Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Dökülmesi:

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
sebebi araştırılmalı, hormonal mi yoksa başka bir şey eksikliğinden mi diye, ben bir ara çinko tablet tüketmiştim doktor kontrolünde

abuk subuk şampuanları alıp kullanacağınıza adam gibi ürün kullanmak lazım , biraz pahalı gelebilir ( ki bence değil çünkü üç ürünü birden veriyorlar serum + solüsyon + şampuan ) ama REMOLENT 3'lü saç bakım setini tavsiye ederim...

kaç liraya ve nereden alıyorsunuz? merak ettim nasıl bir ürünmüş

Merhaba kızlar. Ben saç dökülmesi sorunum için Arganlife Şampuan kullanıyorum. Saç dökülmem durdu. Yaklaşık 3 ay kullandım ve şuan saçlarım hem uzadı hemde sağlıklı gözüküyor. Ben bu internet sitesinden almıştım. Denemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
saç dökülmesine karşı aktarlardan sarımsak ve ısırgan otu şampuanlarını tavsiye ederim ben kullanıorum ve cidden çok memnunum fakat kullanmaya başladıktan 3 4 ay içinde sonucu görüosunuz ve saçları dolgunlaştırıyor. :)

bende bir yol biliyorum baya da keyifli , İnternet sitesinden öğrenmiştim, ismini verebiliyorsam vermek isterim çok sağlıklı bilgiler var içerisinde her neyse, 10-15 adet karanfili kaynayan bir bardak su içerisine atıyoruz ağzı kapalı olursa daha iyi olur sonra demlendiriyoruz 10-15 dk yeterli olacaktır, saçlarımızı yıkadıktan sonra o suyu diplere masaj yaparak uyguluyoruz, yumuşacık mis kokulu oluyor durulamaya gerek yok, dayanamam derseniz 2 saat sonra durulayabilirsiniz

kızlar merhaba upuzun simsiyah sırma gibi saçlarım vardı ee tabi devamlı siyaha boyuyordum 4-5 aydır bir dökülmeye başladıki avuç avuç dökülme küvet öbek elimi her attığımda parça parça saçlar kalıyodu elimde pisikolojim alt üst oldu resmen tepem açıldı ilk gittiğim yer kuaförüm oldu neredeyse belime gelen saçlarımı bir makasta gülben ergene döndürdü neyse uzatmayayım :) aktardan sarımsak ve ısırgan otlu şampuanımı aldım sonra eczaneden evigen bebanthen ve bemix ampullerimi aldım bir şişede badem yağı bunların hepsini kırıp solüsyonumu hazırladım haftada 2 defa saç diplerine masaj yapıp yatıyoruz sabah saçlar şampuanla yıkanıyor artı birde megadyn multivitamin aldım yanlız gece yatarken içiyorum iştahım azalmasın diye şuan sadece dökülmem günde 10 telden aza indi banyo sonrası 2-3 tel İNŞALLAH eski saçlarıma geri gelirim bu arada kuaförüm beni yolacaktı siyah saç boyası saçlara çokkkkk zararlıymış 3 kuruş fazla verip bundan sonra kuaförde boyatacağım (beyazlar malumm ) SAĞLIKLI SAÇLARA...Eki Görüntüle 1325589 Eki Görüntüle 1325589

ben bi arkadaşımın tavsiyesiyle naturbee marka saç bakım spreyi aldım kullanmaya başladıktan hemen sonra saçlarımda acayıp bır yumusama oldu gün gün de dökülme kalmadı aldıgım aktarda fırma saç dökülmesi ve kepekte iade garantili oldugunu soyledı ve yanında bitkisel sampuan hediye etti allah razi olsun ben sorunumdan kurtuldum arkadaslar biraz kokusu ağır fakat tamamen bıtkısel bır parfum yok ıcerıgınde okudugum kadarıyla benım size önerim bu olacak deneyebilirsiniz firma kendıne guvenıyor ki iade garantili sattırıyor bende ılk basta buna güvenerek almıştım....

ay bu kulağa hoş geliyor. sitenin ismini de yazar mısın?

Alman marka LR ın şampuan,tonik ve Aloe Vera Acil Durum Spreyini öneririm.Arkadaşım kullanıyor,çok kısa sürede dökülmeyi kestiği gibi,yerine yeni saçlar da çıkmaya başladı.Kardeşime ve eşime aldım.Temini için yardımcı olabilirim.Kolay gelsin.

Merhaba.Alman marka LR ın şampuan,tonik ve Aloe Vera Acil Durum Spreyini öneririm.Arkadaşım kullanıyor,çok kısa sürede dökülmeyi kestiği gibi,yerine yeni saçlar da çıkmaya başladı.Kardeşime ve eşime aldım.Temini için yardımcı olabilirim.Kolay gelsin.

Reklammmlarrrr....

Bende asiri sac dokulmesi yasiorum hatta 8 ay once sackiran oldu basinda. Simdi 4 cm filan uzadilar. Aktardan bibyag aldim onu kullaniorum ama dokulemye pek yardimi olmadi. Normalde sampuanimin icine cam terebentin filanda koyuorum ama pek yolunda gitmio hersey. Bioxi tresan filanda kullandim. Tirodim calismiomus onun icin ilac kullaniorum ama gecmdi dokulme. Evde kedim var normalde tuyu onun dokmesi lazim ama ben dokuorum simdide herbalifein sampuanina basladim paraben ve sulfat yokmus bakalim iyi gelicekmi

kızlar, bende at kuyruğu şampuanı kullandım tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar bende buraya yeni kayıt oldum. Önceden beri saç dökülmem vardı ama saçlarım aşırı gür oldugu için sorun etmiyordum ama Şu son 2 haftadır aşırı saç dökülmem var. Tahlil yaptırdım demir eksikliği dedi ilaçlar verdi. Demir eksikliğinden kaynaklı olsa bu öncesinden beri vardı dökülen saçlarıma o kadar da aldırış etmiyordum. Troid guatr hersey normal. Artık o gür saçlarımın yerine seyrek saçlar kaldı. Düşünüyorum beslenme düzenim aynı. tüm vucüt için Lazere gitmeye basladım onun etkisi olabilir mi diye dusunmuyorum değil. Çünkü bacaklarımda sivilceler dahi ckmaya basladı. Acaba bunun etkisi olabilir mi? Işınlar vucudumun dengesini bozabilir mi ? lütfen yorumlarınızı paylasın.

Valla olur mu olur.Sen bir tatlı kaşığı badem yağı,bir tatlı kaşığı susam yağı,bir tatlı kaşığı hint yağı ve bir çay kaşığı b5 vitaminini karıştır.Her banyodan önce saçının iki parmak dibine sür.15 dakika bekletip iyice durula ve şampuanla.Bu karışım saçı besler,güçlendirir,yumuşatır,parlatır ve çabuk uzamasını sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…