Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sac dökülmesine karsı ne yapılabilir

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Erkek kardeşimin sac telleri çok ince ve çok dökülmeye başladı. Elini sacına dokunamıyor dokundukça avuç avuç sac geliyor eline. Bunun için doktora da gitti ilaçta kullandı bitkisel ürünlerde kullandı fayda etmedi. Gercekten bu defa eskisinden daha fazla dökülmeye basladı ,Bu durumu kafaya çok takıyor bi kaç gündür . bunun için önerebileceğiniz kürler var mı? Sac dökülmesini önlemek için başka ne yapabilir??

düküleceği varsa ne yaparsa yapsın kesin çözüm olmayacak
stresten uzak durmalı bu etkili olacaktır
olmazsa bile
ki kellik bazı erkeklere çok yakışıyor o kadarda üzülmesin

Erkek kardeşimin sac telleri çok ince ve çok dökülmeye başladı. Elini sacına dokunamıyor dokundukça avuç avuç sac geliyor eline. Bunun için doktora da gitti ilaçta kullandı bitkisel ürünlerde kullandı fayda etmedi. Gercekten bu defa eskisinden daha fazla dökülmeye basladı ,Bu durumu kafaya çok takıyor bi kaç gündür . bunun için önerebileceğiniz kürler var mı? Sac dökülmesini önlemek için başka ne yapabilir??
Instagramda adini yazayim diamondhairtr diye gir baksin cok faydasi var bende kullandim cok memnun kaldim fiyati pahali diyebilirim 300 tl falan cok etkisi var degisiyor malzemelere göre ona yazcaksin ki kardesimin saclari cok dökülüyo kafasina elledigi an elime geliyor ve saclari cok ince diye anlatacaksin, adamin tavsiyesiyle ürünleri söyleyip teker teker uygulasin bak nasil saclar cikiyor ve dökülmesine karsi engelliyor bende korkuyordum saclarimi ellerime dokundugum an dökülmelerim basliyordu cok sükür yok

Instagramda adini yazayim diamondhairtr diye gir baksin cok faydasi var bende kullandim cok memnun kaldim fiyati pahali diyebilirim 300 tl falan cok etkisi var degisiyor malzemelere göre ona yazcaksin ki kardesimin saclari cok dökülüyo kafasina elledigi an elime geliyor ve saclari cok ince diye anlatacaksin, adamin tavsiyesiyle ürünleri söyleyip teker teker uygulasin bak nasil saclar cikiyor ve dökülmesine karsi engelliyor bende korkuyordum saclarimi ellerime dokundugum an dökülmelerim basliyordu cok sükür yok
Sizde mi o kişinin tavsiyelerini yaptınız

Önce vitaminlerine baktiracak takviye alacak.Ben aynı sorunu yaşadım gitmedigim özel doktorlar bile kalmadı birsuru ilaç kullandım ama düzelmedi sonunda doğal yolu denemeye karar verdim fazla inanmayarak ve 2hafta içinde yeni saçlarım çıkmaya basladi,dökülmemesi kesildi.
Küçük iğne ile minik minik saç diplerini uyardım hızlı hızlı iğneyi hafifçe batiyosun fazla açıtmayacak şekilde hafif kanayabiliyor ki bu iyi birşey daha sonra sarımsağı ortadan kesip suruyorum ve 2haftada saçlarım çıktı :)) bütün ilaçlar çop ve çok zararli saç dökülmesi için kullanılan ilaclar

Çok teşekkür ederim.

Back
X