Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım valla 2 kez surmekten bişey olacagını sanmam kırık aldırmak falanda önemlı tabı.Kimisine şampuan degıstırmek bile dokulme yapabılıyor
Saç toplamanın dökulmeye sebep verdıgını duymuştum bendede yaptı sürekli topladıgım dönemlerde sanırım saç hava almıyor.Suan genelde salıktır toplasamda gece yatmadna acarım ılla
arkadaşlar merhaba
yaklaşık 2 haftadır filan saçlarım avuç avuç dökülüyor.
elimi ne zaman atsam birkaç tel en az geliyor.
oturduğum koltukta bile bir sürü saç kalıyor.
banyo sırasında ve tararken ne kadar döküldüğünü zaten hiç sormayın :2::2:
resmen intihar ediyorlar yaa çok üzülüyorum
bioblas sarmaşık özlü kullanıyorum uzun zaman oldu başlayalı.
bitmek üzere down under nude aldım
sizin dökülme için tavsiyeleriniz var mı?
Sicak suyla yikadim azaldi gibi demissin..
devam et, eger yine ayni devam ederse,
ilik suyla yikarsin..
yagli saclara soguk su iyi gelmiyor bence yanlis bu..
ilk başta öyle gelmişti ama maalesef gün içinde öyle olmadığını anladım![]()
bi kac hafta , en azindan 2 hafta öyle dene canim,
yani zaten dökülüyor,
daha iyi olmazsa, istedigin sicaklikta yikarsin.. :44:
bendede vardı 3 ay önceye kadar evde avuç avuç sac topluyordum bıkmıştım artık 10 mg biotin aldım.birde bebek sampuanı kullanmaya basladım içine 5 damla badem yagı ve bir e vit.ampulu suanda 2 teli gecmez dökülmem.biotin eksikligi ve şampuanlar döküyor bide stres tabi yeni yeni saclarım cıktı gürleşti yumuşacık oldular ve hızlı uzuyorlar artık
tahlil sonuçlarımda hiçbişi yok.
hatta normalde hafif anemim hep olurdu bu sefer o bile yok
öbek öbek gidiyo saçlar
az önce duştan çıktım
taradım ama sert değil gayet yumuşak
çıkan saçlara inanamazsınız
ben de banyoda az döküldü diye sevinmiştim
Merhaba, tahlillerinizde hormonlar troid b12 vitamini vs. var miydi yoksa kan sayımı mi yapildi sadece
Çünkü kendi alani olmayinca doktorlarin bircogu hormonlara bakmiyor mesela ben de bir yil boyunca dokulme yaşadım cildiyeye gittigimde baska seylere baktı ve bisey çıkmadı. Kadin doguma normal bir kontrol icin gitmistim tum hormonlarima bakti ve hipotiroidi çıktım sac dokulmem de buna bagli olduğunu söyledi doktorum, şimdi cok iyi sadece mevsim geçişi diye az bi dökülme yaşıyorum o da bitiyor gibi.