Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

xaiginax

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2015
61
31
8
Merhaba bayanlar, son zamanlarda inanılmaz şekilde saçlarım dökülüyor ki her dusta oluk oluk normaldede tek tek dökülüyor ama cok rahatsız ediyor kafamda saç kalmicak diye cok korkuyorum vallao_O o yüzden bakımlara ara verdim bian cok yüklendim de o mu saçımı yordu diye korktum, veya mevsimseldir diye düsündüm ama napıcam ne edicem hic bilmiyorum en azından su dökülmem dursun bildiginiz yöntemleri yazabilirmisiniz?:KK61::KK61:

Merhaba bayanlar, son zamanlarda inanılmaz şekilde saçlarım dökülüyor ki her dusta oluk oluk normaldede tek tek dökülüyor ama cok rahatsız ediyor kafamda saç kalmicak diye cok korkuyorum vallao_O o yüzden bakımlara ara verdim bian cok yüklendim de o mu saçımı yordu diye korktum, veya mevsimseldir diye düsündüm ama napıcam ne edicem hic bilmiyorum en azından su dökülmem dursun bildiginiz yöntemleri yazabilirmisiniz?:KK61::KK61:

Badem yağı
Çam terebentin.
Argan yağı
Bemiks
Sampuana ekle

Selam.LR ın çok iyi şampuan+tonik+Aloe Vera içerikli spreyi var.Öneririm.Eşime ve kardeşime de sipariş verdim..Arkadaşımız kullandı ve öncesi-sonrası resmini atabilirim.

Ben onca denedigim seyden sonra en son sampuanima camterabentin yagi kattim. Son bir bucuk aydir kullaniyorum ve inanilmaz etkisini gordum . Hem zahmetsiz (malum yaglar falan insan bi sure sonra yapmaya useniyo) hemde sonuc olumlu siddetle tavsiye ederim. :)

merhaba, aynı sorun bende de vardı. ben de çam terebentini şampuanıma koydum ve diğer yağlarla da karışım yaparak saçıma uyguladım. tabiki faydasını gördüm ama hiçbiri tam olarak saç dökülmemi kesmedi. ta ki şampuanımı değiştirene dek. bu şampuanı iki haftadır kullanıyorum ve saç dökülmemi adamakıllı kesti diyebilirim. şampuanın farkı yüksek demir içeriğine sahip -ki bilirsiniz saç dökülmesinin en önemli sebebi demir eksikliğidir- deniz yosunu içermesi. şampuan işe yarayınca ben yosunun kapsülünü de kullanmaya başladım ve sonuçtan çok memnunum. hem de türk malıymış. markanın adı "algee". ben bu linkten sipariş ediyorum: http://www.vizyonalgee.com/p-330D4466
size de şiddetle tavsiye ederim :)

Back
X