- Konu Sahibi princesslilykins
-
benimde saç bakım yağımın içinde hemen hemen hepsi var ve müthiş bişey yanmış saçlarımı bununla toparladım ve kısa olan saçlarımıda aynı zamanda bununla ayda 4cm uzattım herkes mutlaka kullansın her aktarda vardır ayrı ayrı almak yerine bu daha avantajlı oluyor...
aktara ne deyip alacaz markası ne adı ne fiyatı ne kadar şişe ya da kutunun boyu ne kadar
benimde saç bakım yağımın içinde hemen hemen hepsi var ve müthiş bişey yanmış saçlarımı bununla toparladım ve kısa olan saçlarımıda aynı zamanda bununla ayda 4cm uzattım herkes mutlaka kullansın her aktarda vardır ayrı ayrı almak yerine bu daha avantajlı oluyor...
anam bide bu cıktı simdikÇok üzgünüm çoook bu arada incircim resmimi istemiştin turplu su kullandıktan sonra koydum sac uzatmak için uyulması gerekenlere bakabilirsin az sonra arkadan çekip koyucam diğerini acele cekmiştim cünküyerimseniben
Ben de dün KARDEN Defne Şampuanın içine 7 çeşit yağ karıştırttım aktarda. Kendileri bakım için özel hazırlıyorlarmış. 19 milyon verdi. Bugün yıkadım saçlarımı hemen sonuç için biraz beklemem lazım sanırım :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?