sac dolandi bogazima ;((

O saç o bogaza nasıl düğüm oldu ben anlayamadım :) daha öncede oluyordu dıyorsunuz

Saclarim çok uzun
Sizde ara ara yutmaMisiniz? Hani bilmeden
Bi kerede marketteyim dilimde sac olduğunu hissettim kasadayim cikaramam ya orada anlamadan beklerken ansizin yuttum.
Eve zor yetistim, bir suru istifra filan anlatamam size
Burada sanki hala orada sabah oldu ve sürekli konuşmam gerek bi eğitimim var şuan servisteyim ve midem bulaniyor

Ruyasinda insanlar cogu zaman bu tarz duygularla kalkar, en fazla sac agiza girmiştir, küçük dile dolanmasi dugum olması mumkun degil (: esimin kilini.cok.yutmusumdurda kendi sacimi hic yutmadim :)

Bi ara çok eskiden bir tandııgmızda su içmiştim sanırım suda sac vardı o sac dolanmıştı bana :(
o zaman sacı nasıl olduysa dırek cıkarmıstım tuvalette
butun sac yutma hıkayem buradan basladı
hala ara ara varmıs gıbı gelıyor bazen yokmus gıbı :(

Bi ara çok eskiden bir tandııgmızda su içmiştim sanırım suda sac vardı o sac dolanmıştı bana :KK43:
o zaman sacı nasıl olduysa dırek cıkarmıstım tuvalette
butun sac yutma hıkayem buradan basladı
hala ara ara varmıs gıbı gelıyor bazen yokmus gıbı :KK43:
Etkilenmişte olabilirsiniz şiddetli hissetmeniz psikolojiktir. Merak ettim şimdi nasıl oldunuz tamamen düzeldi mi

Etkilenmişte olabilirsiniz şiddetli hissetmeniz psikolojiktir. Merak ettim şimdi nasıl oldunuz tamamen düzeldi mi
ara ara hıssedıyorum ara ara hıssetmıyorum cok rezıl bir his
olmadı aksam doktora giderim ne diyim

ara ara hıssedıyorum ara ara hıssetmıyorum cok rezıl bir his
olmadı aksam doktora giderim ne diyim

boğazıma bişey taklıldı dersin
arkadaşımın boğazına çekirdek kabuğu takılmıştı
doktor çıkarttı
bi kere de kocasının tüyü kaçmış kadının boğazına yapışmış onu da ,çıkartmışlar

boğazıma bişey taklıldı dersin
arkadaşımın boğazına çekirdek kabuğu takılmıştı
doktor çıkarttı
bi kere de kocasının tüyü kaçmış kadının boğazına yapışmış onu da ,çıkartmışlar
ne kadar iğrenctir yahu onu oradan cıkarırlarken ki his

cute iki lokma bişey yiyim demiştim ki konunu okudum artık benimde boğazımda nur topu gibi kıl yumakları var:KK34: öyle hissediyorum :KK34:

sizde de olmazmı hiç diyosun ya.benimde saçım belimde hatta daha da aşşağıda .hşç başıma gelmedi.hala orda gibi diyorsun da küçük dilinde olsa görürsün aynada ama boğazında hissediyorsan muhtemelen yapışmış kalmış olabilir bir bardak suyu bir yudumda içmeye çalış.boğazına sert şekilde yolla suyu gider o zaman..

ha birde ben ne zaman kedi sevsem öyle bir his olur.hep boğazımda kedi kılı var gibi hissederim.muhtemelen sende ki de bir his.

Back
X