Saç Rengi ve Saç Boyama Saç hikayem (RESİMLİ) merak ettiklerinizi sorabilirsiniz...

Ucurtmadam

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
6
0
6
35
Gaziantep
Merhabalar kızlar. Birinci fotodaki kendi doğal saç rengim. üçüncü de şu an kullandığım. bunu beğenmekle birikte,sıkılmaktayım yavaştan :)

Tatlım doğal saçımın uçları açıcıyla açılmıştı. Bakır kumral düz boyanınca uçlar daha açık dipler daha koyu güzel bi renk oldu ikinci fotodaki gibi. Ben tatilden gelmiştim ten rengim bronzlaşmıştı, saçlarımı koyulaştırmak istedim. O ikinci fotodaki rengin üzerine loreal küllü kumral boyandı. Yıkandıkça da akarak alttaki açık renk biraz daha ortaya çıktı. Şu anki saç rengim yani üçüncü fotodaki renk oluştu

çok güzel olmuş bende açıcıyla saçlarımı açtım ama turuncu oldu 35 dk bekletmeme rağmen ikinci resminizdeki gibi istiyordum saçımı ne yapabilirim

İlk saç rengi senin doğal saç renginmi? İkincisini tam olarak nasıl elde ettin? İkincisi krepe balyaj değilmi bende böyle istiyorum ama kaşlarım siyah olduğu için cesaret edemiyorum tesettûrlû olduğum için kaşlarımıda acamam tenim çok beyaz bana yakışırmı bilmiyorum cvp verirsen sevinirim yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…