Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç diplerimdeki beyaz tabaka !

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Burcutu

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
26
6
6
Kızlar merhaba;
Saçlarımi kasiyorum, diplerinde birseyler var hissediyorum sonra tirnaklarimin arasına giriyor. Böyle beyaz hamurumsu birşey, saçlarım yaglandiginda daha çok oluyor. Kepek degil. Bunun ne olduğunu bilen varmı ?

Acaba saç kremini kafa derisinedemi sürüyorsunuz ve ne kadar durulasanızda kalıyor orda.Aklıma bu geldi.

saçlarınızı bNyodan çıkmadan önce sirkeli suyla durulamanızı öneririm,

Ketoral yada head&shoulders'la yıkamayı dene saçını bir süre, mantarımsı bir oluşumsa 3-5 kullanımda tamamen geçirir, sonra koruma amaçlı haftada 1 kez kullanıp herzamanki şampuanına devam edebilirsin.

Ketoral yada head&shoulders'la yıkamayı dene saçını bir süre, mantarımsı bir oluşumsa 3-5 kullanımda tamamen geçirir, sonra koruma amaçlı haftada 1 kez kullanıp herzamanki şampuanına devam edebilirsin.
Çok teşekkür ederim öneriniz için, onerebileceginiz bi serisi varmı bu sampuanlarin ?

Çok teşekkür ederim öneriniz için, onerebileceginiz bi serisi varmı bu sampuanlarin ?
Ketoral tek tip eczanede satılıyor, aile hekiminize yazdırabilirsiniz dilerseniz, Head&shoulders'ın badem yağlısını kullanmıştım ben kuru saçlar için olanını, sizde saç tipinize göre olanı tercih edebilirsiniz

Sıkıntınız düzeldi mi? Bende ayni sorunu yaşıyorum ve sac dökülmesini sebep oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…