Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önlemek için önerilenlerin hepsini yapsam zararı olur mu?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sevdicicegim

ANNEYİM MUTLUYUM :)
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
475
89
643
40
İstanbul
arkadaşlar benim saçlarım çok dökülüyor hem doğum hemde kansızlıktan dolayı olduğunu söyledi doktor.ben burda verdiğiniz uygulamaları yapmak istiyorum ama sadece birinimi yapmam lazım önerdikelrinizin yoksa hepsini yapsam saçıma yarardan çok zararımı dokunur.mesela sarımsaklı zeytinyağ bugün yaptıysam yarın maya karışımını yapsam diğer günde ısırgan otuyla yıkasam sonrada karanfil suyuyla böle sonuç verirmi yoksa birini yapıp uzun zamn sonuç vermezse diğerlerinimi yapmam gerekiyor.banada yardımcı olabilirmisiniz rica etsem:17:

bende doğumdan sonra aynı sorunla boğuştum dr. emzirdiğin için dökülmesi normal vücudundaki vitamin protein herşey bebeğine gidiyor 1 sene sonra düzelir dedi 6 ay boyunca aşırı dökülüyordu sarımsak zeytinyağı soğan yumurta karışımı yaptım yinede işe yaramadı.doğumdan önce az dökülürdü bana bu karışımı yap dediler 2 kere yaptım gerçekten işe yaradı ama soğan ve sarımsak kokusu aylarca çıkmadı bunuda söyliyim.şimdi bebeğim 8 aylık ve şuanda ek gıda alıyor biraz azaldı emmesi benim saç dökülmeside azaldı hiç uğraşma bence çünkü zamanla azalıyor.

bende doğumdan sonra aynı sorunla boğuştum dr. emzirdiğin için dökülmesi normal vücudundaki vitamin protein herşey bebeğine gidiyor 1 sene sonra düzelir dedi 6 ay boyunca aşırı dökülüyordu sarımsak zeytinyağı soğan yumurta karışımı yaptım yinede işe yaramadı.doğumdan önce az dökülürdü bana bu karışımı yap dediler 2 kere yaptım gerçekten işe yaradı ama soğan ve sarımsak kokusu aylarca çıkmadı bunuda söyliyim.şimdi bebeğim 8 aylık ve şuanda ek gıda alıyor biraz azaldı emmesi benim saç dökülmeside azaldı hiç uğraşma bence çünkü zamanla azalıyor.

benim bebeğim 10 aylık ama hiç azalma olmadı halen aynı şekilde dökülüyor ek gıda aldığı halde.artık sinirlerimi bozmaya başladı heryer saç engel olamıyorum çıkmasa bile dökülmesin artık istiyorum.:17:

peki hakiki zeytin yağını denesen çünkü eşim eczaneye bunun için şampuan varmı diye sormuş eczacıda şampuanlar boş iş faydası olmaz zeytin yağı etkili olur demiş ben izmirde yaşıyorum burdakiler genelde herşey için zeytinyağı kullanıyor bebek pişik olsa zeytinyağı sürüyorlar bebeğe içiriyorlar saça vücuda sürüyorlar yani herşey için kullanıyorlar bi dene belki iyi gelir kokusuna katlanırım dersen soğan sarımsak yumurta ve zeytinyağını karıştır saçına sür 1 saat beklet sonra yıka bende etkili olmuştu tabi doğumdan önce kullanmıştım sen biraz daha uzun süre kullan işe yarayabilir.muarım yarar çok sinir bozucu bişey

peki hakiki zeytin yağını denesen çünkü eşim eczaneye bunun için şampuan varmı diye sormuş eczacıda şampuanlar boş iş faydası olmaz zeytin yağı etkili olur demiş ben izmirde yaşıyorum burdakiler genelde herşey için zeytinyağı kullanıyor bebek pişik olsa zeytinyağı sürüyorlar bebeğe içiriyorlar saça vücuda sürüyorlar yani herşey için kullanıyorlar bi dene belki iyi gelir kokusuna katlanırım dersen soğan sarımsak yumurta ve zeytinyağını karıştır saçına sür 1 saat beklet sonra yıka bende etkili olmuştu tabi doğumdan önce kullanmıştım sen biraz daha uzun süre kullan işe yarayabilir.muarım yarar çok sinir bozucu bişey

aslında herşeyin doğalı en güzeli ama ben bikere sarımsakla zeytnyağını karıştırıp beklettim saçıma sürerken arkamda 28 aylık oğlum kokudan kustuki banyonun dışındaydı 2 saat bekelttim ama o 2 saat bana 2 ay gibi geldi çok kötü kokusu bi süre kokudan midem bulandı aklıma her geldikçe...yapmam gerekiyor biliyorum ama nasıl katlancam o kuya bilmiyorum.:50:sade zeytinyağıda saçı beslermiş sanırım ben dökülmesini önlemek istiyorum eğer böle giderse kazıtcam galiba saçlarımı:14:

arkadaşlar benim saçlarım çok dökülüyor hem doğum hemde kansızlıktan dolayı olduğunu söyledi doktor.ben burda verdiğiniz uygulamaları yapmak istiyorum ama sadece birinimi yapmam lazım önerdikelrinizin yoksa hepsini yapsam saçıma yarardan çok zararımı dokunur.mesela sarımsaklı zeytinyağ bugün yaptıysam yarın maya karışımını yapsam diğer günde ısırgan otuyla yıkasam sonrada karanfil suyuyla böle sonuç verirmi yoksa birini yapıp uzun zamn sonuç vermezse diğerlerinimi yapmam gerekiyor.banada yardımcı olabilirmisiniz rica etsem:17:

bence hepsini birden denemen dahada dökebilir ben 3lü ampülle badem yağını kullanıyorum burdan yorumlara bakarak kullanmaya başladım kullananların çoğu memnun bide doktora danışarak aldım ayrıca minoksilde aldım yine araştırarak ve doktora danışarak aldım benim bide kendimi bildim bileli dökülüyo ne yaptıysam bunun kadar fayda etmedi çok şükür şimdi dökülmem azaldı 1 aydan fazla oldu kullanmaya başlayalı ilk zaman yoğun dökülme oluyo oda herkeste oluyomuş alışana kadar sonra etkisini gösteriyo ben ilk başta bırakmayı bile düşündüm iyiki bırakmamışım inş. zamanla dahada güzel olcak ben bi dene derim bunun zararının olcağını düşünmüyorum karar senin yinede:40::40::40:

bence banyodan önce en az bir saat zeytin yağıyla saç diplerine masaj yap ve saçın yağlı beklesin sonra duşa çok faydasını görürsün.

Back
X