Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk 2 ay sadece spreyini kullandım sonra şampuanınıda aldım. Çok memnunum iyi ki diyorum her seferinde. Yeni bi ürün olduğu için pek bilgi yok evet, ben ürünü deneme aşamasında kullanan arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım. Gözlerimle gördüm beyaz saçların bile siyah çıktığı öncesi sonrası fotografları. Bu iş birazda inanma meselesi sanırım. İnşallah herkeste aynı etkiyi yapar.
Hala kullanıyor musunuz acaba sonuçlar nasıl? Bu Ürünü bana Dr tavsiye etti internette araştırdım pek bilgi bulamadım yeni bi urunmus sanırım. Sizin yazınızı gördüğüm iyi oldu umarım yazımı görürsünüz.
Evet yeni bir ürün krc derma yazınca sitesi çıkıyo oradan incelemiştim bende, onun dışında insanlar kullandıkça tanınacaktır mutlaka, bi önceki arkadaşa vediğim cevabıokuyabilirsin ben üründen çok memnunum dökülmem kesilmişti zaten şuan saçlarım çıkmaya da başladı. Bu işin çözümü inanç ve bolca sabır. Umarım en kısa zamanda kurtulursun sende.
Evet kadın ve erkek için ayrı ayrı serum olan, ona şampuanıda eklersen daha iyi sonuç alabilecepini düşünüyorum. Ben şampuanı sonradan dahil ettim. Bide çinko tablet takviyesi yapabilirsin ama bunun için doktora danış derim mutlaka
Evet kadın ve erkek için ayrı ayrı serum olan, ona şampuanıda eklersen daha iyi sonuç alabilecepini düşünüyorum. Ben şampuanı sonradan dahil ettim. Bide çinko tablet takviyesi yapabilirsin ama bunun için doktora danış derim mutlaka
Peki bişey daha soracağım ürünü kullanırken saçlarda ilk başlarda aşırı bi dökülme oldu mu ? Minoksidil de oluyormuşda bunda da oluyor mu diye merak ettim. Ürünü aldım ben ama bi türlü cesaret edemiyorum kullanmaya.
Peki bişey daha soracağım ürünü kullanırken saçlarda ilk başlarda aşırı bi dökülme oldu mu ? Minoksidil de oluyormuşda bunda da oluyor mu diye merak ettim. Ürünü aldım ben ama bi türlü cesaret edemiyorum kullanmaya.
Öyle bir ayrım yapacak kadar bariz bir dökülme olmadı açıkçası, ben dökülmeyi beklemekten ziyade dökülmemesine odaklandım, bunu kullanırken her gece yattığında saçlarınun uzadığı hayal et dökülmenin durduğunu bu olmamış olsada buna inanmış gibi şükret, buna olumlama diyoruz . Bedenide, beynide iyileşme sürecine alıştırmak ,çok daha kısa ve kesin çözüme ulaştırıyor. Bunu da dene derim. İnşallah sende çok faydasını görürsün
Öyle bir ayrım yapacak kadar bariz bir dökülme olmadı açıkçası, ben dökülmeyi beklemekten ziyade dökülmemesine odaklandım, bunu kullanırken her gece yattığında saçlarınun uzadığı hayal et dökülmenin durduğunu bu olmamış olsada buna inanmış gibi şükret, buna olumlama diyoruz . Bedenide, beynide iyileşme sürecine alıştırmak ,çok daha kısa ve kesin çözüme ulaştırıyor. Bunu da dene derim. İnşallah sende çok faydasını görürsün