valla doktor sabah akşam aç karnına dedi ve 3 kutu verdi bu ilaçtan ferratin değerin 10 bunu en az 40 yapmalıyız dedifero sanol benim bildigim demir hapi günde iki tane fazla degilmi? Benimde kansizliktan ötürü saclarim asiri dökülüyor suan azaldi ama sacim dökülmeye basladiginda anliyorum. Saclariniz cok sagliksizsada dökülebilir, boyadan falan yani.
tesekkürler :*Sigara içiyorsan azaltmanı hatta bırakmanı, rafine şeker ve hamur işi mümkün olduğunca az tüketmeni, çiğ badem ve cevizle beraber çekirdekli kuru üzümü her gün abartmadan:) yemeni, et ve yumurtayı yeteri kadar beslenmenden eksik etmemeni öneriyorum ayrıca.
baktırdım sonuçları cildiye doktoruda gördü onlar için yorum yapmadı ferratin düşük dedi 10 muş onu en az 40 yapmalıyız dediTiroitlerine baktirdin mi tiroitte aşırı saç döker ben de tiroit hastasıyım ve dökülüyor.
valla doktor sabah akşam aç karnına dedi ve 3 kutu verdi bu ilaçtan ferratin değerin 10 bunu en az 40 yapmalıyız dedi
olmazmı sürekli uykum geliyor çalıştığım için uyuyamıyorum evde olsam hiç kalkmam o derece yanibaska birseyde olabilir elbete doktor en dogrusunu bilir bende kullanmistim suan baska bir demir hapini kullaniyorum halsizlik varmi?
olmazmı sürekli uykum geliyor çalıştığım için uyuyamıyorum evde olsam hiç kalkmam o derece yani
evet bakıldı kilo yaptımı demir ilacınız sizekan degerlerine bakildi galiba. Bende asiri uykusuzluk, halsizlik var. 3 gün kullanmadim tüm enerjimi almislar gibiyim bugun.
evet bakıldı kilo yaptımı demir ilacınız size
Dahiliye doktorunun bakması gerek kaç çıktı ki sonucu. Tiroitte aşırı uyku yapar.sinirlilik. kalp carpintisi. Yorgunluk. Ellerde titreme vs.Kilo alımı yada kilo alamama.baktırdım sonuçları cildiye doktoruda gördü onlar için yorum yapmadı ferratin düşük dedi 10 muş onu en az 40 yapmalıyız dedi
onları dahiliye doktoru yaptı genel cerrahi doktoruda nodül vardı onu biyopsi yaptı sıkıntı yok dedi senin saç dökülmendeki tek sorun ferratin eksikliği dediDahiliye doktorunun bakması gerek kaç çıktı ki sonucu. Tiroitte aşırı uyku yapar.sinirlilik. kalp carpintisi. Yorgunluk. Ellerde titreme vs.Kilo alımı yada kilo alamama.
sizede geçmiş olsun .saçkıran mı bilmiyorum ama kafamın sağ üst tarafında 25 krş şeklinde bir açılma oluşmuş gecen hafta cuma günü farkettimBen kan konusunda çok muzdaribim.
O ilaçtan çok içtim kilo yapar dediler kabızlık olur dediler bende yapmadı.şuan feramat kullanıyorum günde 2 defa aç karnına.
Portakal suyuyla için sabahları daha etkili.içten düzelmezse dıştan zor.
5 yıldır yoğun kan değeri düşüklüğü ve demir eksikliği anemisi var.kan serumu biraz daha etkili ama size gerek görmemişler demekki.
Bende bu 5 yıldır saçkıran var.ne sarımsaklar iğneler kortizonlar yapıldı yok.
Stres ,Mide ve bağırsak problemi kanı etkiliyor çok.Adetinize de dikkat edin benim en büyük problemden biri o .sorun yok ama 11 gün oluyor ilk günler çok yoğun.bir kaç aya kadar da kordonlarım bağlı olmasına rağmen hormonlu spiral takılması düşünülüyor.
Benimki çok çok farklı ve ilerlemişti başta onu söyleyeyim.dermatologa gidin o bilir saç kıran mı değil mi.sizede geçmiş olsun .saçkıran mı bilmiyorum ama kafamın sağ üst tarafında 25 krş şeklinde bir açılma oluşmuş gecen hafta cuma günü farkettiminşallah saçkıran değildir geçici birşey olsa bari hemen geçse gitse moralinizi bozmak gibi olmasın ama yaşadığınız için soruyorum birden fazla açılma var mı varsa açılmalar ne kadar sürede yayıldı
söylediğim gibi gecen hafta cuma farkettim 25 krş şeklinde bi açıklık oluşmuş çevremdekiler diyolarki saç kıran olsan ozamandan bu zamana çoktan diğer yerlerindede açıklık olmaya başlardı saçkıran değildir bu diye sizcede öylemidir ? 12-13 yaşlarındayken aynı böyle olmuştu tek bi yerimde şimdi o açıklık var ama çok küçük şekilde fazla belli olmuyor :/ bende çok üzülüyorum inşallah öyle değildirBenimki çok çok farklı ve ilerlemişti başta onu söyleyeyim.dermatologa gidin o bilir saç kıran mı değil mi.
ilk tepeden başladı 2 tane 1 lira kadar.sonra yanlardan açıldı çay bardağı ağzı kadar sonra tamamen döktü oraları.
