Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmesi ve çareler :((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
valla doktor sabah akşam aç karnına dedi ve 3 kutu verdi bu ilaçtan ferratin değerin 10 bunu en az 40 yapmalıyız dedi

tesekkürler :*

ben uygulamadım sadece ilerisi ile kafanda oluşan tereddütü aydınlatmak istedim bide kullananların başka bölgelerde tüylenme şikayetiniçok okudum

Tiroitlerine baktirdin mi tiroitte aşırı saç döker ben de tiroit hastasıyım ve dökülüyor.
baktırdım sonuçları cildiye doktoruda gördü onlar için yorum yapmadı ferratin düşük dedi 10 muş onu en az 40 yapmalıyız dedi

valla doktor sabah akşam aç karnına dedi ve 3 kutu verdi bu ilaçtan ferratin değerin 10 bunu en az 40 yapmalıyız dedi

baska birseyde olabilir elbete doktor en dogrusunu bilir bende kullanmistim suan baska bir demir hapini kullaniyorum halsizlik varmi?

Erkek tipi saç dökülmesi var bende de. Doktor bana da söylemişti doğum kontrol hapı içmemi, ben kullanamadığım için şampuana kırmıştım. Bu şekil olsa da vücut alıyor ilacı, gene kanamalar oldu ve kullanmadım. Şu bilinen fısfıs ilaç yok mu ondan kullanıyorum. Beslenme önemli onu yapamıyorum işte.

olmazmı sürekli uykum geliyor çalıştığım için uyuyamıyorum evde olsam hiç kalkmam o derece yani

kan degerlerine bakildi galiba. Bende asiri uykusuzluk, halsizlik var. 3 gün kullanmadim tüm enerjimi almislar gibiyim bugun.

baktırdım sonuçları cildiye doktoruda gördü onlar için yorum yapmadı ferratin düşük dedi 10 muş onu en az 40 yapmalıyız dedi
Dahiliye doktorunun bakması gerek kaç çıktı ki sonucu. Tiroitte aşırı uyku yapar.sinirlilik. kalp carpintisi. Yorgunluk. Ellerde titreme vs.Kilo alımı yada kilo alamama.

Dahiliye doktorunun bakması gerek kaç çıktı ki sonucu. Tiroitte aşırı uyku yapar.sinirlilik. kalp carpintisi. Yorgunluk. Ellerde titreme vs.Kilo alımı yada kilo alamama.
onları dahiliye doktoru yaptı genel cerrahi doktoruda nodül vardı onu biyopsi yaptı sıkıntı yok dedi senin saç dökülmendeki tek sorun ferratin eksikliği dedi

sizede geçmiş olsun .saçkıran mı bilmiyorum ama kafamın sağ üst tarafında 25 krş şeklinde bir açılma oluşmuş gecen hafta cuma günü farkettim inşallah saçkıran değildir geçici birşey olsa bari hemen geçse gitse moralinizi bozmak gibi olmasın ama yaşadığınız için soruyorum birden fazla açılma var mı varsa açılmalar ne kadar sürede yayıldı

Benimki çok çok farklı ve ilerlemişti başta onu söyleyeyim.dermatologa gidin o bilir saç kıran mı değil mi.

ilk tepeden başladı 2 tane 1 lira kadar.sonra yanlardan açıldı çay bardağı ağzı kadar sonra tamamen döktü oraları.

Saçımın az kısmı kalmıştı.o ara başka rahatsızlıklarım çıktı ,yanlış teşhis ilaçlar derken ara ara birer tutam kaldı.kazıdık hem kötü duruyordu hemde deri örneği alınması gerekti.sonra gebelik geçirdim çıkmaya başladı . bebeğim 3 yaşına girecek şuan saçımda tekrar açıklıklar var ama eskisi gibi değil 4- 5 tane.kapanıyor açılıyor ama kandan yani.

Üzüntü artırıyor dökülmeyi devamlı saçı düşünmekte öyle takmayın çok.düşündükçe dökülüyor.

İnanın ilerisi çok zorlu bir süreçti.saç derim mahvolmuştu tabi.ben başımdan son çare yaklaşık 40 iğne yedim aklımı kaybedeceğim sandım.ne doğum ne böbrek ağrım onu bastıramaz.hayata bakışım değişti .canımdan önemli birşey yokmuş.asla çıkmaz diyenlere kulak asmayın çıkıyor biraz farklı çıkıyor ama düzeliyor.

Et ve yeşil yapraklı sebzeler yeyin.kuru kara üzüm yeyin ,kaynatın suyunu için.
Ben ciğer ağzıma süremem çok denedim olmuyor ama yemek lazım yiyebiliyorsanız yeyin.

söylediğim gibi gecen hafta cuma farkettim 25 krş şeklinde bi açıklık oluşmuş çevremdekiler diyolarki saç kıran olsan ozamandan bu zamana çoktan diğer yerlerindede açıklık olmaya başlardı saçkıran değildir bu diye sizcede öylemidir ? 12-13 yaşlarındayken aynı böyle olmuştu tek bi yerimde şimdi o açıklık var ama çok küçük şekilde fazla belli olmuyor :/ bende çok üzülüyorum inşallah öyle değildir randevu aldım cuma günü gidicem hastaneye . ciğeri bende sizin gibi ağzıma süremem hiç yemedim yiyemem gibide geliyor siyah kuru üzümü yiyorum hiç kaynatıp suyunu içmeyi denemedim

Selam canim.. benimde demir eksikligi yuzunden dokulmem var yillardir.. adetim fazlaca olur bu yuzden demir eksikligim var.. diplerden ciktigi surece sorun etmemistim ama uclar incecik kaldi kedi tuyu gibi. fakat dogumdan sonra son 2 senedir inanilmaz bir artis oldu (hamilelikte durmustu bu arada) cunku adet gormuyorum saglikli besleniyorum vs.. her neyse. Suanda demir hapi kullanıyorum ferro. Ayni hap. 3 ay olacak ama hic etkisi yok. Sabah alıyorum sadece. Aksamda almaliyim sanirim. Senin ferriti kaca dusmustu? Benim 5 idi.. 1 haftadir priorine basladim. Ayni zamanda zincoyada. Yag bakiminin bize faydasi yok bunu bil istedim..dokulme nedeni icerden oldugu icin

merhaba canım aynı benimde öyle kedi tüyü gibi toka takıyorum kayıp gidiyor .hapdan coğunluk memnun kalmış acaba sende neden işe yaramadı :/ ferittin 11 falandı doktor bunu 10 say diyerek hesapladı 40 a yükseltmemiz lazım yoksa kel kalacaksın dedi doğum kontrol hapını ezip şampuanın içine katanların %90 nı memnun kaldığını söylüyor o yüzden denesemmi diye düşünüyorum

Ben şampuan kullanmiyorum doğal sabunla yikiyorum. Bilemedim çünkü dogum kontrol hapida dokulmeye sebep oluyor. Erkek tipi dokulmelerde ise yarayabilir diye dusunuyorum. Bizim ki farkli. Daha 1 hafta olmus senin ki devam et bence. Yeme düzenin nasil? Iyi degilse ek gida takviyesi alabilirsin. Bir de demir eksikligide olsa cildiyeciler yaninda desteklesin diye zinco verir. Biotinde alabilirsin ayrıca. Gelismeleri burdan paylasirsa mutlu olurum. Doğum kontrol hapinida deneyebilirsin istersen aklinda kalmasin. Dokulme artarsa birakirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…