Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende braun var denediklerim arasında en iyisi.

Firuka resimdeki sizmisinz.Saçlarınz maaşallah çok bakımlı. Bende phlips seramik başlıklı olandan var. Henüz yeni aldım. Ama tam istediğim gibi yapmıyor. Ben bunu fön makinasıylada yapıyordum. Ben kuaförlerdekiler gibi olsun istiyorum ama olmuyor birde yanmasından korkuyorum. Düzleştiriciyi uyguladığınızda kaç gün gidiyor peki. Saçalrım düz olmasına rağmen ertesi gün bozuldu diyebilirim. Uygulamayı saçlarımı yıkadıktan sonra makinayla kuruttuktan sonra yaptım ve 160 derece de uyguladım. Acaba yanlışmı yapıyorum yoksa makinamı iyiy değil anlayamadım........:sm_confused:

Bugün phılıps in salon straight pro xl model düzleştiricisini aldım,saçlarım kıvırcık biraz önce denedim ve dümdüz oldular memnun kaldım,tavsiye ederim arkadaşlar...şutarafagitti

aferin aklıma ettiniz:Dya arkadaşlar her kafadan bir ses yaaa ben babyliss almak istiom saçlarım gür ama bilmiom offfff

yaşasınn enn sonun da düzleştiricimm oldu remington pro slim seramik 230 dereceye kadar çıkabiliyorr ee yooooo:)

philips kullanıyorum süper çok memnunumm. gönül rahatlığıyla tavsiye ederimm.

ben arzumun kını kullanıorum fiyatı çok uygun 79 ytly aldım ve hem kıvıryo hemde düzleştiriyo isi ayarı falanda war...!

ben de simbo kullanıyrm ama çok memnunum.hatta ben japonlardan almıştım.yani seni bilemem ama ben çok memnun kaldım.hatta şimdi duş alıp düzleştirecem

babyliss kullanıyorum yeni aldım memnunum dümdüz yapıyor saçlarımı.

off arkadaşlar her sayfayı okumaya çalıştım ama iyice kafam karıştısırnaşık şey
benim saçlarım bayaı kıvırcık,başımın arka kısmına denk gelen saçlar da daha bi gür,uçlara doğru azalıyo gibi.halbuki öyle kestirmedim ..
herneyse kıvırcık saçlı arkadaşlar cevap yazarlarsa çok sevinicem,genelde babyliss ve remington önerilmiş ama herkesin saçı farklı farklı..remingtonın sitesinde kalın/kıvırcık saç bölümü var,onlardan alan varsa lütfen yardımcı olsuna.s.
bir de bu remingtonlar nerelerde satılıyo?:uhm:

benim de kafam karıştı ama philips alacagım gibi bakalım.saçı çok yıpratıyor mu arkadaslar bu ürünler?seramiklisi daha iyi diyorlar bir de?

seramiklisi daha iyi evet çünkü metal aldığın zaman daha çok yakıyor. seramik yazkmayı azaltıyor doğru ama yine de baya yıpratıyo bu düzleştiriciler, kendim de kullandım ordan biliyorum, neredeyse ütüden farksız ama son günlerde bir reklam var hangi marka olduğunu unuttum ama iyon teknolojisi varmış onlar güzel gibi elki ısı ayarı da vardır.

ayrıca -eda- cım arkadaşım kıvırcık saçlı ve düzleştirici kullanıyor, sanırım babyliss marka, ama en fazla 1 gün gidiyor =) fön çektirmek daha iyi bence hem daha az yakıyor hem de düzleştiğine değer, saçların da gürse bence hiç uğraşma derim. =)

düzleştirici kullandım ama menun kalamadım.kuaför arkadaşımın annesi tavsiye etmişti:saç en iyi fönle düzleşir ama iyi bir fön makinası olmalı. kuförden gidip fön makinası aldım.etap marka, zaten çoğu kuaför bu markayı kullanıyor, dışarda satılmıyor. kuaförlere dağıtılıyormuş. süper fön çekiyor, uzun süre dayanıyor.gidip rica ederseniz kendilerine getirtiyorlarmış gibi yapıp size getirtebilirler.

edacımm kesinlikle haklısın fön makinesiyle evet çok zor bende fön makinesiyle fönümü çekerdim ama kat kat yorulurdum .düzleştirici aldım süper hemen düzleştiriyorum saçlarımı süper oluyor valla kuaförden çıkmışl gibi .hemde .ben babyliss aldım.ama düzleştirici al mutlaka memnun kalıcaksın.zamanla elde çabuklaşıyor işin hemen bitiyor.

düzleştiricim saolsun :içelim:
resim064as2.jpg

arkadaşlar bi sitede buldum philips hp4643 modeli seramik kaplama 3 dk da ısınıyormuş 145 derece sabit ısıymış nasıl bi bakarmısınız? alayımmı bunu

51878.jpg

fiyatı da 47 ytl ?????

cnm sakın alma pişman olursun.bende sinbo vardı sonra kardeşime bundan aldık hiç güzel değil çok ugrastırıyor bence sinbo seramik baslıklıyı yada philips4647yi dene:içelim:

41577169cf7cb25da369680308ea4a5c.jpg
[/URL]
bunu bu gün aldım çok memnun kaldım 10 dk almadı saçımı düzleştirmek ve inanamadım fön makineleriyle en az 30 dk mı alıyodu ve bunun gibi olmuyodu.phılıps salonstraight pro xl hp4667.205 dereceye kadar ısınıyor.ısıyı kendin ayarlıyorsun[/IMG]

bencede phılıps tercih etmelisiniz hiç uğraşmıyoruz saçlarım hafif dalgalı ama karışık katlı ama kısa zamanda süper oluyor tavsiye ederim arkadaşım

41577169cf7cb25da369680308ea4a5c.jpg
[/URL]
bunu bu gün aldım çok memnun kaldım 10 dk almadı saçımı düzleştirmek ve inanamadım fön makineleriyle en az 30 dk mı alıyodu ve bunun gibi olmuyodu.phılıps salonstraight pro xl hp4667.205 dereceye kadar ısınıyor.ısıyı kendin ayarlıyorsun[/IMG]

bende bundan çok memnunumm

Back
X