Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Dökülmesi / seyreklik

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mutsuz_hayalperest

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
183
100
53
32
Yıllardır saçlarım dökülüyor. Eskiden lastikler 2. zorla dolanırdı 3ü dolamak mümkün değildi. şimdi hangi 3 hangi 5 dola dola dur :(
Derdime çare bulamadım hala.. Doktora gittim herşey normal çıktı.

Derdime çareyi aktarlarda aramayı düşünüyorum.
8 - 10 tane yağın karıştırılmış saç bakım yağları var tavsiye edermisiniz?
Evetse markada verirmisiniz lütfen?

yada kendinizin memnun kaldığı yöntem var mı?

yanlarda açılmam da var :KK43: kat kat kestirip ördüğümde ucu o kadar ince oluyorki... ucuna baksanız bebek saçı gibi...

boya bazı kişilerin saçını besliyormuş iyi geliyormuş denediniz mi hiç ?
Boyatmaya cesaret edemiyorum daha cok dökülür diye.. kina yapmistim bi ara ama alerjim var

Kızlar, ben d vitamini+omega 3+priorin hap içtim ve badem yağı+bepanthen ampul sürdüm bir yıl. Fön yok, krepe vb yok. Bu sorunum bitti.

Gercekten mi? Yeni saclar mi cikti?
Benim dökülmem nikah-düğün döneminde olmuştu, strese bağlı yani. Haftada bir balık gibi de destekledim, saç kremi kullanmadım. Şampuan çinkolu şampuan ve yine priorin dönüşümlü kullandım pahslı gelince de dalin kullandım. Saçlar gayet çıktı ama yüzümde de pıt pıt siyah kıl çıktı on tane falan.

Benim dökülmem nikah-düğün döneminde olmuştu, strese bağlı yani. Haftada bir balık gibi de destekledim, saç kremi kullanmadım. Şampuan çinkolu şampuan ve yine priorin dönüşümlü kullandım pahslı gelince de dalin kullandım. Saçlar gayet çıktı ama yüzümde de pıt pıt siyah kıl çıktı on tane falan.
Bebek sampuani bende düsündüm. Bu bitsin de bidakini bebek sampuani alirim :) tsk bilgin icin

Bebek sampuani bende düsündüm. Bu bitsin de bidakini bebek sampuani alirim :) tsk bilgin icin
Benim eşim çok takıntı yapmıştı, mecburen disiplinli oldum. Şampuan ile çok alakalı olduğunu düşünmüyorum, eşim ısrar ettiği için kullandım. Asıl önemli olan içerden beslemek, d vit, omega, e vit... Bunları gıdalardan yeterli alamıyoruz gibi geliyor.

Benim eşim çok takıntı yapmıştı, mecburen disiplinli oldum. Şampuan ile çok alakalı olduğunu düşünmüyorum, eşim ısrar ettiği için kullandım. Asıl önemli olan içerden beslemek, d vit, omega, e vit... Bunları gıdalardan yeterli alamıyoruz gibi geliyor.
Bende iyi bir doktor ariyorum iyice bi tedavi etsin de bakalim neler eksik kanimda

yeni saç çıkarmayı hiç bir ürün yapamıyor diye biliyorum. Ama bioxcin gibi saç dökülmesi engelleyici şampuan kullanırsanız saç dökülmeniz duracaktır. Ben de aynı dertten muzdarip olduğum için kullanmaya başladım. Çok memnunum

Yıllardır saçlarım dökülüyor. Eskiden lastikler 2. zorla dolanırdı 3ü dolamak mümkün değildi. şimdi hangi 3 hangi 5 dola dola dur :KK43:
Derdime çare bulamadım hala.. Doktora gittim herşey normal çıktı.

Derdime çareyi aktarlarda aramayı düşünüyorum.
8 - 10 tane yağın karıştırılmış saç bakım yağları var tavsiye edermisiniz?
Evetse markada verirmisiniz lütfen?

yada kendinizin memnun kaldığı yöntem var mı?
Bende Flora Kliniğe gitcem 9unda neler neler denemedim kürler şampuan içine doğum kontrol hapları doktorun verdiği ilaçlar vitaminler bıktım artık hepsinden kök hücre veya prp önerdiler bir de bunu denemek istiyorum inşallah olumlu olur sana da yazarım sonuçları.Ayna karşısına geçemiyorum. Önceden kaşıyordum saç diplerim hep yaralar doluydu onları ilaçlar iyileştirdi dökülmeler durmuyor.

Merhaba sarımsak kendiniz denediniz mi ne şekilde kac kere kullandınız birçok kişi sarımsak diye yazmış sac çıktığına şahit oldunuzmu benim resmen tepelerde sac tipleri gorunuyor

Evet ben kendim denedim halada yapıyorum bu hafta 3. Yapışım olcak ben kendim göremiyorum saç çıktığını fakat kardeşim baktığında iğne ucu gibi saçların olduğunu söyledi daha erken tabi ama en azından saç dökülmemi biraz olsun durdurdu saçlarımı kalınlaştırıp diyebilirim.

Merhaba sarımsak kendiniz denediniz mi ne şekilde kac kere kullandınız birçok kişi sarımsak diye yazmış sac çıktığına şahit oldunuzmu benim resmen tepelerde sac tipleri gorunuyor

Sizin gün içerisinde veya banyo sonrası dökülmeniz ne durumda ben bi ara psikolojik olarak kafayı sıyırma evresindeydim saç tellerimi saydıkça daha da kötü oluyordum sizde durum nedir acaba

Sizin gün içerisinde veya banyo sonrası dökülmeniz ne durumda ben bi ara psikolojik olarak kafayı sıyırma evresindeydim saç tellerimi saydıkça daha da kötü oluyordum sizde durum nedir acaba
Merhaba tepe kısmı resmen seyrek hatta kel gibi duruyor diyebilirim sac ekimi yada pritez sac düşünme asamasindayim bir doktor gidip tekrar muane olacağım ankara özel bi doktor buldum kadinlardaki dökülme erkek gibi olmadigini çaresi olabileceğini söyledi bir kaç gündür sarımsak suyunu çıkarıp sürüyorum sanki yaglanma geçmiş gibi ama anlayamadım

Merhaba tepe kısmı resmen seyrek hatta kel gibi duruyor diyebilirim sac ekimi yada pritez sac düşünme asamasindayim bir doktor gidip tekrar muane olacağım ankara özel bi doktor buldum kadinlardaki dökülme erkek gibi olmadigini çaresi olabileceğini söyledi bir kaç gündür sarımsak suyunu çıkarıp sürüyorum sanki yaglanma geçmiş gibi ama anlayamadım
Benim durum sizden de vahim olduğunu düşünüyorum birkaç sene hiç bir yöntem uygulamadim kendi haline bıraktım dogum evlilik is hayatı bakmisim ki saclarim gitmiş 28 yasindayin daha

Bende henüz o kadar değil ama bende seyrekleştiğini hissediyorum gür saçlarım kedi. Kuyruğu gibi kaldı sarımsak saçlarımı sertleştirdi yağlanmasını benimde aldı peki kaşıntı var mı sarımsak sürdükten sonra

Back
X