Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç egzaması ve yara ÇÖZÜM Resimli

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

h-akbas

Başlama 82.4 = 1.hedef 76 = 2.hedef 69
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2015
31
53
8
37
Çaresi var..
Bende paylaşmak isterim bu konuyu görünce paylaşmak için özellikle üye oldum ^_^
Bende evlendikten sonra yaşadım 5 yıldır çekiyorum. Hatta eşimden ayrıldım dahada arttı o dönem bildiğin Nasır gibi oldu.
İnsan içine cikasim gelmedi ama şimdi çok mutluyum.. ^_^
Annem kaç yıldır onun kullandığı ilacı söyleyip duruyordu. Doktordan iyimi biliceksin diyodum hep ama sonunda onu kullaniyim dedim ve o ilaçla birlikte losyon ve özel şampuan aldım.. saçlarımı da yumusatti elh.
Krem Travazol ismi fiyatı 10.45 tl.
Losyon Dermovate saç losyonu 9 küsür fiyatı.
Şampuan Dermoskin 200ml mavi kuru saçlar için olanı haftada 3 gün kullanılacak fiyat 24 tu

Ben bunları 1 haftadır kullanıyorum ve sonuç siz karar verin ben çok mutluyum elhamdulillah. . ^_^

Kaşıntımı dedi biri oda neymiş ^_^ :)

Bu arada benim kaşımaktan tee boynuma kadar inmişti saçımı toplamaya utanırdım ama şimdi elh. Dahada iyi olacak 1 haftada bu hale geldi çok mutluyum ; )

Egzemanın kaşınmaması gerekiyor ama ben de tutamıyorum kendimi Biraz daha kullanın yine sonuçlardan haberdar edin lütfen. Geçmiş olsun.

Egzemanın kaşınmaması gerekiyor ama ben de tutamıyorum kendimi Biraz daha kullanın yine sonuçlardan haberdar edin lütfen. Geçmiş olsun.
Merhaba mini ben suan gayet çok mutluyum artık hiç kaşınmıyor ve tamamiyle geçti elhamdulillah çok mutluyum

Merhaba canım. Sevindim senin adına. Benim saçımda var. Bana da faydası olur mu acaba?
Olabilir inş. Herkesin bünyesi farklı ama
Iyi gelir inş. Ben hiç duzelebilecegimi düşünmemiştim ^_^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…