Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış SaçlarSaç diplerimdeki beyaz tabaka !
Kızlar merhaba;
Saçlarımi kasiyorum, diplerinde birseyler var hissediyorum sonra tirnaklarimin arasına giriyor. Böyle beyaz hamurumsu birşey, saçlarım yaglandiginda daha çok oluyor. Kepek degil. Bunun ne olduğunu bilen varmı ?
Ketoral yada head&shoulders'la yıkamayı dene saçını bir süre, mantarımsı bir oluşumsa 3-5 kullanımda tamamen geçirir, sonra koruma amaçlı haftada 1 kez kullanıp herzamanki şampuanına devam edebilirsin.
Ketoral yada head&shoulders'la yıkamayı dene saçını bir süre, mantarımsı bir oluşumsa 3-5 kullanımda tamamen geçirir, sonra koruma amaçlı haftada 1 kez kullanıp herzamanki şampuanına devam edebilirsin.
Ketoral tek tip eczanede satılıyor, aile hekiminize yazdırabilirsiniz dilerseniz, Head&shoulders'ın badem yağlısını kullanmıştım ben kuru saçlar için olanını, sizde saç tipinize göre olanı tercih edebilirsiniz