Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç gürleştirme hikayeseleriniz

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

besteyakiin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
37
14
3
29
Arkadaşlar merhaba, saçını gürleştirme hikayesi olan var mı acaba kız kardeşim 16 yaşında küçükken çok gür saçları vardı şimdi avuç kadar bile kalmadı bakıyorum saçlarına boşluklar oluşmaya başlamış büyük ihtimalle sağlıksız beslendiğinden 20 kg verdi vücudu düştü Ada'm akıllı birşey yemedi. Böyle bir hikayesi olan varsa sevinirim birde Nasıl yaptığınızı söylerseniz çok sevinirim

Yani çözüm problemin ićinde sağlıklı beslenecek.kalvaltıda mutlaka haşlama yumurta ve mümkünse sarımsak,balık yemek b ol yeşillik salatası.kansızlık var mı baktırın.4 yılda bir yenilenen saçlar dôkülüyorsa lavanta ile durulayın.

Kk sağolsun bi konuda okumuştum doğum kontrol hapı işe yarıyormuş. Şampuanın içine ezip karıştırarak kullanmıştı yazan kişi. Ben düzenli olarak kullanamadığımdan bilmiyorum sonucu. Çam terebenti yağı vardı bide. Onu kullandığım zaman kesilmişti saç dökülmem. Tabi bırakınca tekrar avuç avuç dökülmeye başladı :KK17:

Arkadaslar merhaba ben ust uste yapılan boya islemleri perma vs sacimi cok fazla yiprattim eskiden gurlugunden toka tutmayan sacim simdi baglayinca tuy gibi incecik kaldi :( bi aktara gittim durumu anlattim bana hindistan cevizi yagi ve barcelino yag karisimi verdi dun yag karisimini kullanmaya basladim bakalim fayda edicekmi. Gelisme olursa yazarim

Birde kardesinizi cildiye uzmanina goturmenizi tavsiye ederim buyuk ihtimalle vitamin eksikligi war verdigi ilaclarla cozum bulacaginza inanıyorum

Arkadaslar merhaba ben ust uste yapılan boya islemleri perma vs sacimi cok fazla yiprattim eskiden gurlugunden toka tutmayan sacim simdi baglayinca tuy gibi incecik kaldi :KK43: bi aktara gittim durumu anlattim bana hindistan cevizi yagi ve barcelino yag karisimi verdi dun yag karisimini kullanmaya basladim bakalim fayda edicekmi. Gelisme olursa yazarim
Geçmiş olsun. Kullanmaya devam ediyor musun? Olumlu sonuç alabildin mi?

Back
X