Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babyliss çok kıvırcık saçı bile düzeltti bi de ona bakın
buharlının normal düzleştiriciden farkı ne acaba fisfisfis ? ben philips salon straight XL kullanıorum 1 senedir fakat saçlarım hem yanık kokuyo işlemden sonra hem de inanılmaz yıprandı senağlamakesinlikle babyliss derim hemde buharlı olan son cıkan modelı fıyatı 150 cıvarı ama gercekten cok guzel en kıvırcık sacı bıle duzlestırebılıyor
Benim saçlarım zaten dümdüz doğuştan ütülü bir ara bakmıştım dikkatimi çekmişti saç düzleştiriciler sengözlerimebaksanab
aşşgumm da gitmiş tanışma yıldönümümüzde bana SaçDüzleştirici almışkafamçokkarıştı:roflol::roflol:.. Süs diye duruyor öyle...Onun saçları da mubarek kıvır kıvır bonusum benimm en iyisi mi ben datlumun saçlarını ütüliiyimmm :dance:
buharlının normal düzleştiriciden farkı ne acaba fisfisfis ? ben philips salon straight XL kullanıorum 1 senedir fakat saçlarım hem yanık kokuyo işlemden sonra hem de inanılmaz yıprandı senağlama
benimde beybilis 40 ytl ye almıştım memnunum ahhh birde saçlarım çok kuru olmasa acaba ne yapmalıyım biriyantini öneren varmı kuru saçlarımı nasıl nemli yapabilirim saç kremi sadece banyoda ve çıktıktan sonra taramamda yardımı oluyor kuruyuncade kabarıyor ne olur biri bana akıl versin:1hug:a.s.
ya peki braun satinliner kullanan varmı ona ne diyosnuz
ya arkadşlar nolrsnz bi yardm edin cok kararsızm remington s9901mi yoksa braun es2 mi
herkes remington iyi diyo ama braundada iyon ve parlatma özelligi var iyon özelligi gerçektn işe yarıyomu oda önemli bide remingtonda 230 derece ısı var maksimum braundada 200, 200 yada 230 da acaba saçım yanarmı cok kafam karştı ya haftasonu alıcam nlur bi yardmcı olun
arkadaşlar ben normalde saçlarıma ütü yaparak düzleştiririm ısısını iyi ayarladıpğım için saçlarım yanmıyordu ayrıyetten bakımınıda yapıyorum zaten. ama bu sıcaklarda ütüleyemiyorum çok bunalıyorum zaten hamileyim çok zor oluyor. bir ara simbo marka saç düzleştirici aldım orda burda dandik küçük mağazalarda alışveriş yerlerinde satıyorlar fiyatıda 10ytl idi. aldığıma çok pişman oldum ütü yaptığımda ki gibi sonuç alamadım nedense ısısı yetmiyor gibime geldi iğrenç bir makinaymış. şimdi şöyle kaliteli düzleştirici arıyorum fiyatı hiç önemli değil saçıma değdirdiğim anda dümdüz kaymak gibi yapmasını istiyorum sizlerin kullandığı yada önerceğiniz bir düzleştirici markası varmı hemen almak istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum