Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:mymeka:bende remington kullanıorum..memnunum kabarmıyo saçlarım yumuşacık oluoo:dance:

Ben babyliss kullanıyorum 3 sene önce 50 ytlye almıştım en düşük modellerinden birini benm saçım yoğun dalgalı ve kalın telliydi alırken acaba benim saçımı düzleştirebilirmi diye tereddüt etmiştim ama çok memnunum benim saçımı düzleştiriyosa herkesinkini düzleştirir. Düzleştirici kullanan biçok arkadaşım var iki marka en çok kullanılıyo biri babyliss diğeride braun alıncaksa bence bu iki markadan biri alınmalı yalnız braunun düşük dereceli modelleri benim saçımda sonuç vermedi ama arkadaşımınki ince telli o memnun ben babylissi şiddetle tavsiye ediyorum

benim saçım düz .Ama tabiki öyle süper dümdüz değil.Elbette hafif kabarma oluyor banyodan sonra
bende braun kullanıyorum ion shine olayından özellikle çok memnunum.Saçı yıpratma olayına gelince arkadaşlar inanmayacaksınız ama 200 derecede yapıyorum ki o son derece :D ama 1 yıldır kullanıyorum ve 6 aydır ilk defa geçen gün su dalgası adı altında kuaför saçlarmı mahfetmeden evvel kestirdim uçlarından birazcık düzleştirmediim zamanlar uçları kötü duruyordu ama genel olarak çok ta zarar verdiğini söyleyemem.Zaten emin olun ki şöyle 100 ytl nin üzerindeki tüm makinalar işe yarıyor...

kizlar benim ki calor elite look'tu ama seramik oldugu için cabuk karardi yanik yanik gibi oldu guzeldi ama amatörler içindi...
simdi babyliss pro aldim 230° dereceli, seramik degil titanium buharli ustelik, gunluk tekrar tekrar duzlestirmeme gerek kalmiyor bir kez kullaninca 3 dort gun idare ediyorum cokta memnunum...

kızlar ben babyliss almıştım. iİade ettim. Düzleştiricinin ağzı tam olarak kapanmıyodu. Baktım diğerleride aynı. Paramı geri aldım. Braunu denemiştim. Bablisse göre daha iyi geldi bana. Param olunca kesinlikle braun alıcam :)))

kesinlikle babyliss derim hemde buharlı olan son cıkan modelı fıyatı 150 cıvarı ama gercekten cok guzel en kıvırcık sacı bıle duzlestırebılıyor

benimde beybilis 40 ytl ye almıştım memnunum ahhh birde saçlarım çok kuru olmasa acaba ne yapmalıyım biriyantini öneren varmı kuru saçlarımı nasıl nemli yapabilirim saç kremi sadece banyoda ve çıktıktan sonra taramamda yardımı oluyor kuruyuncade kabarıyor ne olur biri bana akıl versin:1hug:a.s.

kesinlikle babyliss derim hemde buharlı olan son cıkan modelı fıyatı 150 cıvarı ama gercekten cok guzel en kıvırcık sacı bıle duzlestırebılıyor
buharlının normal düzleştiriciden farkı ne acaba fisfisfis ? ben philips salon straight XL kullanıorum 1 senedir fakat saçlarım hem yanık kokuyo işlemden sonra hem de inanılmaz yıprandı senağlama

Benim saçlarım zaten dümdüz doğuştan ütülü bir ara bakmıştım dikkatimi çekmişti saç düzleştiriciler sengözlerimebaksanab
aşşgumm da gitmiş tanışma yıldönümümüzde bana SaçDüzleştirici almışkafamçokkarıştı:roflol::roflol:.. Süs diye duruyor öyle...Onun saçları da mubarek kıvır kıvır bonusum benimm en iyisi mi ben datlumun saçlarını ütüliiyimmm :dance:

Benim de saçlarım dümdüz. Ben dalga yapıyorıum düzleştiriciyle çok güzel oluyolar tavsiye ederim hihoyyyt

buharlının normal düzleştiriciden farkı ne acaba fisfisfis ? ben philips salon straight XL kullanıorum 1 senedir fakat saçlarım hem yanık kokuyo işlemden sonra hem de inanılmaz yıprandı senağlama

alirken anneme sormustum o da buharli daha iyi olur hani utulerde olur yaa kirisiklari kolay acar sanirim o sebepten dolayi demisti :) ama anne sozu dinlemek iyiymis :) walla pek memnumum

benimde beybilis 40 ytl ye almıştım memnunum ahhh birde saçlarım çok kuru olmasa acaba ne yapmalıyım biriyantini öneren varmı kuru saçlarımı nasıl nemli yapabilirim saç kremi sadece banyoda ve çıktıktan sonra taramamda yardımı oluyor kuruyuncade kabarıyor ne olur biri bana akıl versin:1hug:a.s.

