• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saç düzleştiricisi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Arkadaşlar önerdiğiniz bi düzlestirici varmi marka olarak. Saçlarım çok inatçı düzleştiremiyorum duzlestirsem bile kabarıyor sonrada bozuluyor önerdiğiniz bi marka vs varmi🥳🐦🐦🐥🐥🐧
Philips iyonik saç düzleştirici kullanıyorum. Çok memnunum:))

Paraya kiyacagim dersen babyliss, yok orta halli dersen arzum buka iyonlu

teşekkür ederim canim ne zaman aldın ve kadara
Rica ederim. Benim aldığım şu an 600 tl civarında malesef baya pahalı:( ama 200 küsür liraya da görmüştüm yakın zamanda. Philips in her ürünü güzel bence:))

Rica ederim. Benim aldığım şu an 600 tl civarında malesef baya pahalı:KK43: ama 200 küsür liraya da görmüştüm yakın zamanda. Philips in her ürünü güzel bence:))
Evet bende baktım 600-700 arasi bakalim Kısmet birde sey var remington onuda övdü ler

Evet bende baktım 600-700 arasi bakalim Kısmet birde sey var remington onuda övdü ler
Bir ara remington da kullanmıştım o da başarılı bir marka:)Babyliss de öyle ama su an fiyatlar aşırı yüksek eksi yönü o

Evet babyls pahali. Ama arzum ilk defa öven birini gordm siz kaca aldiniz isi derecesi nedir
230 derece ergenligimde almıştım , taş gibi valla hic bir sorun yaşamadım
Seramik kaplama,
Nette baktım 500 kusur demiş

Back
X