Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zehre Nur,
ben kullanıyorum Arzum'un o düzleştiricisini. Daha doğrusu kullanıyodum. Geçen hafta itibariyle bir daha kullanmamaya karar verdim. Saçlarımı çok yakıyor. Kuru kuru yapıyo adeta. Isı ayarı yok zaten. Üstelik teflon kaplama. Ama ben hiç memnun değilim. Hatta burada yazılanları okuyup Remington almaya karar verdim.
Haberin olsun.

sengözlerimebaksanabremingtonu tek geçerim. philips'in komple setini almıştım seramik kaplı ama ısınmıyordu. sonra internette gezinirken remington markalı bir ürüne rastladım. fiyatı biraz tuzluydu ama yorumları duyunca işte bu dedim verdim siparişi. 1 aydır kullanıyorum çok çabuk ısınıyor ve ısı ayarı açma kapama düğmeside var. benimki gibi inatçı kıvırcık ve gür bir saçı bile 45 dk gibi bir sürede düzleştirebiliyor. XXXXXXXXXXXXXXXXXX. ister dalgalı yapın ister düz size kalmışyerimseniben

REMINGTON WET2STRAIGHT S8100 2x KORUMA SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ

ben 173 ytl ye aldım ama kuruşunu dahi hakeden bir cihaz:hooray:

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün uzun zamandır istediğim düzleştiriciyi aldım.
ben aslında phılıps istemiştim. ama bir gittiği yer - çok şikayet geliyordu bizden ürünleri artık satmıyoruz- dedi.
bi gittiyim yer hiç bişi anlatmadan iki tane var işte bunalr deyip önüme kutuları koydu.
son gittiğim yerde ise yine phılıps yokmuş onun yerine remigton varmış. ordaki kızda kullanıyorum ve çok iyi dedi.
150 lira 15 ay taksitle yaptılar. bakalım bi kullanayım sizede yazarım sonucu.
birde bukle yapıcı konusu var. ben 3-4 yıl önce phılıpten 5-6 lı set aldım.
içinde düzleştirici ve tost yapıcı ayrıca bi sürüde dalga çeşidi var.
ama pek kullanmıyorum.
biraz geç ısınıyor.
yaptığım bukleler 2 gün dayanıyor.
ama ben düz olmasını tercih ediyorum.

Canım cevap icin tesekkurler bende ısı ayarı yok diye almaktan son anda vazgectim

fakirin etna line saç düzleştiricisini aldım 90 w hem seramik taban hem de ısı ayarlı bir kere en dusuk ısıda kullanmama ragmen mukemmel yaptı ayrıca ozelliginde dedigi gibi saçıma parlaklık ve canlılık verdi cok mutluyum sırnaşık şey

Zehre Nur,
ben kullanıyorum Arzum'un o düzleştiricisini. Daha doğrusu kullanıyodum. Geçen hafta itibariyle bir daha kullanmamaya karar verdim. Saçlarımı çok yakıyor. Kuru kuru yapıyo adeta. Isı ayarı yok zaten. Üstelik teflon kaplama. Ama ben hiç memnun değilim. Hatta burada yazılanları okuyup Remington almaya karar verdim.
Haberin olsun.

arkadaşlar ya şu ince uçlu saç düzleştiricilerin hepsiyle bukle yapabiliyor muyuz?
yoksa sadece yapabilenleri mi alalım:)

Zehrenurcum,
inanmıcaksın ama ben de king'in saç şekillendiricisini aldım. İyi bi marka olmadığı için inanmıcaksın diyorum:) 40 ytl ye aldım iki gün önce. sürekli düz saçla gezmekten bıktığım için biraz dalgalı kullanayım istedim. ya hiç ümidim yoktu ama harika dalgalar yapıyo. youtube da saç düzleştiricisiyle nasıl dalgalı saç yapılır öğrendikten sonra aynısını uyguladım ve sonuç gerçekten harikaaa. 2 gündür doğal dalgalı saçlarımla geziyorum:))
beysaa,
benim aldığım ince uçlu. ama üstünde saç düzleştirici değil, saç şekillendirici yazıyo. 5-6 kademe ısı ayarı var. seramik kaplama. tavsiye ederim valla.