avonun kirik uclari onarici serumu cok kuru saclar icin ideal hatta biraz yaglandirdigini bile soyleyebilirim ben duzlestiricimi kullandiktan sonra sadece tek bi damla elime dokup sacima suruyorum ve parlaklik veriyo ayni zamanda kurulugu aliyo istersen bi dene

kızlar bugun bnde babyliss pro 230 buharlı olanlardan aldım fiyatı 156ytlydı aslında fiyatta hıc bu kadar cıkmayı planlamıodum...en fazla 90ytl lık bısey alıcaktım saclarım hafif dalgalı ama satıcı kız bı sürü ozellık saydı...sevgülümde bn anlamam sac bu kel kalırsın bak en yenısını al bak koruomus bayaa dedı bızde bunu aldık...eve geldım denedm...daha tam elım alısmadı ama cok guzel ve cabuck ısınıo:)
bıde hedıye cantası var koymak ıcın kutusundan cıkıo onuda begendım...ayrıca 7yılda garantısı var:P bunlar sımdılk gordugum ozellıklerı...bıde taragı var ıster kullan ıster kullanma plakanın uerınde tusu yardımı ıle aktıf hale getırebılıosun buda daha duzgun duzlestırmeyı saglıo...buharlı olmasının avabtajıda sac ısı etkısıyle su kaybedıp kurur ancak buhar sayesınde suyu en azından mınımum kaybeder ve kırılması mınımuma ıner;)

bende babyliss pro 230 kullaniyorum 150ye almistim oldu bayaa ve cok memnunum tavsiye ederim

ya arkadşlar nolrsnz bi yardm edin cok kararsızm remington s9901mi yoksa braun es2 mi

herkes remington iyi diyo ama braundada iyon ve parlatma özelligi var iyon özelligi gerçektn işe yarıyomu oda önemli bide remingtonda 230 derece ısı var maksimum braundada 200, 200 yada 230 da acaba saçım yanarmı cok kafam karştı ya haftasonu alıcam nlur bi yardmcı olun

cnm bende baya bi süre düşünmüştüm ama sonunda en dğru kararı verdim. kaydirigubbakcemile2braun es2 yi aldım inan bana alırsan pişman olmasssn. iyon ve parlatma özelliğii çok güzel işe yarıyo. hihoyyythem marka olarak da braun, remıgton dan dha iyi.. braunla 160 derecede yapıyorum ben saclarımı (normalde ince ve düz oldugu için) . ama daha da fazla derecede yapılablir. dikkatli kullanımla yanma flan olmaz sanırım ..ve braunun plakaları altın sarısı olanlardan deil o yüzden diğerleri gibi soyulup kötü olmuyo.kaydirigubbakcemile3

bide braun un 20 sniyelik maksımum ayarı var onu da zor düzleşen ksımlar için kullanabllirsn . neyse umarım yardımcı olabilmişimdir. inş kndine en uygun düzleştiriciyi aLıRsn cnmm..:teselli::1hug:

arkadaşlar ben normalde saçlarıma ütü yaparak düzleştiririm ısısını iyi ayarladıpğım için saçlarım yanmıyordu ayrıyetten bakımınıda yapıyorum zaten. ama bu sıcaklarda ütüleyemiyorum çok bunalıyorum zaten hamileyim çok zor oluyor. bir ara simbo marka saç düzleştirici aldım orda burda dandik küçük mağazalarda alışveriş yerlerinde satıyorlar fiyatıda 10ytl idi. aldığıma çok pişman oldum ütü yaptığımda ki gibi sonuç alamadım nedense ısısı yetmiyor gibime geldi iğrenç bir makinaymış. şimdi şöyle kaliteli düzleştirici arıyorum fiyatı hiç önemli değil saçıma değdirdiğim anda dümdüz kaymak gibi yapmasını istiyorum sizlerin kullandığı yada önerceğiniz bir düzleştirici markası varmı hemen almak istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum

bende ütü yapıyordum onceden daha sonra düzleştirici aldım arçelik 55 ytl ye aldım cok gusel duslestırıyor fakat ne dersenız deyın ısı sacı yıpratıyo güneş bile yıpratırken duslestırıcının ısısının yıpratmamasını bekleyemeyız sımdı kestrdm uzatmaya calısıyorum ve asla hıcbısekılde duzlestırmeyı dusunmuyorum

Arkadaşlar annem de alacak. Çok güzel, olan önerebileceğiniz bir marka var mı?

eminönünde zaza han var kuaför malzemeleri satan bi yer. ordan aldım bi tane ve çoook memnunum arkadaşlar orada fiyatlarda uygun imkanınız varsa mutlaka uğrayın.

Back
X