7 ay mi? O kdr uzun mu suruyodu ya? Onceki dogumlardan hic bisey hatirlamiyorum ben.. ne kdr surdu ne zmn durdu filan : (7 ay oldu dogum yapali hala dökülüyor
Bilen varsa bende uygulayım
Bence önce kan tahlili yaptırın,demir eksikliği,vitaminsizlik ve tiroid saç dökülmesine neden oluyor,benim de tiroid kaynaklı dökülüyor.Kızlar,
3 ay once dogum yaptim ve son bir kac haftadir inanılmaz sac dokulmesi yasiyorum : (
Her ne kadar normal oldugunu bilsemde bu durum canimi sıkıyor.
Sabah taradim saclarimi bi ton sac dokuldu, az once banyodan sonra gene taradim gene bi ton: (
Bir kac aya dokulme duracak biliyorum.. ama suan icin bunu nasil en aza indirgerim? Ya da durdurabilir miyim? Guclendirebilir miyim saclari? Bildiginiz ve yaptığınız bi kür var mı?
Benim demirim dusuk cnm, gebeliktede dusuktu maalesef. Bi turlu tam cikaramiyorumBence önce kan tahlili yaptırın,demir eksikliği,vitaminsizlik ve tiroid saç dökülmesine neden oluyor,benim de tiroid kaynaklı dökülüyor.
Herkesin ki farklidir belki ama benimki geçmedi7 ay mi? O kdr uzun mu suruyodu ya? Onceki dogumlardan hic bisey hatirlamiyorum ben.. ne kdr surdu ne zmn durdu filan : (
O zaman demir eksikliğinden kaynaklı ilaç kullanabiliyor musun doktora sordunuz mu hiç.Benim demirim dusuk cnm, gebeliktede dusuktu maalesef. Bi turlu tam cikaramiyorum
Onuda ne yazikki : (
Ilac kullanacak kdr kotu degilmis ama iyide degilmis. Ilac kullansam etki eder mi etmez mi arada bi durummus. Gebeliktede yapmadigim kalmadi 0.02 cikmisti anca : )O zaman demir eksikliğinden kaynaklı ilaç kullanabiliyor musun doktora sordunuz mu hiç.
hiçbirşey fayda etmiyorKızlar,
3 ay once dogum yaptim ve son bir kac haftadir inanılmaz sac dokulmesi yasiyorum : (
Sabah taradim saclarimi bi ton sac dokuldu, az once banyodan sonra gene taradim gene bi ton: (
Bir kac aya dokulme duracak biliyorum.. ama suan icin bunu nasil en aza indirgerim? Ya da durdurabilir miyim? Guclendirebilir miyim saclari? Bildiginiz ve yaptığınız bi kür var mı?
Kızlar,
7 ay oldu dogum yapali hala dökülüyor
Bilen varsa bende uygulayım
7 ay mi? O kdr uzun mu suruyodu ya? Onceki dogumlardan hic bisey hatirlamiyorum ben.. ne kdr surdu ne zmn durdu filan : (
9 ayla arttiriyorum. Tutam tutam geliyor. Banyo zulum her yer benim sacim. Kafamin derisi gorunmeye basladi. Kedi kuyrugu kadar kaldi...2-3. Ay gibi bende de başladı. Şu an 6,5 aydayız hala dökülüyor ama baya azaldı dökülmesi. 9.ayda tamamen biter dökülme diyorlar. Her şeyi denedim bi fayda etmiyor, bu durumun, doğal halinde kendiliğinden geçmesini beklemeye karar vermiştim ben de nitekim de geçiyor.
Dökülenlerin yerine de yenileri şimdiden geliyor merak etmeyin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?