Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Dökülmesine Doğum Kontrol Hapı Losyonu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

simahi99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
18
4
3
43
Başka bir konuda daha bahsetttim ama daha iyi görülebilmesi için konu açmak istedim. Saç dökülme sorunum yaklaşık 2 yıldır devam ediyordu. Durumum için aramadığım çare kalmamıştı bazı doğum kontrol hapları kullandım ama yanetki yaptı ve cinsel hayatımı kötü etkiledi. Bir hanımefendi bir doğum kontrol hapı ile antiandrojenik bir ilacı eczaneden alıp losyonda eritip saçına sürmüş ve çok güzel sonuç almış üstelik bunu erkeklerde yapıyor sacimindoktoru.com da resimleri inceleyin isterseniz .

Son düzenleme:
O hanımefendi ben oluyorum sanırım :) Tedavimden burada söz edildiğini görünce şaşırdım. Ben de tam başlık açıp tedavimi kadınlar kulübü üyeleriyle paylaşmayı düşünüyordum. Benden önce davranmışsınız teşekkür ederim.

Merhaba sizi bana Allah gönderdi pko ve seboroik dermatit var bende 1,5 yıldır saçlarım dökülüypr o kalın gür toka tutmayan saçlar gitti kellige doğru gidiorum bikaç gün sonrada saçımı kazıtıp düzenli bi bakım uygulamayı düşünüorum tedavinize baktım sizin adınıza çok sevindim umut oldunuz bana çünkü psikolojim çok bozuldu evden çıkmayan özgüvensiz insanları kendinden.uzaklaştıran biri oldum.rica etsem bu tedaviyle ilgili neler yaptığınızı gelişmeleri detaylarıyla anlatır mısınız.birde saç kazınması konusunda korkuorum saç kökleri küsebilipmuş die duydum siz ne düşünüyorsunuz ?

O hanımefendi ben oluyorum sanırım :) Tedavimden burada söz edildiğini görünce şaşırdım. Ben de tam başlık açıp tedavimi kadınlar kulübü üyeleriyle paylaşmayı düşünüyordum. Benden önce davranmışsınız teşekkür ederim.
:) O resimler size ait sanırım tebrik ederim çok marjinal ama bir o kadarda basit bir çözümle sonuç almışsınız. Merak etttim bunun işe yarayacağını nasıl anladınız ? ve birde oral olarak kullanmadınız mı ? neden topikal kullandınız ben yeni başladım oral kullanırken beni çok kötü etkilemişti diane35.

Ben de sacımındoktoru sitesindeki tedaviyi uyguluyorum,yaşım da sizinkine yakın.Dökülme şeklimde sizinki gibi .Yanlız minoxil kullanmıyorum. Sancıma hiç iyi gelmedi.Onun yerine specral dnc-l kullandım.

Merhaba sizi bana Allah gönderdi pko ve seboroik dermatit var bende 1,5 yıldır saçlarım dökülüypr o kalın gür toka tutmayan saçlar gitti kellige doğru gidiorum bikaç gün sonrada saçımı kazıtıp düzenli bi bakım uygulamayı düşünüorum tedavinize baktım sizin adınıza çok sevindim umut oldunuz bana çünkü psikolojim çok bozuldu evden çıkmayan özgüvensiz insanları kendinden.uzaklaştıran biri oldum.rica etsem bu tedaviyle ilgili neler yaptığınızı gelişmeleri detaylarıyla anlatır mısınız.birde saç kazınması konusunda korkuorum saç kökleri küsebilipmuş die duydum siz ne düşünüyorsunuz ?
Merhaba
Öncelikle acil şifalar diliyorum. Tedavimle ilgili ayrıntıları yeni açtığım başlıkta bulabilirsiniz. Başka sorularınız da varsa cevaplarım. Moralinizi bozmayın. Gerek pko, gerekse seboreik dermatit tedavisi olan rahatsızlıklar. Allah dermansız dert vermesin. Benimki menopoza bağlı erkek tipi dökülme ve tedavim buna yönelik. Sizin sorununuza çözüm olur mu tam emin değilim. Sizi yanlış yönlendirmek istemem. Ama denebilir. Çünkü yan etki ihtimali çok düşük olan bir yöntem.
Bir kadın için saçın ne derece önemli olduğunu gayet iyi biliyorum. Ama unutmayın ki, sizi siz yapan yegane özelliğiniz bu değildir. Sosyal hayata aktif katılmanız da saçlarınıza diğer tedavileriniz kadar iyi gelecektir. Sizi seven insanlar sizi saç kılıyla değerlendirmeyecektir emin olun.
Saçlarınızı kazıtmak yerine kısalttırabilirsiniz bence. Çünkü saç kazıtmanın saç gürleşmesine olumlu etkisi olduğuna dair bir araştırma okumadım. Ancak bakımları uygulamayı kolaylaştırır ki, bunu kısalttırmakla da sağlarsınız. Kazıtmak psikolojinizi daha kötü etkileyebilir diye düşündüm. Ama kararlıysanız korkmadan kazıtın. Merak etmeyin saçlarınız size küsmez :) Saç boyuyla saç köklerinin böyle bir ilişkisi yok.

