- Konu Sahibi daphnesimon
ben philips kullanıyorum düzleştiricimden çok memnunum tavsiye ederim sık kullanmama rağmen saçıma çok fazla zarar vermedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben philps'in saç düzleştiricisini kullanıyorum resmini de ekliyim çok memnunum ama maşa hakkında bilgi veremiycem maşa kullanmıyorum yinede philpsinkini alabilirsin onun ürünleri gayet güzel.
bende bunu kullanıyorum çok memnunum herkes soruyo saçlarını neyle düzleştiriyosun diye
evde arzum vardı 3 sene önce aldım memnun değilim ısısı çok az ne alsam karar veremedim kızlar
Ben bu ikisini kullanıyorum.DÜnyanın en iyi maşası ve düzleştirici hangileri dye sorsalar hiç düşünmeden atlardım.Maşa remington ci95 düzleştirici remington s2004.Saçlarım uzun süre ısıya maruz kalmıyor bunlar sayesinde.Saniyesinde şekil alıyor.200 derecenin üzerinde ikiside.Isı ayarlanabilir olduğundan direk 200 dereceye maruz kalmıyor saçların.Saçlarının kalınlığına göre ısıyı ayarlarsın.Benim saçlarım kalın ve çok.Ben düşük ısıda kullanıyorum.Buna rağmen saniyesinde sonuç alıyorum.Youtube'da videolar olcaktı.Oraya da bakarsan anlarsın beni :)