- 8 Ağustos 2015
- 1.855
- 2.317
- 133
Herkese merhaba, benim saç derim banyodan sonra saçımı kuruduğunda kalkmaya başlıyor. Büyük parçalar halinde. Hindistan cevizi yapı sürüyorum banyo sonrasında ve 2 gün idare ediyor. Yağlanmayan bir saçım olduğu için hemen kirlenmiyor ve zaten kuru bir saç derim olduğundan sürekli saçlarımı yıkamam önerilmiyor. Kaşlarıma kulak içime ve göğüs arama kadar egzama olduğunu düşündüğüm soyulmalar yaşıyorum. Özellikle göğüs aramda nem olduğu an kırmızı lekeler başlıyor ve kaşınıyor. Hafif kaşıdığımda kanıyor. Alın çevreme ve göğüs aralarıma pişik kremi kullanıyor bu sayede beni bir süre idare ediyor. Saç derime saç egzaması için kullanılan eczane ürününden kullandığımda ilkin işe yarıyordu ancak saçlarımı çok döktüğü için kullanmaktan vazgeçtim. Ben kısa süreli değil tamamen kurtulacağım bir çözüm arıyorum. Maalesef cilt hekimleri geçici çözümler öneriyorlar. Ben zaten bunları denedim olmadı kurtulamıyorum..
Tecrübe her zaman daha güvenilir benim için bu sebeble yardımınızı rica ediyorum.
Tecrübe her zaman daha güvenilir benim için bu sebeble yardımınızı rica ediyorum.