Bende suan bunun arastirmasindayim ama cakmalarida çok dönüyor piyasada sizin aldığınızin markası neEvet ben aldım hiç tavsiye etmiyorum canım bildiğin fırçalı saç kurutma makinası. Düzleştirinin yerini almıyor kurutma makinasının yerini alır mı bilemem
Philips benimki canımBende suan bunun arastirmasindayim ama cakmalarida çok dönüyor piyasada sizin aldığınızin markası ne
Marka ismi vermem doğrumu bilmiyorum ama şuan surekli reklamı dönen fast hair brush s.... diye devam eden bi markaPhilips benimki canım
Yalnız dediğim gibi çok fazla çakma ürün varmis piyasada dikkat etmek lazımEvet ben de o markayı soruyorum.philips ve braunun fırçaları düzleştirici değil zaten saça parlaklık vermesi için satılıyor.
Canım ben internette çok araştırdım.kullananlara sordum yorumları okudum hep olumsuz.bende remington s5525 düzleştirici aldım. Müthiş memnun kaldım. N11.comdan 129 tl ya aldım. Bir kaç gün önce aldım.en uygun orda satılıyor. Benim kabarık dalgalı saçımı on dk da düzleştirdi.Şimdi çılgınlar gibi her yere yazıyorum.herkese tavsiye ediyorumArkadaşlar son günlerde facebook da sürekli bu fırçanın reklamı dönüyor.alıp da kullanan var mı işe yarıyor mu acaba..
ALMAYIN KARDEŞİM ALMAYIN SAÇTA İĞRENÇ Bİ YANIK KOKUSU BIRAKIYOR İĞRENÇ DERECEDE YAĞLANDIRIYOR SAÇIMI YIKAMADAN ASLA Bİ ÜRÜNÜ 2. KEZ İŞLEM ÜZERİNE UYGULAMAYAN BİRİYİM ÜRÜNÜ ALALI 1 AY OLDU ALDIĞIM MAĞZA VE MÜŞTERİ HİZMETLERİ 0850 222 74 45 GÖRÜŞTÜM KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNÜ ARIZA OLMADIKÇA GERİ ALAMIYORUZ DİYORLAR HAYATIMDA BU KADAR SAÇMA BİRŞEY GÖRMEDİM ÜRÜN ELİMDE PATLADI UYGUNDA DEĞİL 400 TL YAZIK GÜNAH GERÇEKTEN ÇOK SİNİRLENDİM TAVSİYE ETMİYORUM SIRF ŞU YORUM İÇİN GİRİP ÜYELİK BİLE OLUŞTURDUM SİZ DÜŞÜNÜN HER YERE YAZICAM BU KADAR KARAKTERSİZLİK OLMAZArkadaşlar son günlerde facebook da sürekli bu fırçanın reklamı dönüyor.alıp da kullanan var mı işe yarıyor mu acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?