- 21 Nisan 2019
- 21
- 2
- 36
- 38
- Konu Sahibi meryem amini
-
Tatlim tiroidine baktirdinmi ?merheba kızlarrrrrr umarım iiii siniz hepiniz.yaklaşık son bir aydır saçlarımın dokuldunu fark ettım şoyle ki tarakta baya saç oluyor benim saçlarım cok gur .yanı kuaforu gittığımde iki kişi fon çekiyor.sadece boyadan kaynaklı cok kurumuş vazıyette iyice korkmaya başladım kel kalırım diye .naapsam hangi dr ?sizce evde nasıl bir bakım yapabilirim? aceba sizde boyle bişey yaşıyomusunuz su dan mıdır mevsimden mı dir anlamadım ki ne olur fikirlerınız benim için onemli ve değerli
evet yeni boşandım streslı bir donemden geçtımÖnce bi detaylı kan tahlili yaptırın ama mevsimsel olabilir yada kullandığınız sampuandan olabilir. Benim de mesela çok uzun zamandır coook dökülüyor ama bir o kadar da yeni saç çıkıyor. O da ayrı gıcık bişey diken diken bir sürü saç. Benim tahliller normal çıkmıştı hala da çözüm bulamadım. Hayatınızda olumsuz bir durum yasandiysa stres kaynaklı da dökülme olabilir bu arada.
Saç çıkarır mi ciddenevde 2 yemek kaşığı avokado veya badem yağına 5 damla biberiye yağı damlat. bunu karıştırıp saç diplerine sür. parmaklarınla güzelce masaj yap. 2 gün arayla bunu yap canım. yağı sürdükten sonra saçını tülbente, beze vs sar. 3-5 saat beklettikten sonra güzelce yıka, durula. bi ayda net sonucunu görüyorsun.
Benimde böyleydi saçım ne kadar azalırki deidm ve bir kaç ay içind eipincecik kaldı saçlarım uzun ama incecik. Gittim kan değerlerime baktırdım kan değerleirm çok düşmüş onalr için takviye aldım benim hormonel dökülmede oluyor hormonlarımı düzenleyecek kürler uyguladım. Balık yağı schüssler tuzları no7 ydi snaırım onu kullandım. Saç diplerime haftada bir gün çam terebentini uyguladım. Çeşitli tonikler peelingler neler yapamdıgımki kafam eskisi gibi saç doldu şimdi sçaımın uçları ince dipleri gür aslan yelesi gibi uçlardan kestiriyorum hepsi eşitlenecek umarım.merheba kızlarrrrrr umarım iiii siniz hepiniz.yaklaşık son bir aydır saçlarımın dokuldunu fark ettım şoyle ki tarakta baya saç oluyor benim saçlarım cok gur .yanı kuaforu gittığımde iki kişi fon çekiyor.sadece boyadan kaynaklı cok kurumuş vazıyette iyice korkmaya başladım kel kalırım diye .naapsam hangi dr ?sizce evde nasıl bir bakım yapabilirim? aceba sizde boyle bişey yaşıyomusunuz su dan mıdır mevsimden mı dir anlamadım ki ne olur fikirlerınız benim için onemli ve değerli
Merhaba bu schüslerr tuzlarını bir mi önerdi kendımız trxxyol gibi bir yerden aldınız cok mutlu olurum yazarsanızBenimde böyleydi saçım ne kadar azalırki deidm ve bir kaç ay içind eipincecik kaldı saçlarım uzun ama incecik. Gittim kan değerlerime baktırdım kan değerleirm çok düşmüş onalr için takviye aldım benim hormonel dökülmede oluyor hormonlarımı düzenleyecek kürler uyguladım. Balık yağı schüssler tuzları no7 ydi snaırım onu kullandım. Saç diplerime haftada bir gün çam terebentini uyguladım. Çeşitli tonikler peelingler neler yapamdıgımki kafam eskisi gibi saç doldu şimdi sçaımın uçları ince dipleri gür aslan yelesi gibi uçlardan kestiriyorum hepsi eşitlenecek umarım.
Doktorum önerdi bend ebaya araştırdım dediki tedaviye başlayacagız kan ver ama bunu al kullan tedaviyle beraber devam ettir. Sonr akan verdim demirim düşük çıktı. Demir tkaviyesiyle beraber devam ettimMerhaba bu schüslerr tuzlarını bir mi önerdi kendımız trxxyol gibi bir yerden aldınız cok mutlu olurum yazarsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?