Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici fırça alıp kullanan varmı

minnos81

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
284
342
303
Sakarya
Arkadaşlar son günlerde facebook da sürekli bu fırçanın reklamı dönüyor.alıp da kullanan var mı işe yarıyor mu acaba..

Evet ben aldım hiç tavsiye etmiyorum canım bildiğin fırçalı saç kurutma makinası. Düzleştirinin yerini almıyor kurutma makinasının yerini alır mı bilemem

calistigim yerde bi ablada gordum philps mi braun mu ne oralardan almis guzel kullanisli biseye benzio ama kesinlikle fonun yerini tutmaz ole dumduz kuafor yada bildigimiz sac duzlestiriciler gibi bisi hayal etme

Evet ben aldım hiç tavsiye etmiyorum canım bildiğin fırçalı saç kurutma makinası. Düzleştirinin yerini almıyor kurutma makinasının yerini alır mı bilemem
Bende suan bunun arastirmasindayim ama cakmalarida çok dönüyor piyasada sizin aldığınızin markası ne

Evet ben de o markayı soruyorum.philips ve braunun fırçaları düzleştirici değil zaten saça parlaklık vermesi için satılıyor.

Eklentiler

• Screenshot_20160702-165418.webp
    17 KB · Görüntüleme: 1.016
Evet ben de o markayı soruyorum.philips ve braunun fırçaları düzleştirici değil zaten saça parlaklık vermesi için satılıyor.
Yalnız dediğim gibi çok fazla çakma ürün varmis piyasada dikkat etmek lazım
Kullanan birileri yazsada alsak şunu
Youtubeda videoları var ama guvenemiyorum yinede

Kızlar bende almayi düşünüyorum bakalım araştırıyorum fast fairy çok iyi diyorlar kullananlar varsa yorum bekliyoruz

kesinlikle tavsiye etmiyorum.... bu konu hakkında yorum yapmak için siteye uzunca bir aradan sonra girdim.
Arkadaşlar kız kardeşime hediye olarak aldım kızları okula gidiyor zamandan tasarruf etsin diye ..ilk kullaanılmada saçta aşırı derecede sertleşme ve tarağın arasında saç toplama olarak ürünü begenmedi ve ben kullanayım belki yanlış kullandı dedim ürünü kendisinden aldım...daha ilk kullanmamda saçımı yoldu zor tarandı fön tutsa onada razıydım. piyasada bulunan en kötü fön makinesi bile inanın daha çok işinizi görür bu tuzağa düşmeyin .
Siteye yorumlar bırakdım iki gün öncesi de bıraktım bir kişi özelden bana döndü.ve yarı fiyatına bile verebilecegimi söyledim ve almayın dedim.sipariş i iptal etmek için uğraşların sonunda konuştugum kişi neden siliyorsunuz uorumları dediğinde eleştiri farklı iftira farklı ben dün saçımı kestirmeseydim ve vaktim olsa hertürlü uğraşırdım bu kiişilerle. müşterilerine saçma sapan insanlar ve yorumları diye hitab edilliyor...
bu insanlara prim verip paranızı kaptırmayın.yeni konu başlıgı da açıp anlatıcam..gerekirse yazışmalarımı bile paylaşırım silmiycem.

Arkadaşlar son günlerde facebook da sürekli bu fırçanın reklamı dönüyor.alıp da kullanan var mı işe yarıyor mu acaba..
Canım ben internette çok araştırdım.kullananlara sordum yorumları okudum hep olumsuz.bende remington s5525 düzleştirici aldım. Müthiş memnun kaldım. N11.comdan 129 tl ya aldım. Bir kaç gün önce aldım.en uygun orda satılıyor. Benim kabarık dalgalı saçımı on dk da düzleştirdi.Şimdi çılgınlar gibi her yere yazıyorum.herkese tavsiye ediyorum

ALMAYIN KARDEŞİM ALMAYIN SAÇTA İĞRENÇ Bİ YANIK KOKUSU BIRAKIYOR İĞRENÇ DERECEDE YAĞLANDIRIYOR SAÇIMI YIKAMADAN ASLA Bİ ÜRÜNÜ 2. KEZ İŞLEM ÜZERİNE UYGULAMAYAN BİRİYİM ÜRÜNÜ ALALI 1 AY OLDU ALDIĞIM MAĞZA VE MÜŞTERİ HİZMETLERİ 0850 222 74 45 GÖRÜŞTÜM KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNÜ ARIZA OLMADIKÇA GERİ ALAMIYORUZ DİYORLAR HAYATIMDA BU KADAR SAÇMA BİRŞEY GÖRMEDİM ÜRÜN ELİMDE PATLADI UYGUNDA DEĞİL 400 TL YAZIK GÜNAH GERÇEKTEN ÇOK SİNİRLENDİM TAVSİYE ETMİYORUM SIRF ŞU YORUM İÇİN GİRİP ÜYELİK BİLE OLUŞTURDUM SİZ DÜŞÜNÜN HER YERE YAZICAM BU KADAR KARAKTERSİZLİK OLMAZ

Ben de başlığı görüp geldim, söz konusu aleti bilmiyorum ama madem düzleştirici tarak sorulmuş, fikrimi belirteyim dedim. Bende Arzum süperstar düzleştirici tarak var, illâ tarağı merak ediyorsanız Arzum'unkini alın madem, iki modelini gördüm Vatan bilgisayar'da 90 ila 130 lira arası fiyatları, oldukça da inmiş, ben iki sene önce daha pahalıya almıştım. Düzleştirici gibi dümdüz yapmıyor ama idare eder, okuduğum kadarıyla tüm taraklar böyle sanırım, o zaman niye fazla para veresiniz, Arzum da fena bir marka değil yani. Ben de maşa araştırmaktayım bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…