Saç koparma hastalığı: Triktillomani

Artık dipten koparmıyorum :) ama uçlardan arada bende koparıyorum vallakaydirigubbakcemile2 güle güle kullan saçlarını şekerimopuyorumnanaktan

daha önce bunun bi hastalık olduğunu bilmiyordum kendimde yaptığım halde :1shok: bende en çok saçımdan tel koparıp çekiyorum ama öyle ince telleri sevmiyorum böyle saç teli kalın olcak yada biraz yıpranmışş elimde hissedebilicem sonra onun yerini bulup kopardıktan sonra bide elime alıp köküyle oynuyorum bendeki artık doruk noktasına ulaşmış durumda farkında olmadan alıp alıp çekiyorum en çokta kalın yada ıpranmış ve kısa saçlarımıı durduramıyorumki kendimii yasakkelime :bbo: :bbo:

bende uzun süredir yazamıyorum buraya ama bu süre içinde gerçekten gelişme kaydettim.Artık saçlarımı koparmıyorum koparsamda günde

en fazla 2 tel falan koparıyorum.ısteyince oluyor arkadaşlar çok zor birşey değil eğer çok zorlanıyorsanız elinizi başka birşeyle meşgul edin o zaman ister i

stemez unutuyorsunuz.Yada açık olunca daha çok saçınızı koparıyorsanız saçınızı toplayın.Ben böyle yaptım ve artık çok az koparıyorum inşallah bigün hiç

koparmicam ve önceden acımazdı şimdi saçımı koparırken saç diplerim çok acıyor buda beni vazgeçiren şey oldu çok zor değil hepimiz başarabiliriz =)

Son düzenleme:

Aynen bende öyleydim halada öyleyim ama eskisi kadar değil artık köten koparmamaya çalısıyorum yıpranmıs uçları çat çat koparıyorum kafamçokkarıştı aslında kalın tellileri koparmamak lasım ama işte:gitme:

Tebriklera.s. senin adına sevindim ama benim saçım örülü de olsa topluda olsa bi bakmısım çözülüvermiş :) kafama bişi bağlasam dahi çıkarıyorum farkında olmadan ama artık kendime oyalanıcak bişeyler buluyorum onlarla oyalıyorum kendimi eskisine göre daha iyiyim zemuszemus

Artık dipten koparmıyorum :) ama uçlardan arada bende koparıyorum vallakaydirigubbakcemile2 güle güle kullan saçlarını şekerimopuyorumnanaktan

YA EVET BENDE KOKTEN COK UCLARINI KOPARIORUMM,SACLARIMI DUZELTTRMEYE KUAFÖRE GTTM UCLARI COOK ZAYIFLAMIS CANSZLASMIS UZAMAZ KI BÖLE DEDIII :gitme:

YA EVET BENDE KOKTEN COK UCLARINI KOPARIORUMM,SACLARIMI DUZELTTRMEYE KUAFÖRE GTTM UCLARI COOK ZAYIFLAMIS CANSZLASMIS UZAMAZ KI BÖLE DEDIII :gitme:

Kestiricemde az kesmiyo ya hepsini kırpıyo lmaz: uzamıyo zaten o yüzden bende artık kestirmiyorumher ay düzenli olarak uçlarını aldırmak istiyorum uzasın diye onada cesaret edemiyorum

yaa coook utandım kuaförden kestırırken (
dun de fön cektrdım nısan vardı kadın kuaförun kım cook kötu kesmıs sacınızı dedııı bölelrıne nasıl ustalık belgesı verıolar fılan gydırdı bırsuru :S
mafoldumben

kızlar uclarından ıkı ay da bı kestırırsenız ucları cok zayıf görunmez bende yapıyorum 5 6 aydır ucları yoksa kece gıbı oluyo,önceden kendım alıyodum kırıklarımı dıslerımle,bu ara frenlemeye calısıyorum ama tam bırakmıs degılım henuz:1rolleyes:

Bende son bir kaç gündür öyle yapıyorum :) kestiremiyorum valla kısacık yapıyolar saçlarımı uzatcam diye canım çıkıyo:gitme:

slm arkadaşlar cidden ben bu siteden çok şey öğrenicem.sanırım benim eşimdede bu hastalık var sabaha kadar benimde saçımı yoluyo her her dakika araba kullanırken, tv izlerken.anlatamam öyle bir canım yanıyor ki barım barım bağırıyorum sonra söz veriyo yomıcam diye yoık birazdan tekrar.perma yaptırdım gene olmadı daha çok canım yandı çünkü vazgeçmedi ayrı yatmayı bile düşündü o uyudukdan sonra gidiyorum yatağa.şimdilerdede kaşını yolmaya başladı ve kaşını yarına kadar yoldu çok kötü bir görüntü.aslında antideprasan kullanıyor ama bunun başka ilacı yokmu yani bunun bi hastalık olduğunu bilmiyodum allah allah

benim saçlarım çok uzun belimde fakat koparmadan duramıyorum, uzun saçı koparmak daha kötü oluyor...
Filme falan daldığımda hele kendime engel olamıyorum, bide özellikle kalınları bulup koparıyorum, saçlarım önceden çok sıktı baya seyrekleşti...

kıyma uzun saclarına yaaaaaa benım hıc uzun sacım olmadı koparmaktanklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…