- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
psikolojik ola bilir rüyadan etkilenip iğrenmişsiniz büyük ihtimel düşünmemeye çalışınDiş fircasini orayami uzaymayi denesem tuvaletten cikamiyorum ekmek yedim su içtim oraya düğüm olduğunu düşünüyorum((
Dr gelince ben evde tekin 3 tanede çocuk var bende napsam bilemedim daha öncede sik sik boyle oluyorduama cikiyodu
Saclarim çok uzun
Sizde ara ara yutmaMisiniz? Hani bilmeden
Bi kerede marketteyim dilimde sac olduğunu hissettim kasadayim cikaramam ya orada anlamadan beklerken ansizin yuttum.
Eve zor yetistim, bir suru istifra filan anlatamam size
Burada sanki hala orada sabah oldu ve sürekli konuşmam gerek bi eğitimim var şuan servisteyim ve midem bulaniyor
eşinin kılını nasıl çok yuttun ya içim dışıma çıktıRuyasinda insanlar cogu zaman bu tarz duygularla kalkar, en fazla sac agiza girmiştir, küçük dile dolanmasi dugum olması mumkun degilesimin kilini.cok.yutmusumdurda kendi sacimi hic yutmadim :)
eşinin kılını nasıl çok yuttun ya içim dışıma çıktı![]()
benim de kocam kıllıdır da baya ben de mi yuttum acaba diyeAy canım ya göğüs kılı yani fark etmeden muhtemelen yutmuşumdur yani ama hiç farketmedim, göğüs kılları çok ve dökülüyor,maalesef senin aklına ne geldi de miden o kadar kalktı anlamadım
![]()
benim de kocam kıllıdır da baya ben de mi yuttum acaba diye![]()
Hem de nasıl dökülür kılları tüm yatak kıl tüy dolu oluyor valla sarılsam heryerimde kıl olurDökülüyorsa muhtemelen çünkü ağzımda yakaladığım çok oldu, fark etmeden yuttuğum da olmuştur. Birde uyurken hareketliyim ben yani bir o tarafa bir bu tarafa :) Birşey olmaz eşin sonuçta, ayyy kendime çok güldüm ama işte hassassan normal midenin bulanması...
diş fırçasıyla almaya çalışın bence, çok geçmiş olsunNasıl tatli tatli uyuydum
Rüyamda küçük dilime sac dolanmis , istifra ediyorum gördüm zorla zorla uyandim attim kendimi lavaboya çok çok özür dilerim. Küstüm cikmadi,yedim cikmadi su içtim cikmadi maaf oldum kizlar cikaramiyorum saclarim belime kadar düğüm mu oldu ne oldu ne yapim ölüyorum bi gibi şey ?