Doğal Saç Bakım Kürleri Saç kuruluguna çözüm kayısı yagı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
E

EU3

Ziyaretçi
Kızlar başlıklarda aradım tekrar yazmamak için ama bulamadım bu konuyu ..gecen gün kuaföre gittigimde saçımın kurulugundan şikayet ettim ve bana akşamdan saçıma kayısı yağı sürmemi ve bone ile saçımı kapatmamı söyledi .tabi sıcak durması için sacımızı eşarp gibi bişeyle kapatabilirmişizde .sabaha kadar sacımız bu şekilde kalacak ve sabah kalktıgımızda ılık bir su ile masaj yaparak yıkayacakmışsız ..bunu haftada bir defa saçlarımız biraz toparlanana kadar yapabilirmiişiz.

mavigül, bilgilendirdiğin için teşekkürler canım,
sen denemedin sanırım denersen bizimde haberimiz olsun..
ben cildime kullanıyorum da saça denememiştim..
kayısının yağını, kremini ve sabununu aldım ben ciltte supeerr
etkiler yapıyor, saçada iyi geleceğini düşünüyorum..

paylaşımın için çok teşekkürler cnm;

yağlarımızın arasına bir yağ daha katıldı:))

kayısı yağınıda denek lazım:))

yok canım daha denemedim ama bu hafta sonu denemeyi düşünüyorum ..bende kayısı sabununu aldım cildim için kullanıyorum çok memnunum bakalım saçımda nasıl etkisi olacak .

arkadaşlar kayısı denildi madem bende paylaşıyım kayısı yaprakları suda kaynatılıp saç bununla yıklanıldığında saçlar uzuyo bizzat kardeşim yaptı ve saçları şuan çok parlak ve uzun tavsiye ederim mutlaka :):) bu arada paylaşım için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…