Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç kazıtmak cesaret işi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

liladem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
59
2
48
Ankara
Yıllardır devam eden dökülme sorunuma çare bulamadım ve en sonunda gidip kendime bir medikal peruk aldım bununla da yetinmedim gidip kafamı kazıttım ve bu gercekten cesaret işiymiş aynaya bakıp bakıp duruyorum ben ne yaptım nasıl yaptım diyorum gözlerim doluyor neden ben bu hale geldim diye neden normal insanlar gibi değilim şu an şaka maka dazlak geziyorum kimseye gösteremiyorum ilk gün olduğu için mi bilmiyorum ama kendimi kötü hissediyorum zaten artık saç uzatmam uzayınca perişan oluyor 5 numara ya da erkek saçı gibi gezerim o şekilde daha sık görünüyor bunu paylaşmak istedim kendimi gerçekten kötü hissettim ve yazmak istedim

29 Ağustos 2015'i büyük harflerle bir yere not ettim. Cesaret ile delilik arasında ince bir çizgi vardır. Dün benim yaptığım iş delilik miydi cesaret miydi bilemedim. Kafamı kazıttım.. Yıllarca gözüm gibi beslediğim bakım yaptığım kıvırcık saçlarım son zamanlarda yaşadığım stresli dönemler yüzünden saçlarım oldukça dökülüyordu. Denemediğüm kür yapmadığım bakım kalmadı. En son dayanamadım saçımı kazıdım. Ortaya çıkan sonuçta gördüm ki saçlarım öbek öbek dökülmüş. Kazıdığım iyi olmuş. Şimdi şampuan ve boya kullanımını bırakıp tamamen bakıma yöneliyorum.. Pişman mıyım, değilim.. Kökü ben de gelir nasılsa.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…