Saç Bakım Ürünleri Saç kırıkları için maske !

Gizzm

23.05.2008 sonzumm <3
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
257
2
66
Eskişehir
Bu hafta denedim ve çok hoşuma gitti açıkçası paylaşayım dedimm :16: Annem normalde hiç inanmaz böyle şeylere ama yaptıktan bir iki gün sonra saçların ne güzel olmuş senin dedi ve hatta okulda bir öğretmenim bile saçların çok sağılıklı gözüküyor dedi :42: Hemen tarifi vereyimm :
1 yemek kaşığı bal
1 kahve fincanı zeytinyağı
1 yumurtanın sarısı

Bunları karışıtıryoruz ve saçımıza sürüyoruz daha sonra streç film ile sarıp 2 saat hatta daha geçik bir süre bekletiyoruz ve daha sonra şampuanımızla yıkıyoruz :)

Son düzenleme:
canım bu maskeyi yapmadan önce saçların ne durumdaydı yıpranmış mıydı kırıkları var mıydı?

Saçlarımı çok aşırı düzleştirdiğim için hem yanıktı hem kırıktı uçları beyaz beyaz duruyordu yani yıpranmıştı saç bakım kürleri arıyordum glissin şampuanıyla saç maskesini denemiştim biraz iyi gelmişti ama bunu deneyince gerçekten faydasını gördüm :15:

Yararı olacagını düşünüyorum gerçekten ama böyle 2 saat bekletilen maskeler bana göre değil ya :37:

ya canım bende hergün düzleştiriyorum saçlarımın uçları hep kırık işe yararmı dersin

ya canım bende hergün düzleştiriyorum saçlarımın uçları hep kırık işe yararmı dersin

Yarar zaten zaytin yağı filan saçı besliyor kırık uçlarada iyi gelir ama tabi tek bununla kalmamak gerekir ben 1 aydır filan sürekli bakım yapıyorum yağlar mı dersin şampuanlar mı faydalarını da görüyorum :16:

simdi bende denedım bakalım yararı olcakmı uclarım cok fena kırık uclarda sarılar kaldı onlar yıpranmıs gozukuyo kesıyorum yıne kırık oluyor

Bu hafta denedim ve çok hoşuma gitti açıkçası paylaşayım dedimm :16: Annem normalde hiç inanmaz böyle şeylere ama yaptıktan bir iki gün sonra saçların ne güzel olmuş senin dedi ve hatta okulda bir öğretmenim bile saçların çok sağılıklı gözüküyor dedi :42: Hemen tarifi vereyimm :
1 yemek kaşığı bal
1 kahve fincanı zeytinyağı
1 yumurtanın sarısı

Bunları karışıtıryoruz ve saçımıza sürüyoruz daha sonra streç film ile sarıp 2 saat hatta daha geçik bir süre bekletiyoruz ve daha sonra şampuanımızla yıkıyoruz :)

saç diplerime sarımsaklı zeytin yağı uçlarına da bu maskeyi yapyım şimdi..
sürer sürmez kazık gibi oldu...çok zor sürülüyor..şuan bekliyorum umarım işe yarar..

Oldukça etkili...ama iyi sürülmesi lazım boya yapar gibi tek tek sürmek gerek

Back
X