canım nasıl gıdıyo koparıyomusun hala ben baslamamak ıcın zor tutuyom kendımı bıde balyaj attırdım sımdı ucları yıprandı bıraz o yıprananları koparsam sankı dünya benım olacakhihoyyyt
Artık dipten koparmıyorum :) ama uçlardan arada bende koparıyorum vallakaydirigubbakcemile2 güle güle kullan saçlarını şekerimopuyorumnanaktan
daha önce bunun bi hastalık olduğunu bilmiyordum kendimde yaptığım halde :1shok: bende en çok saçımdan tel koparıp çekiyorum ama öyle ince telleri sevmiyorum böyle saç teli kalın olcak yada biraz yıpranmışş elimde hissedebilicem sonra onun yerini bulup kopardıktan sonra bide elime alıp köküyle oynuyorum bendeki artık doruk noktasına ulaşmış durumda farkında olmadan alıp alıp çekiyorum en çokta kalın yada ıpranmış ve kısa saçlarımıı durduramıyorumki kendimii yasakkelime :bbo: :bbo:
bende uzun süredir yazamıyorum buraya ama bu süre içinde gerçekten gelişme kaydettim.Artık saçlarımı koparmıyorum koparsamda günde
en fazla 2 tel falan koparıyorum.İsteyince oluyor arkadaşlar çok zor birşey değil eğer çok zorlanıyorsanız elinizi başka birşeyle meşgul edin o zaman ister i
stemez unutuyorsunuz.Yada açık olunca daha çok saçınızı koparıyorsanız saçınızı toplayın.Ben böyle yaptım ve artık çok az koparıyorum inşallah bigün hiç
koparmicamve önceden acımazdı şimdi saçımı koparırken saç diplerim çok acıyor buda beni vazgeçiren şey oldu çok zor değil hepimiz başarabiliriz =)
Artık dipten koparmıyorum :) ama uçlardan arada bende koparıyorum vallakaydirigubbakcemile2 güle güle kullan saçlarını şekerimopuyorumnanaktan
YA EVET BENDE KOKTEN COK UCLARINI KOPARIORUMM,SACLARIMI DUZELTTRMEYE KUAFÖRE GTTM UCLARI COOK ZAYIFLAMIS CANSZLASMIS UZAMAZ KI BÖLE DEDIII :gitme:
Bugün bütün kırıkları temizledimkötükedihüso hepsini çatır çatır yoldum sinirden öfffffffffff:mymeka:[/QUO
canım nıye pes edıyosun bakım sen:umursamaz:lmaz:
benim saçlarım çok uzun belimde fakat koparmadan duramıyorum, uzun saçı koparmak daha kötü oluyor...
Filme falan daldığımda hele kendime engel olamıyorum, bide özellikle kalınları bulup koparıyorum, saçlarım önceden çok sıktı baya seyrekleşti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?