Saçımın az kısmı kalmıştı.o ara başka rahatsızlıklarım çıktı ,yanlış teşhis ilaçlar derken ara ara birer tutam kaldı.kazıdık hem kötü duruyordu hemde deri örneği alınması gerekti.sonra gebelik geçirdim çıkmaya başladı . bebeğim 3 yaşına girecek şuan saçımda tekrar açıklıklar var ama eskisi gibi değil 4- 5 tane.kapanıyor açılıyor ama kandan yani.
Üzüntü artırıyor dökülmeyi devamlı saçı düşünmekte öyle takmayın çok.düşündükçe dökülüyor.
İnanın ilerisi çok zorlu bir süreçti.saç derim mahvolmuştu tabi.ben başımdan son çare yaklaşık 40 iğne yedim aklımı kaybedeceğim sandım.ne doğum ne böbrek ağrım onu bastıramaz.hayata bakışım değişti .canımdan önemli birşey yokmuş.asla çıkmaz diyenlere kulak asmayın çıkıyor biraz farklı çıkıyor ama düzeliyor.
Et ve yeşil yapraklı sebzeler yeyin.kuru kara üzüm yeyin ,kaynatın suyunu için.
Ben ciğer ağzıma süremem çok denedim olmuyor ama yemek lazım yiyebiliyorsanız yeyin.
Selam canim.. benimde demir eksikligi yuzunden dokulmem var yillardir.. adetim fazlaca olur bu yuzden demir eksikligim var.. diplerden ciktigi surece sorun etmemistim ama uclar incecik kaldi kedi tuyu gibi. fakat dogumdan sonra son 2 senedir inanilmaz bir artis oldu (hamilelikte durmustu bu arada) cunku adet gormuyorum saglikli besleniyorum vs.. her neyse. Suanda demir hapi kullanıyorum ferro. Ayni hap. 3 ay olacak ama hic etkisi yok. Sabah alıyorum sadece. Aksamda almaliyim sanirim. Senin ferriti kaca dusmustu? Benim 5 idi.. 1 haftadir priorine basladim. Ayni zamanda zincoyada. Yag bakiminin bize faydasi yok bunu bil istedim..dokulme nedeni icerden oldugu icinmerhaba arkadaşlar saçlarım uzun zamandır çok fazla dökülüyor cok yavaş sağlıksız uzuyor cok az sacım kaldıbunun için cildiye uzmanına gittim ferratin eksikli olduğunu söyledi ve ferro sanol duodenal hapı verdi sabah akşam kullanıyorum . bunun yanı sıra bazı sitelerde kadın doğum kontrol hapını ezip şampuanın içine karıştırmanında saç dökülmesini durduracağını uzatacağınında söylemlerini duydum yeni evliyim çocuğum yok sizce bu yöntem ilerde çocuk olmamasına engel olurmu ? yada ilaçla birlikte bu yöntemide yapsam fayda mı görürüm zarar mı yardımcı olabilecekmisiniz ?ayrıca bir sorum daha olacak ferro sanol duodenal kilo yapar mı ? şimdiden teşekkür eder hayırlı günler dilerim
merhaba canım aynı benimde öyle kedi tüyü gibi toka takıyorum kayıp gidiyor .hapdan coğunluk memnun kalmış acaba sende neden işe yaramadı :/ ferittin 11 falandı doktor bunu 10 say diyerek hesapladı 40 a yükseltmemiz lazım yoksa kel kalacaksın dediSelam canim.. benimde demir eksikligi yuzunden dokulmem var yillardir.. adetim fazlaca olur bu yuzden demir eksikligim var.. diplerden ciktigi surece sorun etmemistim ama uclar incecik kaldi kedi tuyu gibi. fakat dogumdan sonra son 2 senedir inanilmaz bir artis oldu (hamilelikte durmustu bu arada) cunku adet gormuyorum saglikli besleniyorum vs.. her neyse. Suanda demir hapi kullanıyorum ferro. Ayni hap. 3 ay olacak ama hic etkisi yok. Sabah alıyorum sadece. Aksamda almaliyim sanirim. Senin ferriti kaca dusmustu? Benim 5 idi.. 1 haftadir priorine basladim. Ayni zamanda zincoyada. Yag bakiminin bize faydasi yok bunu bil istedim..dokulme nedeni icerden oldugu icin
merhaba canım aynı benimde öyle kedi tüyü gibi toka takıyorum kayıp gidiyor .hapdan coğunluk memnun kalmış acaba sende neden işe yaramadı :/ ferittin 11 falandı doktor bunu 10 say diyerek hesapladı 40 a yükseltmemiz lazım yoksa kel kalacaksın dedidoğum kontrol hapını ezip şampuanın içine katanların %90 nı memnun kaldığını söylüyor o yüzden denesemmi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?