- Konu Sahibi blackrose79
-
yoo herkeste saç dökülme sorunu yokki bazılarının hiç dökülmüyo benim sacım onceden en fazla 4 tel gelıyodu taraga dusta...Herkeste sac dökülmesi problemi var. Ne yazık kesin cözüm yok
dalin olur mu?Kan ve cinko degerlerinize baktirin arkadaslar..sorun yoksa sampuandan olabilir..LR sampuanlarini kullanabilirsiniz veya bebek sampuani cunki asit kimyasal madde ve paraben icermiyorlar
Dalin olur niveada olur...eger sorun ciddiyse LR sampuan ve tonik tavsiye ederim...1 yili askin suredir kullaniyorum sirf bu sampuani almak icib uye oldum ciddi anlamda saclarima fayda sagladi..dalin olur mu?
sağolunn dalini deniycemDalin olur niveada olur...eger sorun ciddiyse LR sampuan ve tonik tavsiye ederim...1 yili askin suredir kullaniyorum sirf bu sampuani almak icib uye oldum ciddi anlamda saclarima fayda sagladi..
Ben bebek şampuanından çok daha yumuşak ve organik bir şampuan keşfettim çok çok memnunum ama fiyatı yüksek olduğu için kararsızım. Bebe şampuanları boyalı saçlarda sertleştirebiliyor. Ancak arındırıcı olarak olabilir.dalin olur mu?
daline sert yapıyo diyolarrBen bebek şampuanından çok daha yumuşak ve organik bir şampuan keşfettim çok çok memnunum ama fiyatı yüksek olduğu için kararsızım. Bebe şampuanları boyalı saçlarda sertleştirebiliyor. Ancak arındırıcı olarak olabilir.
Bebe şampuanlarına yapay sentetik ve slikon ve de saçı yumuşatıcı kımyasal madde ya katkıyorlar ya da oranı bakanlıkça çok düşük miktara müsade var. Mesela dalinde bile %5 sülfat var diye biliyorum, Büyükler için olanlarda ise %15 e kadar izin var. yani sonuçta var. O yzden saçı yumuşatmaz sert yapar. Benim şu an kafamda iki şampuan var, biri Kerastesin Keratin Şampuanı, diğeri Likid Keratin şampuanı, ikisini de deneyerek karar vereceğim.daline sert yapıyo diyolarr
teşekkürlerBebe şampuanlarına yapay sentetik ve slikon ve de saçı yumuşatıcı kımyasal madde ya katkıyorlar ya da oranı bakanlıkça çok düşük miktara müsade var. Mesela dalinde bile %5 sülfat var diye biliyorum, Büyükler için olanlarda ise %15 e kadar izin var. yani sonuçta var. O yzden saçı yumuşatmaz sert yapar. Benim şu an kafamda iki şampuan var, biri Kerastesin Keratin Şampuanı, diğeri Likid Keratin şampuanı, ikisini de deneyerek karar vereceğim.
Fiyat olarak Kerastes çok pahalı üstelik 250 ml. diğeri likid keratin şampuanı 400 ml hem de çok çok ucuz ama arkadaşım çok memnun. bakacağız.teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?