Zehrenurcum,
inanmıcaksın ama ben de king'in saç şekillendiricisini aldım. İyi bi marka olmadığı için inanmıcaksın diyorum:) 40 ytl ye aldım iki gün önce. sürekli düz saçla gezmekten bıktığım için biraz dalgalı kullanayım istedim. ya hiç ümidim yoktu ama harika dalgalar yapıyo. youtube da saç düzleştiricisiyle nasıl dalgalı saç yapılır öğrendikten sonra aynısını uyguladım ve sonuç gerçekten harikaaa. 2 gündür doğal dalgalı saçlarımla geziyorum:))
beysaa,
benim aldığım ince uçlu. ama üstünde saç düzleştirici değil, saç şekillendirici yazıyo. 5-6 kademe ısı ayarı var. seramik kaplama. tavsiye ederim valla.
remingtonu mu dedin yoksa arzum mu:uhm:

Valla Benim Philips Yanliz Benim Sacim çok Kivircik Ve Harika Yapiyor Dumduz Kuaförde Bile Bu Kadar Duz Olmuyordu

ya bende philips alacağım bugün alayım diye düşünüyorum saçlarım kıvırcık sen memnunsun öyle demişsin tam modelini de yazabilir misin?

remington u tek geçerim. bence mutlaka denemelisiniz. harika bukleler yapıyorum. su dalgası gibi. düzleştirirkende mükemmel
tavsiye ederim

remington u tek geçerim. bence mutlaka denemelisiniz. harika bukleler yapıyorum. su dalgası gibi. düzleştirirkende mükemmel
tavsiye ederim

remingtonun hangi modeli canım

çok kafam karıştı :(
eşim araştır bakalım içine hangisi sinerse onu alırız diyo ama çok kararsız kaldım...
reminton ve phılıps arasında kaldım öyle çok pahalı bişiyde istemiyorum ama muhakkak ısı ayarı olmalı...

ben haftasonu remington S1031 aldım alışveriş sitelerinden ve burda yazılan yorumlardan sonra iyice araştırdım reyon görevlisi kız da tavsiye etti ve bu modelde karar kıldım.üç ayrı koruma özelliği var ve bu sadece bu modelde varmış
henüz kullanmadım ince uçlu aldım ki bukle yapabileyim bukle yapım sırlarını anlatan cd si de içinde
6 ay taksitli fiyatı 139 ytl

benim için en önemlisi saça en az zararı verecek ürün olmasıydı ısı ayarı da var digital göstergeli

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
adresinden inceleyebilirsiniz

capacityden aldım ben elektonik eşyalar satan bir mağazadan

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Philips Kullaniyorum çok Memnunum Bazilarinin Düzeltmediğini Duydum Ama Bu ürün Kullanişli 5-10 Dakkikada Saçlar Süper Oluyor

braun kullanıyorum alırken dediler saçı kırmaz özel plakaya sahip saçı korur yapştırmaz die ve buna benzer markalarda vardır arkadaşlar saçınız sağlıklı ve kaliteli dayanıklı saçsa kullanın
ama benim saçım malesef yıpranık ve onu kullandıkça kırılmalar arttı sadece perçemlerime kullanıyorum

simbo hakkaten cok kotu yaa zaten seramik kaplı degil feci sac yakar

ben şiddetle babyliss i tavsiye ediyorum ve kendimde kullanıyorum sonuç harika benim saçlarım dalgalı banyo yaptıksan sora saçlarım nemliyken pantenin koruyucu düzleştirici kremini kullanıyorum saçlarım kuruyuncada düzleştiriyorum ve saçlarım jilet gibi dümdüz oluyo ve kabarmıyor ve yengemin saçınada aynı şekilde uygulanım yengem tam bi bonus kafa sırtında olan saçları beline indi ve dümdüz kabarmadı peri kızı gibi oldu kesinlikle babyliss derim kullanın görün daha iyisi yok :)

ben şiddetle babyliss i tavsiye ediyorum ve kendimde kullanıyorum sonuç harika benim saçlarım dalgalı banyo yaptıksan sora saçlarım nemliyken pantenin koruyucu düzleştirici kremini kullanıyorum saçlarım kuruyuncada düzleştiriyorum ve saçlarım jilet gibi dümdüz oluyo ve kabarmıyor ve yengemin saçınada aynı şekilde uygulanım yengem tam bi bonus kafa sırtında olan saçları beline indi ve dümdüz kabarmadı peri kızı gibi oldu kesinlikle babyliss derim kullanın görün daha iyisi yok :)

babylissin hangi modeli canım

Back
X