Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç diplerinde kaşıntı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

geranio

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2012
5.018
4.073
Kızlar sac diplerimde acayip bi kaşıntı var sormayın gitsin :KK43: Kışın gün aşırı yazın her gün saçımı yıkarım. Normalde kuru tiptedir saçım kremlerle falan halletmeye çalışırım. Yaklaşık 1 senedir boyamadim. Gelin görün ki bu kaşıntı beni öldürecek.

Kışın bi gün yikamazsam ertesi gün kaşınmaya başlardı yıkayınca geçerdi. Sacimin ben kirlendim artik deme şekliydi benim için. Ama havalar isindikca yikasamda kuruyunca kasinmaya basladi hemen. Gliss, syoss ve elseve kullandım sampuan olarak sonuc ayni. Sac diplerim beyaz pul pul oluyor birde kepek sanırım.

Çare nedir? Ne iyi gelir bilirsiniz siz :KK43:

canım arada saç derine zeytinyağı ile bakım yap nemlendir.. zeytin yağını hafif ısıtıp saç derine masaj yaparak sürebilirsin, içine susam yağıda katarsan kepeklenme pullanma gibi şeyleri önler.

canım arada saç derine zeytinyağı ile bakım yap nemlendir.. zeytin yağını hafif ısıtıp saç derine masaj yaparak sürebilirsin, içine susam yağıda katarsan kepeklenme pullanma gibi şeyleri önler.
Teşekkür ederim bu akşam deniyorum zeytinyağını. Susam yağı yok şimdilik onunla idare edeyim. Düzenli yapmam mı gerekiyor peki?

Birde ne kadar beklemem gerekir?

rica ederim inşallah memnun kalırsınız:)
1 saat bekletip yikadim. Krem surmedim sonrasında. 12 saat oldu hemen hemen henüz hiç kaşıntım olmadı :) dediğiniz gibi hastada 2 kere yapmaya çalışıcam. Büyük bi sorundan kurtardiniz beni :)

saç çok kuruyunca da kaşınır sık yıkamamaya dikkat edin

saç çok kuruyunca da kaşınır sık yıkamamaya dikkat edin
Dayanamıyorum ki. Hele yaz geldi hergün duş almak şart. Bazen şampuan sürmeyebilirim belki faydası dokunur.

Janna 1 gün geçti üstünden hiç bişey yok henüz cok basitmis çözümü eziyet etmisim kendime resmen :)

Kızlar sac diplerimde acayip bi kaşıntı var sormayın gitsin :KK43: Kışın gün aşırı yazın her gün saçımı yıkarım. Normalde kuru tiptedir saçım kremlerle falan halletmeye çalışırım. Yaklaşık 1 senedir boyamadim. Gelin görün ki bu kaşıntı beni öldürecek.

Kışın bi gün yikamazsam ertesi gün kaşınmaya başlardı yıkayınca geçerdi. Sacimin ben kirlendim artik deme şekliydi benim için. Ama havalar isindikca yikasamda kuruyunca kasinmaya basladi hemen. Gliss, syoss ve elseve kullandım sampuan olarak sonuc ayni. Sac diplerim beyaz pul pul oluyor birde kepek sanırım.

Çare nedir? Ne iyi gelir bilirsiniz siz :KK43:
Az yikayacaksin.benim de sac tipim kuru dipleri de kuru sik yikadikca kasinti artar.

X