Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
48
Kızlar nolur bana şöyle süper bir sac duzlestirici söyleyin. Babyliss aldim ama berbat saclarimi kabartmaktan baska bir ise yaramiyor. Fiyati filan hiç önemli degil yeterki şöyle kalip gibi duzlestirsin

krsinlikle remington. .

Braun ya da remington ikisinden de memnunum.

Bu mu kizlar

Screenshot_2015-09-17-23-46-46.webp

Yillardir (en az 10 yildir) philips marka sac duzlestiricisi kullaniyorum ve cok memnunum.
Fakat modelini yazmak istesemde yazamadim cok kullanmaktan asinmis gitmis yazilari :)

Kızlar nolur bana şöyle süper bir sac duzlestirici söyleyin. Babyliss aldim ama berbat saclarimi kabartmaktan baska bir ise yaramiyor. Fiyati filan hiç önemli degil yeterki şöyle kalip gibi duzlestirsin
Canım yanlış anlamada ben çok basit bir marka kullanıyorum ve saçlarım mükemmel oluyor. Çok marka denedim çok para döktüm ama saçlarım yandı. Sinbonun yirmi milyonluk seramik olan düzleştiricisi var onu kullanıyorum:)

ahh bende arkadasim. arzum aldim. duz yapiyo ama kabariyo. sonra arcelik aldim. 100lira fiyati harika oluyo valla. bende her marka sevmiyorum. bole bildigin. pirasa misali hic elektiriklenmicek sekilde seviyorum. ve buldum cok sukur.

Back
X