- Konu Sahibi asksarhosu
-
Kimse kuLLanmıomu yhaaa
priorin şampuan KuLLanan Vharmı amma sadece Şampuanı KuLLanan..vee saç dökülmenis durdurmmu_??:çok üzgünüm:
kesinlikle kullan derim bende faydası çok oldu gercekten dökülme durdu
ilacının fiyatı ne kadar arkadaslar?
bir süredir priorin şampuan kullanıyorum uzama dökülme ve gürleşme açısından birşey söylemek için erken ama saçlarım öyle parlak oldu ki çok sağlıklı görünüyorlar yalnız sadece kendi rengim olan kısmı bir senedir boyatmıyorum şampuanı da sadece saçımın dibine sürerim yalnız bu ara bir dökülme var stresten mi vitaminsizlik yoksa mevsimden mi ya da bu şampuandan mı oldu bilemedim bir dahaki yıkamaya başka şampuanla yıkayıp bakıcam inşallah bu şampuandan değildir:26:
Ben de priorin şampuan ve tabletini 1 haftadır kullanıyorum. Saçlarım çok dökülmeye başlamıştı. Eczanede saç analizi yaptırdıktan sonra, gözeneklerimin kimyasallardan dolayı tıkalı olduğunu gördük. Bunun için de arındırıcı bir şampuan kullanmamı önerdiler ve "priorin yağlı saçlar için" olan şampuanı ve kapsülü verdiler. Kapsülleri 1 haftadır düznli kullanıyorum, herhangi bir değişiklik yok, ne tırnaklarımda, ne de saçımdaki dökülmede.
Şampuansa, evet, ilk 3-4 kullanımda parlak ve hacimli yaptı saçlarımı. Fakat 4. kullanımdan sonra saç diplerimde aşırı yağlanma ve kaşıntı başladı. Güya gözenekleri açsın diye verdiler ama daha da kötü yaptı. Yaptığım araştırmalar sonucuysa, zaten piyasadaki "market şampuanları" diye tabir edilen şampuanların içerdiği, dimethicone, paraben, edta vb. gibi tüm zararlı kimyasalları priorin şampuanın da içerdiğini öğrendim. Benim saçlarımda birikme yaparak tıkanıklığa ve dökülmeye sebep olan maddeler zaten bunlar. Hiçbir anlamı kalmadı. Ben de kullanmayı hemen bıraktım.
Bu tür şampuanlar, daha doğrusu bu maddeleri içeren şampuanlar zamanla saçta birikme yaparak dökülmeye neden oluyor. O yüzden bitkisel şampuanlar kullanmak en iyisi. Sarımsaklı bitkisel şampuanla yıkıyorum, priorin kadar parlak yapıyor, ayrıca kaşıntı falan da hissetmiyorum. Priorin kullanırken banyoda elime 25-30 tel gelirken, sarımsaklı şampuandaysa sadece 4-5 tel geliyor. Mümkün olduğunca şampuanların içeriğine bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?