Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese slmlar...arkadaşalr ben braun ve philips arasında kaldım. biraz önce bi alışveriş merkezine gittim ordaki bayan bana braunun ess sini önerdi. 80 ytl ymiş kampanyadaymış...philipsinde hp 4647 ve hp 4638 modellerini düşünüyodum ama braunun da bu modeli indirimdeymiş kararsız kaldım.sizce hangisini tercih ediyim.pazartesi almayı istiyorum.yardımcı olursanız çok ii olcak benm için...bide iyon özelliği çok işe yarıyomu?(benim bi philips düzleştiricim vardı 45 ytlye almıştım taraklı gibiydi tam bi faciaydı.şimdi halen satılıyo bi çok yerde gördümde ,arkadaşlar sakın onun semik tabanına bakıp almayın bence.sinbolar bile ondan güsel yapıyo.....)

Canım o taraklı gibiden benim de var gerçekten korkunç bişey. Isı ayarı da yok. Saçlarımı mahvetti hatta yaktı bile :çok üzgünüm:

aynen incir benimde saçlarımı mahvetti uçları hep yandı keçe gibi oldu :( şimdi braunun ess sini aldım şimdi çok memnunum... :)

kızlar cok merak ediyorum. ben bu düzleştiricilerden kullanıyorum ve saçımda yıpranma olmadı normalden fazla diyen var mı? yani bakımını yaptıktan sonra yanma kırılma olmuyor diyenler?? çünkü bu şeyler ütülerle aynı işlevi görüyor. hatta okadar uçuk ayarlardan başlıyor ki ısı ayarları. evdeki ütüler daha düşük ayarla çalışabiliyor yani üstelik teflon seramik taban ütümüz bizim naniknanik

kızlar cok merak ediyorum. ben bu düzleştiricilerden kullanıyorum ve saçımda yıpranma olmadı normalden fazla diyen var mı? yani bakımını yaptıktan sonra yanma kırılma olmuyor diyenler?? çünkü bu şeyler ütülerle aynı işlevi görüyor. hatta okadar uçuk ayarlardan başlıyor ki ısı ayarları. evdeki ütüler daha düşük ayarla çalışabiliyor yani üstelik teflon seramik taban ütümüz bizim naniknanik

İlk kullandığım zaman zarraını anlamamıştım ama uzun vadede saçlarımı mahvetti.Kupkuru oldu saçlarım ve uçları yandı.3 aydır saçlarıma sürmüyorum düzleştiriciyi baya toparlandı saçlarım..

fön düzleştiriciden daha az zararlı olabilir düzleştirici direk temas ediyor ama saç kremleri -7 24 gibi -
saçın yüzeyini kapladığından daha az zararla kurtulma imkanı verebilir bence muhakkak ki zarar veriyor saça ama benim saçımı çok da kötü yapmıyor normal halinden daha kötü olmadı saçlarım

2 sene gibi bir sürede anladım ben de saçıma verdiği zararı.Sık sık uçlarından aldırmama rağmen saçlarım çok yıpranmıştı.

bütün yazıları tek tek okudum.. (şaşı olmak üzereyim..) kafam çok karıştı..bir türlü karar veremiyorum..
herkes kendi kullandığı makinayı tavsiye ediyor..
benim saçlarım çok ince kıvırcık..hangisi daha iyi sonuç verir acaba..
özellikle remington ve braun es2 kullanan arkadaşlar bende etkili olurmu sizce??

krizantem 2169
bende uzunca bir araştırdım.sana bu markaların + ve - lerini yazayım
remington: (+)saçı kabartmıyor.teflon plaka old. için saça ennn az zarar veriyor.bazı modellerinde plakalara ömür boyu garanti veriliyor. çok şık saklama çantaları var.
(-) pek duyulmadık marka.istanbulda adece 2 yerde servisi var

braun :(+) çok bildik bir marka. ion özelliği var
(-) plakası çabuk çizilebiliyor arkadaşımınki çizilmiş ordan biliyorum. saklama çantası yok

ben remingtonda karar kıldım. s1031 ve s9901 modelleri arasında kaldım.

bende philips salonstraight pro XL'yi kullanıyorum ve çok memnunum herkese tavsiye ederim..

saçlarım kıvırcık ve çok kabarıyor remington 2002 kullanıyorum ve çok memnunum ayrıca sirkecideki yetkili serviside harika insanlardan oluşuyor arkadaşımında aynı makineden vardı çizilme oldu kullanıcı hatası falan demeden ve bizi hiç üzmeden yenisiyle değiştirdiler tüketicinin yanında olan bir marka yine de karar sizin tabi

Ben 1 yıldır PHILIPS in kalın paletli yeni çıkan saç düzleştiricisini kullanıyorum mükemmel düzgün saçlarım oluyor ben zararını görmedim :))

Morphy richards diye bi alett ewkur dan aldim iyimidr sizce

bende almak istiyorum,daha önce bir kaç markayı denemiş olanlar bana bi marka önerin sizce ne almalıyım ?

Arkadaşlar remigtonda kampanya varmış 50 ytlye düşmüş o marka nasıl kullanan arkdaşlar yorumlarınızı yazarsanız..

st2010 canım nasıl bu kullnadınmı hiç bu marka nasıl yani brauna göre falan

Bende alıcam düzleştirici,arkadasımda beybilis gibi bi markanınki var,çok memnun kalmış.bende denedim hatta 5 dkda tamam.Bende ondan alıcam tavsiye ederim canlarım:1hug:

ben acıl ıhtıyacım oldugundan gecen sene 20 ytl ye premıer ınkını almıstım :)
cok guzel yapıo ama paletlerı genıs oldugundan
bukle yapamıyosun
ıcelerde cok guzel maşa yapılmış goruntusu yapılabılıo
kuaforum braunun ıncelerıyle cok guzel bukleler yapıo tavsıye ederım

benım sacım duz aslında kıvırcık deıl
bekıde ondan cok da ıyı bı marka kullanmam gerekmıo

Back
X