:) O resimler size ait sanırım tebrik ederim çok marjinal ama bir o kadarda basit bir çözümle sonuç almışsınız. Merak etttim bunun işe yarayacağını nasıl anladınız ? ve birde oral olarak kullanmadınız mı ? neden topikal kullandınız ben yeni başladım oral kullanırken beni çok kötü etkilemişti diane35.
Evet resimler bana ait.Teşekkür ederim. Başlarken işe yarayacağından emin değildim elbette. Ama formülize eden arkadaş tıbbi dayanaklarını o kadar güzel ve ayrıntılı anlatmıştı ki, üstelik kendi deneyimlerini de sık sık paylaşınca güven duydum. İyiki denemişim.
Oral kullanamazdım. Çünkü 35 yaş üstü sigara kullanan kadınlarda doğum kontrol haplarının oldukça ciddi yan etkileri var. Daha az sistemik etki yapacağını düşündüğüm için topikal kullanımı tercih ettim.

Ben de sacımındoktoru sitesindeki tedaviyi uyguluyorum,yaşım da sizinkine yakın.Dökülme şeklimde sizinki gibi .Yanlız minoxil kullanmıyorum. Sancıma hiç iyi gelmedi.Onun yerine specral dnc-l kullandım.
Ben de minoksil kullanmıyorum. Kullandığınız spectral dnc-l de minoxidil içeriyor bildiğim kadarıyla

Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim ama insan mahfoluyor eski fotolarıma ve simdiki halime bakıyorum dağlar kadar fark var aynalara küstüm20 yaşında kel kaldım kazıtmayı hem bakımlarla yenilensin hemde dökülen saçları görmemek birde seboroik dermatit için istiyorum.siz tarifinizde sarımsak ampuller kullandığınızı yazmışsınız losyonuda her gün etki açısından losyonun üzerine sarımsak ampul kürü yapmak sıkıntı yaratmıyor mu rica etsem yaptığınız bakımları oldugu gibi yazar mısınız bu arada iyiki varsınız çok faydalı oldunuz

Birde bu losyonu me kadar süre kullanmayı düşünüyorsunuz ? İlaçları kırıp ezmeden direk atacak mıyız teşekkürler

Çok soru soruyorum affedin ama birde benim dökülme seyreklik saçımın hepsinde var nasıl yapıcam

Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim ama insan mahfoluyor eski fotolarıma ve simdiki halime bakıyorum dağlar kadar fark var aynalara küstüm20 yaşında kel kaldım kazıtmayı hem bakımlarla yenilensin hemde dökülen saçları görmemek birde seboroik dermatit için istiyorum.siz tarifinizde sarımsak ampuller kullandığınızı yazmışsınız losyonuda her gün etki açısından losyonun üzerine sarımsak ampul kürü yapmak sıkıntı yaratmıyor mu rica etsem yaptığınız bakımları oldugu gibi yazar mısınız bu arada iyiki varsınız çok faydalı oldunuz
Losyonumla diğer bakimlarin etki mekanizması farklı. Losyon sürdükten bir kaç dakika sonra kuruyup kayboluyor.o arada saç derisinden ne kadar emildiyse artik.tabi kuruyana kadar hafifçe masaj yapıyorum. Hatta biraz suyla islatip ayni masaji tekrarliyorum saçta kuruyup kalanlar biraz daha emilsin diye.
1.kür: bir bardak zeytinyağına yaklaşık 10 diş sarımsak ezip ekliyorum. Bir gün bekleyip kullanmaya başlıyorum. Bu miktar uzun süre yetiyor.saç diplerine sürüp 4-5 saat bekleterek yikiyorum. Yagli bakimlar sac
rahatsizliginiza iyi gelmeye bilir doktorunuza danismalisiniz
2.kür:bemiks-bephanten-evigen ampullerden birer tane çeşitli yağlardan oluşan karisima kiriyorum.uygulama ayni
3.kür: iki uç kasik kuru mayayi ilik suda eritip suruyorum

Losyonu her sabah ve her aksam uyguluyorum. Bakimlari haftada bir.birbirlerini olumsuz etkileyecekleri bi durum yok.dermarolleri de iki günde bir uyguluyorum
Faydalı oluyorsam ne mutlu bana

Birde bu losyonu me kadar süre kullanmayı düşünüyorsunuz ? İlaçları kırıp ezmeden direk atacak mıyız teşekkürler
Saclarim istediğim görünüme kavusana kadar devam edicem.hatta bir sonraki losyonumda kullandigim miktarları arttiricam. Hedefine ulaştıktan sonra tamamen birakabilir ya da miktarları ve kullanım suresini azaltarak devam edebilirim.bu konuda beni saclarimin durumu yönlendirecek.
İlaçları ezmeden atiyorum.eriyor bir kaç saatte.ezerek kullanan arkadaşlar da var.

Çok teşekkür ederim sabırla sorularımı cevapladığınız için birde benim saç dökülmem her yerden genel bi seyreklik var nasıl kullanmam gerekir her yere mi süreyim

Evet tüm saç derinizde uygulayabilirsiniz. Bu arada ilgili siteden bazı kullanıcıların yaşadığı yan etkileri de okumanızı öneririm. Böylece herhangi bir sorun yasarsaniz losyona bağlı olup olmadığını degerlendirirsiniz.kimi kullanicilar çarpıntı halsizlik vb sorunlar yaşadı. Sonuçta biri hormon diğeri tansiyon ilacı. Ama bu sizi korkutmasin siz de hiç bir yan etki yapmayabilir sadece uyarmak istedim.yapsa bile losyonu bırakınca ya da dozu azaltinca hatta bazen losyona alisinca yan etkiler kayboluyor
Ben düşük tansiyonlu biri oldugum için daha da düşürür mü diye korktum.ama hiç bir yan etki yaşamadım

Bu arada lütfen soru sormaktan çekinmeyin. Ben cevaplamaktan sıkılmiyorum.aksine faydalı olursam mutlu olurum

Back
X