leyloş inanmıyorum sen de mi bendensin :1shok:
Bakın ben mesela 5 dk içinde 3 tel kirpiğimi kopardım. Zaten seyrekti, iyice seyreldi mafoldumben
pembiş yalan bunlar ama :kedi:
Evet bencede uzaması için koparmamamız gerekiyo tabi başarabilirsek. Ben yine başladım galibaaa:kedi:
aa çok iyi hiç duymamıştım,bence birde saçları parlak görünümlü yapması açısındanda önerilmiş olabilir...çam terebentin yağı kullanan oldu mu aranızda? ahmet maranki ninde saç kürleri çok iyi aslında henüz denemeye fırsat bulamasamda...ben sirkede kullandimkaydirigubbakcemile3kullanmadigim bisey kalmadi nerdeysekaydirigubbakcemile3sirkaeyi ben dustan sonra bi kabin icine yarim cay bardagi falan koyup uzerine ilik su koyuyodum onunla duruluyodum sacimi 2 3 defa denedim cok kullanmadim yani kokmuyo uzamaya faydasi var mi bilmiyorum ama guclendiriyo doktor tavsiye etmisti esra ceyhanin programinda testedilmis onaylanmis yanizemuszemus
niye pes ettin yaaa basta zor demistim ama unutuyosun yavas yavas benimelim hala gidiyo ama cakiyorum kaldigin yerden koparmamaya devam et pes etmak yok:mymeka:
eskisi kadar oynamıyorum ama canım elim gidiyo yinede artık kökten koparmıyorum sadece uçları koparıyorum ve mahfediyorum.. belkide böyle böyle bırakırımmafoldumbenkaydirigubbakcemile
ucunu da koparma sakin ya sacin hic uzamaz:umursamaz:alisirsin yavas yavaszemuszemus
sağol canım hepimizin kandili mubarek olsun...rabbim ramazana eriştirsin hepimizi...
bişi sorcam psikayatra göründün mü hiç canım:uhm:
ay galiba bu saçlarımızı yalmaya kaynana kayınpeder sebep oluyo,bende genelde bişeye uyuz olduysam onu kafamda düşünür dururum,kendi içimden konuşurum o esnadada 3-5 saç gidiyor tabi:jeyyar: şimdi röfle yaptırdım güzel oldum ellememeye çalışıyorum:dance:kizlarr ya bugün girdim yine strese gitti bes alti tel valla:bbo:bi kac aydir kayinpederimle küstüm konusmuyodum,yarin türkiyeye gidiyolar diye gittim helallik aldim,ama cok strese girdim ya basladim saclarimi koparmaya farkettigim an cektim elimi ama kopardim yine bes alti telll offfffffklava:
kizlarr ya bugün girdim yine strese gitti bes alti tel valla:bbo:bi kac aydir kayinpederimle küstüm konusmuyodum,yarin türkiyeye gidiyolar diye gittim helallik aldim,ama cok strese girdim ya basladim saclarimi koparmaya farkettigim an cektim elimi ama kopardim yine bes alti telll offfffffklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?