Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Dökülmesi:

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
uzun süre saç dökülmesi sorunu yaşadım hatta saç ekimi bile yaptırdım ve 1 yıla yakın LR sampuan ve tonik kullandım suan cok sukur sorunum yok ve sımdı hem diğer ürünlerini kullanıyorum hem de ürünleri tanıtıyorum istediğiniz zaman özelden sorabilirisniz..

canım tam anlamadım biraz daha bilgi rica ederim ben de dökülme sorunu başladı.

kızlar benim saçlarım son 4 haftadır baya bi dökülüyo hem duşta hem duştan çıkınca tarakta bol bol saç oluyor duşta elimede baya geliyo ayrıca saçlarım kuruykende saçlarımı nazikçe çekiyorum 5 6 tel geliyo mevsim değişikliğinden mi acaba ama 4 hafta sürmüyormuş mevsim değişikliğinden dökülmeler acaba şampuanımdan dolayımıdır lütfen yardım

Kan ve cinko degerlerinize baktirin arkadaslar..sorun yoksa sampuandan olabilir..LR sampuanlarini kullanabilirsiniz veya bebek sampuani cunki asit kimyasal madde ve paraben icermiyorlar

Çocukluğumdan beri saçlarımda hep dökülme vardır. Ama asla azalma olmazdı. Ve demir eksikliği de ne yazıkki çocukluktan beri var. Bunun nedenini anne sütü içmememe bağlıyorum. Yaklasık bir ay önce aşırı dökülme başladı ve azalma da başladı. Demir ilacı,biotin ve bemiks c kapsüllerinden kullanıyorum. 1 ayın dolmasına 9 gün kaldı. Bir değişiklik var mı diye sorarsanız ne yazık ki yok. Bunun yanında uzun zamandır market şampuanı kullanmıyorum hep eczane ürünleri kullanıyorum. Artık saçlarımı 3 numaraya vurdurma olayına gelmek üzereyim. Geçen gün bemiks c kapsülüm bitmişti. Eczaneye uğradım. Dökülmemden bahsettim bu sırada. Bana yeni bir ürün önerdi. kısa sürede sonuç göreceğimi iddia etti. http://www.milliyet.com.tr/ankara-universitesi-nden-sac-dokulmesine-ankara-yerelhaber-1152551/ yarın alıp deneyeceğim. Sonuçları sizlerle de paylaşırım.

Eger demir eksikliginiz varsa saclariniz bu yuzden dokuluyorsa ne sanpuan etki eder eder nede tonik nede vitamin..sorunun icten cozumlenmesi lazim...15 yildir mucadele ediyorum ben bu sorunla..sacli deride sorun yoksa sedef egzama sac kiran gibi o zaman saclarinizi icten beslemek gerek..diger surulenler gecici olarak sac koklerini besler belki uzatir ama cozum olmaz..

Dalin olur niveada olur...eger sorun ciddiyse LR sampuan ve tonik tavsiye ederim...1 yili askin suredir kullaniyorum sirf bu sampuani almak icib uye oldum ciddi anlamda saclarima fayda sagladi..

Dediğim gibi demir ilacı ve bir kaç takviye ilaç kullanıyorum. Bugün bahsettiğim kremi aldım. Yaklaşık on dakika önce sürdüm. 3 saat kadar bekleyecekmişim. Sonrasında aynı markanın şampuanını aldım. Onunla yıkayacağım. Bakalım bir hafta içinde etkisi gözle görülür şekilde belli oluyormuş.

Ben bebek şampuanından çok daha yumuşak ve organik bir şampuan keşfettim çok çok memnunum ama fiyatı yüksek olduğu için kararsızım. Bebe şampuanları boyalı saçlarda sertleştirebiliyor. Ancak arındırıcı olarak olabilir.

Dalin markasını saçlarımda bebeksi koku istediğim için bir aralar bende kullanmıştım ama gercekten sertleştiriyor. Kremsiz olduğu için. Kremli olanları da marketlerde mevcut. Ama bir arkadasımdan bebek sampuanlarının saçı incelttiğini duymuştum artık ne kadar doğru yanlış bilemiyorum.

daline sert yapıyo diyolarr
Bebe şampuanlarına yapay sentetik ve slikon ve de saçı yumuşatıcı kımyasal madde ya katkıyorlar ya da oranı bakanlıkça çok düşük miktara müsade var. Mesela dalinde bile %5 sülfat var diye biliyorum, Büyükler için olanlarda ise %15 e kadar izin var. yani sonuçta var. O yzden saçı yumuşatmaz sert yapar. Benim şu an kafamda iki şampuan var, biri Kerastesin Keratin Şampuanı, diğeri Likid Keratin şampuanı, ikisini de deneyerek karar vereceğim.

teşekkürler

Saç ekim merkezi dendiğinde akla ilk gelen firmalar bir elin parmaklarını geçmez.

Saç ekimi özellikle dikkat gerektiren ve hijyen ortamda gerçekleştirilebilir. Özelikle hastane bünyesinde hizmet vermeyip kendi ofisinde hizmet veren saç ekimi firmalarına güvenmek akıllıca değildir. Çünki Bir Sıkıntı Durumunda Muhatap Bulamazsınız ve Daima Siz haksız duruma düşebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…