firkat kuşlar da mutluluktan uçmuyorlar Kayıtlı Üye 27 Mart 2014 18 47 38 9 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi CuteMom #61 okurken böyle şey mi olur dedim. meraktan tüm yorumları okudum. inanın şimdi benim de boğazım bi garip oldu. yutkunuyorum sanki bişey var gitmiyor. tövbe tövbe... enteresan...
okurken böyle şey mi olur dedim. meraktan tüm yorumları okudum. inanın şimdi benim de boğazım bi garip oldu. yutkunuyorum sanki bişey var gitmiyor. tövbe tövbe... enteresan...
CuteMom Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar Kayıtlı Üye 30 Nisan 2008 45.779 24.642 398 10 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi CuteMom #62 ve ben bu histen kurtuldum sabah kalktım ve hıcbısey yok
fahri konsolos Ben giderim adım kalır mı acaba :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Aralık 2010 8.367 5.409 248 10 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi CuteMom #63 CuteMom .!.: ve ben bu histen kurtuldum sabah kalktım ve hıcbısey yok Genişletmek için tıkla... ben bu basligi her gordugumde bogazima sac dolaniyor ve uzun bi sure gitmiyor. kapattir su konunu allasen gecmis olsun bu arada
CuteMom .!.: ve ben bu histen kurtuldum sabah kalktım ve hıcbısey yok Genişletmek için tıkla... ben bu basligi her gordugumde bogazima sac dolaniyor ve uzun bi sure gitmiyor. kapattir su konunu allasen gecmis olsun bu arada