Saç Şekillendiriciler Sac Kurutma Makinasında Hangi Markayi Önerirsiniz??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben aldım hemde en pahalısından ve dk bası duruyo artık sınır olmaya basladım saclarıma fon cekmek ezıyete donusuyo bı saatte cekıyorum duruyo kendı kendıne 10 dk sonra gerı gelıyo :oklava:

nasıl duruyor ??? hiç ölesini görmemiştim:uhm:

ben aldım hemde en pahalısından ve dk bası duruyo artık sınır olmaya basladım saclarıma fon cekmek ezıyete donusuyo bı saatte cekıyorum duruyo kendı kendıne 10 dk sonra gerı gelıyo :oklava:

Sinemciğim hangi marka aldınCADIARZU .Ben arzum almıştım ama en üst modeliydi benneyaptımki.Sendeki sorunun aynısı vardı , :1no2:sonra makina iyice delirdi çalışır çalışmaz duruyordu keyfi gelince çalışıyordu .:kızgın:Bugün gittim Pıhılıps aldım :1rolleyes:.Pahalı sayılır umarım iyidir a.s..

nasıl duruyor ??? hiç ölesini görmemiştim:uhm:

Canım senin dediğin markadan aldım .Phılıps ama 4883 bulamadım , şimdi 4983 çıkmış o da iyon teknolojisi 2100 wat ,inşallah çalışırken durmuyordur bakalım canım .:1hug:

Canım senin dediğin markadan aldım .Phılıps ama 4883 bulamadım , şimdi 4983 çıkmış o da iyon teknolojisi 2100 wat ,inşallah çalışırken durmuyordur bakalım canım .:1hug:

canım ben makınamdan oldukça memnunum hiç öle durdugunu flnda görmedım,senınkı dahada iidir bence gülü güle kullan canım:1hug:

ark.lar yüksek watt almak için uğraşmayın en ideal 1800 watttır 2000 yada 2200 wat bir cihaz aldığınızda doğal olarak çok fazla ısınacaktır makine dolayısıyla otomatik olarak kapanma devreve girer soğuyunca çalıştırabilirsniz makineyi korumak için bu şart.buda sinir bozucu bi durumdur. 1800 wattlık bi ürün fazlasıyla işinizi görür çok fazla paralar vermeyin sonuçta elektrikli cihaz düştüğünü varsayarsak o para çöpe gidecek kaliteli markaların orta fiyatlarını tercih edin yeterli saygılar..

konunun üzerinden çok geçmiş ama ben yeniden saç kurutma makinası araştıran olursa diye fikrimi belirtmek için geldim. İyon enerjili phlips saç kurutma makinası aldım. 2300 vatmış vat olayını anlamıyorum. Genel olarak saç kurutma makınelerındende anlamıyorum ancak iyon özelliği sanırım gercekten elektriklenmeyi alıyor. saçlarım sırılsıklamken başladığım kurutma işlemi şaşırtıcı derecede çabuk bitti sadece taramama rağmen dümdüz oldu. Saç yapım düzdür ama mutlaka dalgası olur arada baya fonlu gıbı oldu sanki be :KK70: foto eklıyorum

Eklentiler

• 0ac81b3c-2c94-4651-b2a6-ef60cef04842.webp
    0ac81b3c-2c94-4651-b2a6-ef60cef04842.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 123
Back
X