Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende alıcam düzleştirici,arkadasımda beybilis gibi bi markanınki var,çok memnun kalmış.bende denedim hatta 5 dkda tamam.Bende ondan alıcam tavsiye ederim canlarım:1hug:

onun fiyatı ne kadarmış peki yani kıvırcık ve ince telli saçları için idealmi sence

Arkadaşlar Braun ES1 almayı düşünüyorum. Kullananlar acaba söyleyebilir mi? Nasıl düzleştiriyor mu??

bırak dağınık kalsın..

hani meşhur fıkra warya ,

adamın biri berbere gitmiş. zaten üç tel saçı warmış. berber görünce şok olmuş.şoku geçtikten sonra abi sağa mı tarıyayım solamı yoksa arkayamı tariyim demiş adam ne dese beyenirsiniz. bırak dağınık kalsın.

sizde düzleştirici kullana kullana bu adamın haline düşmeyin de............

Artık bu sıcaklarda saçımı kurutmak bile içimden gelmiyor..düzleştiriciyi heralde sonbahara kadar kullanamıcam.....

kızlar merhaba.ben bişey sormak istiyorum.benim saçlarım kıvırcık ama iyi şekil alır.saç kremi kullandıgım için de düzleştirdigim zaman çok güzel oluyor.fakat,düzleştirdikten 1-2 saat sonra tel tel kabarıyor kabarmasın diye 7/24 tarzı ürünler yada sprey uygulasamda fazla idare etmiyor.kıvırcıklaşmıyor saçım düzlügü bozulmuyor ama kabarık bir düz saç şekli oluyor.anlatabilmişimdir umarım.bunun için bir tavsiyeniz var mı acaba.düzleştirmeden önce veya sonra ne uygulayabilirim.:uhm:

kzlarrr bn düzleştirici bir seneye yakın kullndm saçlarım mafoldu,her yer kırık olduu.tamamen yıprandı ve 2 aydırr hiç kullnmıor gibi bişiyy sadece kahkulume kullanıorumm hem kırık çok az,hem uzuor artq

kzlarrr bn düzleştirici bir seneye yakın kullndm saçlarım mafoldu,her yer kırık olduu.tamamen yıprandı ve 2 aydırr hiç kullnmıor gibi bişiyy sadece kahkulume kullanıorumm hem kırık çok az,hem uzuor artq

evet arkadasım yaparken zaten hep kopuyor saclarım.senin bir önerin var mı benim sorum hakkında:sm_confused:

cnm en güseli düzleştriciyi bırkamk ve bn çamterbntine başlıcm bakalım.kahkulume direk uyguluodum o bile maf oldu düşn artq walla kızlarr aklınzz warsa düzleştrici kullanmaın .benn çok pişmanmmm şmdi

kızlar remingtonun ince plakalısı mı yoksa philips salon pro xl mi philips kalın plaka olduğunda saç diplerine erişmio diolar ama ince plakalı remington da philips kadar ii yapar mı bilemiorm philipsi arkadaşımda denemiştim güzeldi günlerce düz kalıo ama dipler için çok uğraşılıo ve dipleri yakıo Bi fikir verin lütfena.s.

ben 2 senedir philips salonstraight pro xl kullanıyorum ve çok memnunum fiyatıda 130 ytl sanada tavsiye ederim canım

Arkadaşlar remigtonda kampanya varmış 50 ytlye düşmüş o marka nasıl kullanan arkdaşlar yorumlarınızı yazarsanız..

.
ben beğendim gayet ii yapıyo.gerçi saçlarım kolay şekil alıyor onnda etkisi vardır ama memnunumyerimseniben
ben 2 senedir kışın kullanıyorum yazın saçlarımı dinlendiriyorum.
buna rağmen saçlar çok ölüyor:sm_confused:
az kullanmak gerek

kızlar merhaba.ben bişey sormak istiyorum.benim saçlarım kıvırcık ama iyi şekil alır.saç kremi kullandıgım için de düzleştirdigim zaman çok güzel oluyor.fakat,düzleştirdikten 1-2 saat sonra tel tel kabarıyor kabarmasın diye 7/24 tarzı ürünler yada sprey uygulasamda fazla idare etmiyor.kıvırcıklaşmıyor saçım düzlügü bozulmuyor ama kabarık bir düz saç şekli oluyor.anlatabilmişimdir umarım.bunun için bir tavsiyeniz var mı acaba.düzleştirmeden önce veya sonra ne uygulayabilirim.:uhm:

canım aynı sorun bende de var...ben Philips HP 4647 kullanıyorum yıllardır çok güzel bir düzleştirici mükemmel düzleştiriyor ama sağolsun benim saçlarım durmuyor hemen elektrikleniyor...ben bu sorunu şölye çözdüm:
saçlarımı parçalara ayırıyorum ve tek tek bu parçalara krem 7/24 sürerek düzleştiriyorum hepsi düzleştikten sonra kafamı öne eğip saçlarımı tarıyorum çünkü dolaşmış oluyorlar ve krem sürüp tersten düzleştiriyorum sonra saçlarımı öne atıyorum ve kabarmış olabilecek yerleri düzleştiriyorum en son çok az sprey sıkıyorum çünkü sprey doğallığını bozuyor:lepi:

kızlar..fakir liona alsam mı almasam mı? tavsiye eden var mı?
kaç dereceye kadar ısınıyor bilen var mı :(

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve size bir şey danışmak istiyorum benim saçlarım ince telli ve dalgalı acaba philips hp 4667 mi yoksa braun es2 düzleştiricimi benim için daha uygun :sm_confused:

Kızlaar dün öylesine bi yere girdim simbonun saç şekillendiricilerini gördüm almayı düşünüyorm.Fön başlığı falan var kullanan varmı acaba çantada taşımak için.Kahkul var ve en ufak nemde terde bozuluyor.Ne dersiniz alımmı sizce???

ben de philips aldım yeni ve inanılmaz memnun kaldım, gerçi henüz bir defa denedim ama kuaförden çıkmış gibiyim yine de.

ben de philipsin salon straight modelinden kullanıyorum çok dam memnunum gerçi bu sıralar saçlarım çok sarı röfleli olduğu için yanmasın diye kullanamıyorum ama özüme dönünce tekrar kullanmaya başlayacam:teytey:

Back
X