sac dolandi bogazima ;((

Küçükken yaşadığın olaydan etkilendin bence, ya da uykunda saçını ısırıyor falan olabilirsin saç yeme diye hastalık vardı, saçlarını toplayıp yat

Diş fircasini orayami uzaymayi denesem tuvaletten cikamiyorum ekmek yedim su içtim oraya düğüm olduğunu düşünüyorum :KK43:((
Dr gelince ben evde tekin 3 tanede çocuk var bende napsam bilemedim daha öncede sik sik boyle oluyorduama cikiyodu
psikolojik ola bilir rüyadan etkilenip iğrenmişsiniz büyük ihtimel düşünmemeye çalışın :KK14:

Saclarim çok uzun
Sizde ara ara yutmaMisiniz? Hani bilmeden
Bi kerede marketteyim dilimde sac olduğunu hissettim kasadayim cikaramam ya orada anlamadan beklerken ansizin yuttum.
Eve zor yetistim, bir suru istifra filan anlatamam size
Burada sanki hala orada sabah oldu ve sürekli konuşmam gerek bi eğitimim var şuan servisteyim ve midem bulaniyor

benim de saçlarım çok uzun da arada saç yutmam yani :) çok ilginçmiş
psikolojik olmasın?
kbb doktoruna gitsen çıkarır belki saç varsada
saç yutmak hiç iyi birşey değil mide sindiremiyor onu. sürekli saçlarını koparıp yiyen bir kız mide ameliyatı olmuştu ve bilmemkaç kilo saç yığını çıkmıştı midesinden ay midem bulandı şimdide ya.
kapatıyorum bu konuyu bi daha bakamıcam, geçmiş olsun :(

eşinin kılını nasıl çok yuttun ya içim dışıma çıktı :KK61:

Ay canım ya göğüs kılı yani fark etmeden muhtemelen yutmuşumdur yani ama hiç farketmedim, göğüs kılları çok ve dökülüyor,:KK51: maalesef senin aklına ne geldi de miden o kadar kalktı anlamadım :cool::cool:

Doktora gıdın bence bende bırkeresınde ogluma balon şişirirken ,balon bogazıma kacmiştı cok küçük su balonları oluyorya onlardan ,

benim de kocam kıllıdır da baya ben de mi yuttum acaba diye :KK43:

Dökülüyorsa muhtemelen çünkü ağzımda yakaladığım çok oldu, fark etmeden yuttuğum da olmuştur. Birde uyurken hareketliyim ben yani bir o tarafa bir bu tarafa :) Birşey olmaz eşin sonuçta, ayyy kendime çok güldüm ama işte hassassan normal midenin bulanması...

Dökülüyorsa muhtemelen çünkü ağzımda yakaladığım çok oldu, fark etmeden yuttuğum da olmuştur. Birde uyurken hareketliyim ben yani bir o tarafa bir bu tarafa :) Birşey olmaz eşin sonuçta, ayyy kendime çok güldüm ama işte hassassan normal midenin bulanması...
Hem de nasıl dökülür kılları tüm yatak kıl tüy dolu oluyor valla sarılsam heryerimde kıl olur :KK70:
neyse napalım eşimiz sonuçta kıllı da olsalar onlar bizim sevdiceklerimiz :oops:

konu sahibi arkadaşım konunu dağıtmış gibi olduk ama başıma hiç gelmedi dediğin kıl düğümü olayı neyse ki atlatmışsın:KK51:

şu konuyu gördüğümden beri boğazımda bi yumru var,su içmeme rağmen gitmedi. :((((

su an benim de bogazimda sac var.
beyin cok gucludur, olmayan seyi olmus gibi hissettirir.
bit dedigimizde sacimizda bit gezer.
bazı kocakarı ilaçlarının ilmen bir faydası olmasa da plasebo etkisi ile bizi iyileştirir.
yani o ilk yuttuğun saç sen de travma bırakmış o yüzden beynin sana oyunlar oynuyor.

Evet küçük dile saç dolanabiliyor. Annemin başına gelmişti. Sizde ki psikolojikte olabilir belki daha önceden yaşamışsınız...ama dolanmışta olabilir.

Ben mesela tüylü bir hayvan seveyim bogazıma kıl kaçmış gibi gelir. Tüylü dostlarımızı çok sevmeme ragmen fazla dokunamıyorum artık. psikolojik olarak etkileniyorum. lavabodan gelemiyorum yoksa...daha önce kedi kılı kaçmıştı ordan etkilendim sanırım.

Nasıl tatli tatli uyuydum
Rüyamda küçük dilime sac dolanmis , istifra ediyorum gördüm zorla zorla uyandim attim kendimi lavaboya çok çok özür dilerim. Küstüm cikmadi,yedim cikmadi su içtim cikmadi maaf oldum kizlar cikaramiyorum saclarim belime kadar düğüm mu oldu ne oldu ne yapim ölüyorum bi gibi şey ?​
diş fırçasıyla almaya çalışın bence, çok geçmiş olsun

Acile gidin bence
Bir bir önerim var saçlarınızı sıkı bağlamadan yatın bir önlem olabilir :/

Cute yeni gördüm konunu. Çok ilginçmiş geçti mi peki şimdio_O benim de saçlar çok uzun ama hiç böyle bişey yaşamadım ya. Psikolojik olabilir mi?

Hala bogazimdaki şeyle yasiyorum
Sacmu balgam mu inanin karmaşık oldum bütün günü öğurerek gecirdim ve dr gitmedim. Bir an önce eve gidim diye cirpindum resmen
Etkilediği ark boyle geliyormuş hakketten psiklojikmi cozemedimm

Su an ayni his bende de oldu bi acile gitseniz hepimiz rahatlasak ;)

Back
X