Saç kremi saçın tamamına ve diplerine sürülmez ki zaten; kolay taransın, kolay kırılmasın, korusun, yumuşatsın vs.. diye uçlarına sürülür. Durulanan yoğun bakım maskeleri tüm saça sürülür ki onlar da diplere sürmemek şartıyla.
Kendimden örnek vermek gerekirse, saçlarımda nemsizlik var, herkes gibi özellikle uçlarında, durulanan ve durulanmayan saç kremlerini kullanmazsam o saçı ben zor tararım ve tararken param parça olur, süpürge gibi olur.
Ayrıca kremi uçlarına sürmek saçın yavaş veya hızlı uzamasını etkilemez, diplerine sürersen etkileyebilir, çünkü gözenekleri tıkarsın.
Kremsiz hiçbir şekilde olmaz yani benim düşüncem böyle CADIARZU
Tamam eskiden annelerimiz anneannelerimiz kullanmazdı, bizimkilerden daha güzel saçları vardı ama, yaşam tarzımız zaman geçtikçe sağlıksızlaştığı için bir takım önlemler almamız gerekiyor bazen, kimyasal ya da doğal. Herkese göre farklıdır bu tarz şeyler sonuçta bence :1no2: Doğal şeyleri bol kullansak daha iyi olur aslında da...
Ben yeni Dfn garlının kremine başladım. Özellikle saç derisine uygulayın yazıyor.:uhm:
ama defne garlı' nınki tamamen durulanabilen bir krem. ve natürel olduğu için diplere sürülebiliyor. defne ve zeytin yağı özleriyle saç köklerini besliyor, üstünde zaten maske yazıyor.
ama piyasadaki diğer kremler silikon bazlı olduğu için tam durulanmıyor, saç derisinde ve tellerinde birikiyor. ben uzun zamandır silikonlu şampuan ve saç kremi kullanmıyorum, saçlarım eskisine nazaran daha canlı ve parlak. çünkü silikonlu ürünler saç köklerinde birikip tıkayarak saçın beslenmesini kısıtlıyor, ve saç tellerini kaplayarak hava almasını engelliyor.
zeycancığım, şimdi ben nerden bulayım defne garlıyı diceksin ama ben sana süper bir marka önereyim. dm'ye git, alverde diye bir marka var, natürel ürünler üretiyor bu marka. ve sadece dm de satılıyor. ben hibiscus ve aloe veralı şampuan ve kremini kullanıyorum, çok kaliteli bir ürün. silikon ve yapay koruyucular içermiyor bunlar.TR de dünyanın parasına satılan organicum gibi sertifikalı organik ürünlerden üretiliyor. alverde'nin kremini de diplere sürebilirsin istersen. bi dene, vazgeçemiceksin emin ol. ayrıca fiyatları da süperdelikafadulden
ama defne garlı' nınki tamamen durulanabilen bir krem. ve natürel olduğu için diplere sürülebiliyor. defne ve zeytin yağı özleriyle saç köklerini besliyor, üstünde zaten maske yazıyor.
ama piyasadaki diğer kremler silikon bazlı olduğu için tam durulanmıyor, saç derisinde ve tellerinde birikiyor. ben uzun zamandır silikonlu şampuan ve saç kremi kullanmıyorum, saçlarım eskisine nazaran daha canlı ve parlak. çünkü silikonlu ürünler saç köklerinde birikip tıkayarak saçın beslenmesini kısıtlıyor, ve saç tellerini kaplayarak hava almasını engelliyor.
zeycancığım, şimdi ben nerden bulayım defne garlıyı diceksin ama ben sana süper bir marka önereyim. dm'ye git, alverde diye bir marka var, natürel ürünler üretiyor bu marka. ve sadece dm de satılıyor. ben hibiscus ve aloe veralı şampuan ve kremini kullanıyorum, çok kaliteli bir ürün. silikon ve yapay koruyucular içermiyor bunlar.TR de dünyanın parasına satılan organicum gibi sertifikalı organik ürünlerden üretiliyor. alverde'nin kremini de diplere sürebilirsin istersen. bi dene, vazgeçemiceksin emin ol. ayrıca fiyatları da süperdelikafadulden
Evet canım benim de Dfn garlıyı tercih etme nedenim silikon içermemesi ve çok memnunum.kaydirigubbakcemile
Zaten bütün saç kremlerinde yazar sadece saç uçlarına uygulayın diye. Dfn garlı maske tarzı bir ürün olduğu ve silikon içermediği için özellikle diplere uygulayın yazıyor.
ya ama haksizlik benim yilarca kullandigim sac kremin üstünde hiccccte yazmiyor SADE UCLARINA SÜRÜN diye bende yillardir ya 6 yasimdan beri doldururdum birde bekletirdim off zeycan of herkes biliyor bir sen bilmiyorsun simdik ögreniyorsun :kedi:
Deme kızz kaydirigubbakcemile3 valla benim kullandığım kremlerde hep yazardı saç uçlarına uygulayın 2-3 dk. sonra yıkayın diye. Sen ne kullanıyorsunki?
Çok zararını görmedin demekki 6 senedir kullanmaya devam ediyorsun.
sen ne diyorsun 6 senedir degil 6 yasimdan beri yani 11 sene kullandim ve zararini tabiki gördüm görmedim degil saclarim yillardir sac kremi yüzünden uzamadi yeni ögrendim ve biraktim 1 ay boyunca hic sürmedim saclarim bir uzuyor ki sastim kaldim hep o sac kremi yüzünden markasi yung ama sen bilmezsin almanyada satiliyor
ve artik kullanmam ben ya =D
hayatta kullanmam birdaha görünce bile sinirlerim tepeme cikiyor ben bosu bosuna her gün bakim yaptim sacima birde saclarim uzamiyor diye inanmiyordum bakimlara
megerse benuzamasini engelliyórmusum
turkbayragi
BUDAPEST BUDAPEST BUDAPEST
SIPSEZAN a yardimci ol ben cevap veremiyorum =D
neyyapsin kiz simdi
ama eger zaten uzuyorsa saclarin bence devam kullan ama bitincede tek natürel sampuan birde natürel yani alkolsuz ve silikonsuz sac kremini al derim ben simdik ben hepten biraktim ve saclarim 10 günde 2 cm uzadi ya sasirdim ben okadar etki yapiyor yani
zeycancım sadece uzamasını engellese neyse, saç kremi feci saç döker bi de. kaşıntı yapmıyo muydu ya, ben saç derime krem sürsem kaşıntıdan deliririm herhalde. sen beni deinle, bırak rossman'ı, git dm'ye alverde'ye başla. abonesi olcaksın bak, demedi deme:jeyyar:
canım cevap verdiğin için teşekkürler... öyle yapayım bari :ecrin_bebek: belki çok daha hızlı uzayacaktı ben engelliyorum hiç belli olmaz
:teselli: teşekkürler kızlar bence çok önemli bir bilgi bu hepimiz saç kremini bir şekilde kullanıyoruz sonuçta.. :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?