Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç kazıtmak

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

fatma_smsek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2017
4
3
36
Ablalarım çok dertli olduğum bi konu için üye oldum bana yardım edin lütfen 2 yıl önce daha 17 yaşındayken saçlarımı oryalle açtırdım kuaför gazabına uğradım resmen saçlarım gri oldu daha sonra çok pişman oldum saçımda dökülmeye başladı boyadan sonra sonra ben kestire kestire 2 yılda kalçama gelen saçlarımı omzumda ama sıfır boya şeklinde uzattım bu seferde saçlarım çok seyrek görünmeye başladı eski saçımın 3'te 1'i kadar kaldı resmen aklıma kazıtma fikri geldi saçlarımı kazıtsam gürleşir mi daha önce kazıtanlar varsa bana bi yardım edebilir misiniz

Kazitmanin işe yaramayacağını bir doktora sorup öğrenmiştim. Ben saçlarım uzunken kestirsem dökülmesine iyi gelir mi diye sormustum. Doktor istersen kazıt sac kökünün haberi olmaz. Derinin dışına çıkan yani uzayan ve deriden çıkan saç ölüdür. Kestirme demisti. Önemli olan gerekli tahlilleri yaptirmak ve demir vitaminler veya hormonlardaki sorunu bularak icten çözüm bulmak. Ben bir doktora gitmeni tavsiyr ederim canim. Cunku yanan yerleri kestirdigini söylüyorsun bence bu durumda sac dokulmenin sebebi bu degil.

Kazitmanin işe yaramayacağını bir doktora sorup öğrenmiştim. Ben saçlarım uzunken kestirsem dökülmesine iyi gelir mi diye sormustum. Doktor istersen kazıt sac kökünün haberi olmaz. Derinin dışına çıkan yani uzayan ve deriden çıkan saç ölüdür. Kestirme demisti. Önemli olan gerekli tahlilleri yaptirmak ve demir vitaminler veya hormonlardaki sorunu bularak icten çözüm bulmak. Ben bir doktora gitmeni tavsiyr ederim canim. Cunku yanan yerleri kestirdigini söylüyorsun bence bu durumda sac dokulmenin sebebi bu degil.
sanırım ben eksik yazdım :) evet yanan kısımları kestirdim dökülmem artık yok ama boyattığım zaman çok döküldü saçım o yüzden saçlarım seyrekleşti şu banyodan sonra 5-6 teli geçmez dökülen saçım yinede teşekkür ederim fikir verdiğiniz için :KK54:

Hmm o zaman seyrelen saçlarının tekrar gurlesmesi icin bol bol bakım yap. Aslında kazitmak bir yönden faydali olabilir herne kadar dökülmeye etki etmese de tüm saclarin ayni anda uzayacagi icin derli toplu bir görüntü olur hepsi ayni boyda olacagi icin de daha gür gözükür. Göze alabiliyorsan yapabilirsin. Sonra da sığır iligi kürü uygulayabilirsin.

Belucha Kozmetik Fitoterapi doğal kozmetik ürünlerini tavsiye ederim. Ginseng şampuan ve 35 çeşit bitkisel ekstreler ile yapılan saç yağı inanılmaz sonuç veriyor. CNR Expo Sağlık Fuarına ve Merkezefendi Tıp festivaline katılan şeffaf bir firma , sattıkları ürünlerin arkasındalar . Saç dökülmesi problemlerine karşı etkili,yeni saçların çıkmasını teşvik eden ve saç kalitesini arttıran saç beyazlamasını durduran ,kafaderisi bakımı yapan ve kafa derisi damarların kan dolaşımı sirkulasonunu dengelediği için baş ağrılarına bile etkili olan inanılmaz ürünler var.

Back
X