- 18 Temmuz 2014
- 1.858
- 259
- 93
- Konu Sahibi blackrose79
-
kaç liraya ve nereden alıyorsunuz? merak ettim nasıl bir ürünmüşabuk subuk şampuanları alıp kullanacağınıza adam gibi ürün kullanmak lazım , biraz pahalı gelebilir ( ki bence değil çünkü üç ürünü birden veriyorlar serum + solüsyon + şampuan ) ama REMOLENT 3'lü saç bakım setini tavsiye ederim...
bende bir yol biliyorum baya da keyifli , İnternet sitesinden öğrenmiştim, ismini verebiliyorsam vermek isterim çok sağlıklı bilgiler var içerisinde her neyse, 10-15 adet karanfili kaynayan bir bardak su içerisine atıyoruz ağzı kapalı olursa daha iyi olur sonra demlendiriyoruz 10-15 dk yeterli olacaktır, saçlarımızı yıkadıktan sonra o suyu diplere masaj yaparak uyguluyoruz, yumuşacık mis kokulu oluyor durulamaya gerek yok, dayanamam derseniz 2 saat sonra durulayabilirsiniz
Reklammmlarrrr....Merhaba.Alman marka LR ın şampuan,tonik ve Aloe Vera Acil Durum Spreyini öneririm.Arkadaşım kullanıyor,çok kısa sürede dökülmeyi kestiği gibi,yerine yeni saçlar da çıkmaya başladı.Kardeşime ve eşime aldım.Temini için yardımcı olabilirim.Kolay gelsin.
Valla olur mu olur.Sen bir tatlı kaşığı badem yağı,bir tatlı kaşığı susam yağı,bir tatlı kaşığı hint yağı ve bir çay kaşığı b5 vitaminini karıştır.Her banyodan önce saçının iki parmak dibine sür.15 dakika bekletip iyice durula ve şampuanla.Bu karışım saçı besler,güçlendirir,yumuşatır,parlatır ve çabuk uzamasını sağlar.Merhaba arkadaşlar bende buraya yeni kayıt oldum. Önceden beri saç dökülmem vardı ama saçlarım aşırı gür oldugu için sorun etmiyordum ama Şu son 2 haftadır aşırı saç dökülmem var. Tahlil yaptırdım demir eksikliği dedi ilaçlar verdi. Demir eksikliğinden kaynaklı olsa bu öncesinden beri vardı dökülen saçlarıma o kadar da aldırış etmiyordum. Troid guatr hersey normal. Artık o gür saçlarımın yerine seyrek saçlar kaldı. Düşünüyorum beslenme düzenim aynı. tüm vucüt için Lazere gitmeye basladım onun etkisi olabilir mi diye dusunmuyorum değil. Çünkü bacaklarımda sivilceler dahi ckmaya basladı. Acaba bunun etkisi olabilir mi? Işınlar vucudumun dengesini bozabilir mi ? lütfen yorumlarınızı paylasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?