Kendi konusunu da açtı ama içerik hakkında hiç bir bilgi yok. Sadece adını yazıp övüyor her başlıkta. İçeriğini ve etki mekanizmasını yazmasını istedim çünkü nette hiç bir bilgi bulamadım. Elinde varsa en azından kutunun üstünden içeriği yazsa dedim ama ses yokBence sen ürün satıyorsun madem çok memnunsun kendi konunu aç biz burada kendi deneyimimizi anlattık. Bıktık artık artık her yerde pazarlama yapan üye kılığında ki satıcılardan...
Birde bu losyonu me kadar süre kullanmayı düşünüyorsunuz ? İlaçları kırıp ezmeden direk atacak mıyız teşekkürler[/QUOTE ezmenize gerek yok losyonda kendi kendine eriyor çalkalayın yeter
Mesaji görmeye bilirsiniz diye alintilayarak tekrar yazıyorum. Bu losyon erkek tipi dökülme için daha etkili zatenBenim irsi erkek tipi dökülme var. Bu formül onun için işe yarar mı?
Merhaba benim sorum saç dökülmesinin durmasında etkili mi?saç çıkışı değilde benim sorunum saç dökülmemin durmasıMesaji görmeye bilirsiniz diye alintilayarak tekrar yazıyorum. Bu losyon erkek tipi dökülme için daha etkili zaten
Merhaba benim sorum saç dökülmesinin durmasında etkili mi?saç çıkışı değilde benim sorunum saç dökülmemin durmasıMesaji görmeye bilirsiniz diye alintilayarak tekrar yazıyorum. Bu losyon erkek tipi dökülme için daha etkili zaten
Merhaba benim sorum saç dökülmesinin durmasında etkili mi?saç çıkışı değilde benim sorunum saç dökülmemin durmasıbu yöntemi denemeyi düşünüyorum
arkadaşlar ben bu losyonun tarifini anlayamadım. neyi neyin içine katıyorsunuz. lütfen açıklayarak yazarmısınız. ben de bu dertten muzdaribim. minoxidil kullandım. ilk 1-2 sene işe yaradı. sonra hamilelik ,emzirme derken bıraktım. tekrar başladım ama busefer iyi gelmedi. bıraktım herşeyi. yağla kürle filan uğraşıcak vaktim yok. eğer bu losyonlu tarif kullanımı kolaysa bunu yapıcam. yoksada bırakıcam kel kalıcam(allah korusun). konu sahibi arkadaşım lütfen bu doğum konrol haplı olan losyon tarifini açıkça yazarmısın. şimdiden teşekkürler.
Ev yapimi losyonla mucizevi sac cikişi baslikli konumda losyonu anlattim.konuyu okuyun sormak istediğiniz olursa cevaplarim. Konu sahibine sormussunuz ama ayni losyonu kullandigimiz için görmüşken cevapliyim dedim
Tedavinizde başarılar dilerimteşekkürler. losyonu yaptım kullanmaya başladım . inşallha işe yarar
Neyi anlamadınız ? Elseve arginin spreye belirtiebelirtilen ilaçları atıp eritip süzüyorsunuz daha önce belirtmiştim sacimindoktoru.com adresinde kullananlar resimler ve yığınla benzer soru ve cevaplar var zaten ama yinede yardımcı olmaya çalışırım.arkadaşlar ben bu losyonun tarifini anlayamadım. neyi neyin içine katıyorsunuz. lütfen açıklayarak yazarmısınız. ben de bu dertten muzdaribim. minoxidil kullandım. ilk 1-2 sene işe yaradı. sonra hamilelik ,emzirme derken bıraktım. tekrar başladım ama busefer iyi gelmedi. bıraktım herşeyi. yağla kürle filan uğraşıcak vaktim yok. eğer bu losyonlu tarif kullanımı kolaysa bunu yapıcam. yoksada bırakıcam kel kalıcam(allah korusun). konu sahibi arkadaşım lütfen bu doğum konrol haplı olan losyon tarifini açıkça yazarmısın. şimdiden teşekkürler.
Hocam nasıl şu anki durumunuz ?Ev yapimi losyonla mucizevi sac cikişi baslikli konumda losyonu anlattim.konuyu okuyun sormak istediğiniz olursa cevaplarim. Konu sahibine sormussunuz ama ayni losyonu kullandigimiz için görmüşken cevapliyim dedim
rica etsem losyonun hazırlanışını anlatabilirmisin.zBu arada lütfen soru sormaktan çekinmeyin. Ben cevaplamaktan sıkılmiyorum.aksine faydalı olursam mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?