sac dolandi bogazima ;((

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Nasıl tatli tatli uyuydum
Rüyamda küçük dilime sac dolanmis , istifra ediyorum gördüm zorla zorla uyandim attim kendimi lavaboya çok çok özür dilerim. Küstüm cikmadi,yedim cikmadi su içtim cikmadi maaf oldum kizlar cikaramiyorum saclarim belime kadar düğüm mu oldu ne oldu ne yapim ölüyorum bi gibi şey ?​

Hayir hayir gerçek sanirim bu hisle rüya gördüm
Yutkunamiyorum midem bulaniyor çok kotuyum

Yok eminim küçük dilimde hissediyorum saci ay kozlar çok kötüyüm cikaramiyorum parmagimi soktuğunda kusuyorum napicam iğrenç bisey

Aa çok ilginç belki boğazına bir şey takılmıştır bir su iç belki geçer o_O

Böyle yaşayacak değilsiniz ya acile gidin alsınlar. çok geçmiş olsun

Bence bır acıle gıdın sabaha kadar bu halde perısan olmktansa

Çok geçmiş olsun,gerçekten çok garip,nasıl girdi ki oraya kadar saç.Acile gidin benceo_O

Diş fircasini orayami uzaymayi denesem tuvaletten cikamiyorum ekmek yedim su içtim oraya düğüm olduğunu düşünüyorum :(((
Dr gelince ben evde tekin 3 tanede çocuk var bende napsam bilemedim daha öncede sik sik boyle oluyorduama cikiyodu

Acile gidin bence.evdeki çözümlerle halledememişsiniz daha uğraştıkça boğazınızı iyice tahriş edersiniz canınızın yanması da cabası.geçmiş olsın.

Diş fircasini orayami uzaymayi denesem tuvaletten cikamiyorum ekmek yedim su içtim oraya düğüm olduğunu düşünüyorum :KK43:((
Dr gelince ben evde tekin 3 tanede çocuk var bende napsam bilemedim daha öncede sik sik boyle oluyorduama cikiyodu
Ya o zaman bir şekilde parmağınızı sokmayı deneyin. Psikolojikman midenizin bulanmağına kendinizi ikna edin sokun parmağı

Kocaman kocaman ekmek tuttum şuanda ssürtünüp sürtünüp cikarsin diye acaba gittimi bakalim

Kizlar oldugaliba emin ddeğilim yuttum nutellali ekmekleri

Back
X