saç dökülmesi

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
arkadşlar sizelrın sacları da dokuluyor mu emzırmekten mıdır hamılelıkte olamdı sımdı cok dokuluyor

aynen benimki de çok dökülüyor. emzirmekten oluyor heralde :( yapabileceğimiz birşey var mı acaba? duşta fln avuç avuç gidiyor saçlarım :25:

merhaba kızlar..benimde saçlarım dökülüyordu.yine kk dan bir arkadaş elma sirkesini önerdi.yaptım ve daha ilk kullanımda dökülmem yarıya indi :66: söyle uygulanıyor; 1 maşrapa suya 1 kahve fincanı elma sirkesi katılır(benim maşrapam olmayınca 2 su bardağına büyüklükteki bardağıma 1 kahve fincanın yarısı kadar koydum.bardakla döktüm :9:)..duştan çıkacagımızda saçlarımıza döküyoruz.saçlarımızı sıkıyoruz ve havluya sarıyoruz.5 dk sarılı tutuyoruz ki uçup gitmesin..işte bu kadar basit.duştan ilk çıktıgınızda ev biraz sirke kokuyor ama saçlarımız kuruyunca kokusu gidiyor.ben yaptı m memnun kaldım eşimin arkadaşına da tavsiye ettim oda yaptı oda dua ede ede bir kaldı.tavsiyem yagmura yakalanmayın buram buram sirke kokuyorsunuz işte o zaman :52:

merhaba kızlar..benimde saçlarım dökülüyordu.yine kk dan bir arkadaş elma sirkesini önerdi.yaptım ve daha ilk kullanımda dökülmem yarıya indi :66: söyle uygulanıyor; 1 maşrapa suya 1 kahve fincanı elma sirkesi katılır(benim maşrapam olmayınca 2 su bardağına büyüklükteki bardağıma 1 kahve fincanın yarısı kadar koydum.bardakla döktüm :9:)..duştan çıkacagımızda saçlarımıza döküyoruz.saçlarımızı sıkıyoruz ve havluya sarıyoruz.5 dk sarılı tutuyoruz ki uçup gitmesin..işte bu kadar basit.duştan ilk çıktıgınızda ev biraz sirke kokuyor ama saçlarımız kuruyunca kokusu gidiyor.ben yaptı m memnun kaldım eşimin arkadaşına da tavsiye ettim oda yaptı oda dua ede ede bir kaldı.tavsiyem yagmura yakalanmayın buram buram sirke kokuyorsunuz işte o zaman :52:

Saç kuruduktan sonra sirke kokmuyor mu acaba?:25:

yalnız sonradan fark ettim benim saçlarımın dökülmesi gebelikle alakalı değildi.bir kez deneyin eğer tararken dökülmeniz azalmıssa devam edin :34:

benim de saçlarım çok fazla dökülüyor ne yapacağım bilmiyorum.hamileyken çok gürleşmişti saçlarım ama şimdi döküle döküle incecik kaldılar :( yok mu bir çaresini bulan birileri???

kızlarr aynı sorunu bende yaşadımm..kızım şu an 7 aylık..3 aylıkken aşırı dökülmeye başladı , hatta korktum dr a gidecektim nrmal dediler..bekledimm şu an azalddı dökülmesii..hormonlar normale döndüğü için oluormuşş panik yapmayn zamanla geçioo

ben uzman tv de izledim doktor vücut yenilendiği için dökülüyor alttan yenisi gelir diyodu bende inandım hiçbişey yapmıyorm yanlış mı yaptım acaba:27:

saç dökülmesini bende yaşıyorum hemde çok fazla...emzirmekten kaynaklandığını sanmıyorum çünkü bebeğim beni emmedi.ama gebelikte vücut fazla efor sarf ettiği için doğumdan sonra vücut aşırı vitaminsiz kalıyormuş sanırım bu yüzden..tabi değişen hormonlarında etkisi var..umarım en kısa zamanda bu dökülme son bulur.yoksa mısır püskülü gibi kalacak saçlarım :50:

Back
X