Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi için Priorin kullananlar?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Kimse kuLLanmıomu yhaaa

canım,
ben hapını kullanmıştım bir ara.pek bir faydasını göremedim.başka yerlerde tüy artırımı yaptı ki ben de pek tüy yoktur.
şampuanını bilmiyorum ama bioxin bana hiç fayda etmemişti,kardeşimin saçlarını da kazık gibi yapıp saç derisinde kepek yapmıştı.
 
kesinlikle kullan derim bende faydası çok oldu gercekten dökülme durdu

ben yeni üye oldum siteye bende yeni piorin kulladım bi hafta oldu saçlarım daha fazla döküldü acaba ne zman etkisni gösterir yada sende ne zmandan sonra etkisini gösterdi lütfen acil cevap
 
kizlar ben priorin duymadim ama biotin varmis kapsul halde,onlar iyi geliyormus diye duydum,fiyati 20 tl imis.netten arastirin isterseniz.
 
lütfen priiorin kullananlarda ne kadar sürede azalma görülmüş lütfen yazın
 
ben yaklasık 1 aydır sampuanını kullanıyorum. oncelıkle bence sac dokulmesıne ıyı gelen bır sampuan degıl. ama sac tellerını kalınlastırıp guclendırdıgı ve sacın uzamasını hızlandırdıgı ve yenı sacların cıkmasında etkılı oldugu tecrubeyle sabıttır. ama soyledıgım gıbı sırf sac dokulmesı ıcın kullanacaksanız tavsıye etmem cunku yıkarken bıle bıtkısel yapısından dolayı sacları yolum yolum yoluyor. mafoldumben
 
yarısını çöpe attım priorinin şampuanını hiç tavsiye etmiyorum ama kapsulu için bişey diyemem saç dökülmemi kesmedi ikisini bir arada kullanmıştım kapsul ile şampuanını ama şampuan berbat bişey.saçımı maf etti resmen.
 
ben hapını aldım.yarı oldu nerdeyse pek işe yaramıyor gibi duruyor.ama daha çok erken.valla ben yağlı bakımımı yapınca daha güzel kesiliyo dökülmem
 
Arkadaslar ben 1 aydadır kullanıyorm 60lık paketm bitti. doktorm 3 kür yazdı. Hapı ilk aylarda tırnaklara etki ediyor gercekten, ondan sonra sacta etkisi gözüküyor. Şampuanınında yağlı saclar içn olanını kullanıyorm. Gayet memnunum kozmetiksel şamouanlar hikaye.
 
canım ben kullanmadım ama benimde saç dökülme sorunum vardı forumlarda bayağı araştırdım burada da tavsiye ediliyodu bir çok arakdaşım da tavsiye etti ama senin dediğin şampuanı değil minoxcill umarım doğru yazmışımdır günde saça beş defa püskürtüyomuşsun 32 33 milyon oldukça etkiliymiş bir kaç arkadaşım kullandı dr lar bunu öneriyomuş genellikle istersen dene
 
kızlar ben dün priorin kapsül aldım yanında da şampuanını hediye ediyorlardı şampuanımda bir yıkamalık kaldı bitsin bunu kullanmaya başlayacağım umarım saçımı kurutmaz bir de benim saçım kuru şampuansa yağlı saçlar için hediye olduğu için seçme şansı yok hep yağlı saçlar için şampuan koymuşlar pazartesi kullanacağım priorini yazarım buraya sonuçları
 
bir süredir priorin şampuan kullanıyorum uzama dökülme ve gürleşme açısından birşey söylemek için erken ama saçlarım öyle parlak oldu ki çok sağlıklı görünüyorlar yalnız sadece kendi rengim olan kısmı bir senedir boyatmıyorum şampuanı da sadece saçımın dibine sürerim yalnız bu ara bir dökülme var stresten mi vitaminsizlik yoksa mevsimden mi ya da bu şampuandan mı oldu bilemedim bir dahaki yıkamaya başka şampuanla yıkayıp bakıcam inşallah bu şampuandan değildir:26:
 

Ben de priorin şampuan ve tabletini 1 haftadır kullanıyorum. Saçlarım çok dökülmeye başlamıştı. Eczanede saç analizi yaptırdıktan sonra, gözeneklerimin kimyasallardan dolayı tıkalı olduğunu gördük. Bunun için de arındırıcı bir şampuan kullanmamı önerdiler ve "priorin yağlı saçlar için" olan şampuanı ve kapsülü verdiler. Kapsülleri 1 haftadır düznli kullanıyorum, herhangi bir değişiklik yok, ne tırnaklarımda, ne de saçımdaki dökülmede.

Şampuansa, evet, ilk 3-4 kullanımda parlak ve hacimli yaptı saçlarımı. Fakat 4. kullanımdan sonra saç diplerimde aşırı yağlanma ve kaşıntı başladı. Güya gözenekleri açsın diye verdiler ama daha da kötü yaptı. Yaptığım araştırmalar sonucuysa, zaten piyasadaki "market şampuanları" diye tabir edilen şampuanların içerdiği, dimethicone, paraben, edta vb. gibi tüm zararlı kimyasalları priorin şampuanın da içerdiğini öğrendim. Benim saçlarımda birikme yaparak tıkanıklığa ve dökülmeye sebep olan maddeler zaten bunlar. Hiçbir anlamı kalmadı. Ben de kullanmayı hemen bıraktım.

Bu tür şampuanlar, daha doğrusu bu maddeleri içeren şampuanlar zamanla saçta birikme yaparak dökülmeye neden oluyor. O yüzden bitkisel şampuanlar kullanmak en iyisi. Sarımsaklı bitkisel şampuanla yıkıyorum, priorin kadar parlak yapıyor, ayrıca kaşıntı falan da hissetmiyorum. Priorin kullanırken banyoda elime 25-30 tel gelirken, sarımsaklı şampuandaysa sadece 4-5 tel geliyor. Mümkün olduğunca şampuanların içeriğine bakın.
 

ben sampuanını da tabletını de kullanıyorum 4.ayımdayım uzun bı sure kullanmayı dusunuyorum.sampuanı ıcın pek bı sey dıyemem saclarımın sekıl almasını zorlastırıyor.ama tabletı gayet guzel hem kullanımı kolay hem de dökülmem cok azaldı ve saclarım uzadı normalde cok zor uzamazdı ama haptan mıdır yoksa smpuandan mıdır bılemıcem ama ben haptan dıye dusunuyorum.
 
Arkadaşlar ben Priorin tableti üç aydır kullanıyorum. Pek düzenli almadım ama çok faydasını gördüm. Aman aman saçlarımı gürleştirdi diyemem ama kesinlikle çok sağlıklı oldular, parlayıp güçlendiler. Saçın doğal döngüsü altı ayda tamamlandığından gerçek etkisi altı ayda anlaşılır.
Şampuanı ise yeni aldım birazdan ilk defa deneyeceğim izlenimlerimi yazarım :)
Paraben konusuna gelince şampuanda yok.
Almayı düşünenler için şu sıra eczanelerde iki alana bir bedava kampanyası var ve üç kutu 64 TL ye geliyor.
Sevgilerle
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…