ya k bakma arkadaşım da nasıl bu kadar saf kaldın ya hiç mi okumuyosun?
saçı boyamak dökmeyi durdurur haa?

P
3 ay sonra göriyim seni hayatta dökülmeyen saçlarım tutam tutam elime geliyo kel kalıcam yakında boyaya tööbe bi daha
öncelikle geçmiş olsun da,,,,,,ben yazdıklarımda gayet ciddiydim,,üstelik pek saf bi tip de sayılmam:lülülülülülü
..boyandığı zaman benim saçımın aniden dökülmesi duruyor...başkalarının saçını dökme olayı da kendilerine has bir durum...çünki kimyasalların kişiden kişiye etkileri farklılaşabilir.....herşey herkese yaramaz......bir ikincisi,şu herkesin %100kaş çıkarır dediği sarmısak da bende kaş çıkarmıyo mesela......o yüzden herşeyin herkese etkisi farklıdır.......saçını düzenli boyatan ama 1-2 ay ara veren varsa,derhal tekrar boyattığında görecektir ki; saç dökülmesi durmuş,,,,tecrübemle sabit ..fakat,,,benim kafamdaki saç foleküllerin kimyasal yapısına yakın tipte foleküllere sahipse,dökülme durur,,yoksa durmaz elbette......herkesin saçındaki keratinin özleliği başka,,tıpkı DNA gibi,,,,,ama saçını hiç daha önce bir kez bile boyatmamış varsa, boya önermiyorum,,,,dökülmesi hızlancak çünki saçın bir süre,,ama uzn vadede saç alışınca durur....ama busefer de zamanlı boyatmalrı gerekir,,yoksa dökülme tekrar başlar........saç boyası haddiden fazla yanma batma kaşıntı yapıyorsa kafa derinizde,hemen yıkayın..bellli ki o tip boyaya alerjik reaksiyon göstermeye meyillisniz,,,,,,bir de oryal saçın dibine uygulandığında,kısa vadede değil uzun vade de,dökmeye başlar süreğen biçimde saçı, 1-2 yıl sonra yani,,,oryalin etkisi dökücü olması değil,kısa vadede,,saçtaki keratini şişirip,üstüne uygulanacak boyanın saç telinde daha derinlere nufus etmesini sağlamak,,,,,pigmentasyonu açtığı için de, önce saçınız kızıla sonra da sarıya döner.......a.s.