Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Maskesii Önerisiii Olann :)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

8arzuarzuarzu8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
161
5
38
Balıkesir
Kızlar yıpranmış saçlara iyi geleen gürleştirip canlandıran bir saç maskesi biliyor musunuz.kulllanıopp faydasını gören markasını belirtebilirmi hangi markanın saç maskesini alsam ?

Kızlar yıpranmış saçlara iyi geleen gürleştirip canlandıran bir saç maskesi biliyor musunuz.kulllanıopp faydasını gören markasını belirtebilirmi hangi markanın saç maskesini alsam ?

Ben her her hafta pazar günleri banyodan önce bir maske kullanıyordum.
Hem uzadı her gürleşti saçım yağlı ve ince telli
bu tarif çok pis kokuyor söyliyim:)
Sinameki Otu: Bu ürünü aktarlardan kolayca edinebilirsiniz. Fiyatı: 50 gramı 2 Lira
Bemiks Ampul: Eczaneden rahatlıkla bulabilirsiniz. Bemiks Ampul B vitaminidir. Fiyatı: 4 Lira
Tatlı Badem Yağı: Aktardan, marketlerden temin edebilirsiniz. Fiyatı: 5 Lira
Sprey Şişe (Fıs fıs Şişe): Sıvı bir karışım hazırladığımız için uygularken bize yardımcı olacak.

Sinemaki otunu bir tutam alıp yarım bardak çay bardağı suda kaynatıp süzdürüyorum içine bemiks ampul ve bir kaç damla badem yağı ekleyip saçımın diplerine sürüyorum. 4 5 saat bekletip 1 saat banyodan çıkamıyorum:)

Herkese merhaba;
Kıvırcık, ince telli saçlarım var. Bundan yaklaşık 1sene öncesinde 2 ayda 3 renk değiştirdim. (irlanda kızılı, aşk alevi, siyah) daha sonradan 3 kez açtırdım röfle yaptırabilmek için ve saçlarım deli gibi yıprandı. Komaya başladılar, yandılar daha sonradan kısacık kestirmek zorunda kaldım. Saçlarım sanırım bana küstü çünkü uzamıyorlar ancak kendilerini toparlayabildiler kuaförün verdiği şampuan ve maskeyi BC kırmızı olanı kullandım uzun süre. Sinemaki kürünü daha önceden burda okumuştum saçlarımı boyatmadan önce çok iyi gelmişti ama şimdi onun da etkisini göremiyorum çünkü uzasa da uçları incecik kalıyor :'( ve yine kestirmek zorunda kalıyorum. Çook üzülüyorum saçlarım için sizce nasıl eski haline geri getirebilirim saçlarımı ?

LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZE :*

tşk ederim daha önce bende bu tariften kullanmştm ama istikrarlı bir şeklde değil tabi o yüzden fayda etmemişti alayımda düzenli oalrak yapmaya başlayım bari ::))

mayayla hindistan cevizi yağını karıştırıyorum bazen ama iyi geliyor saçlarıma, keşke düzenli yapabilsem ama üşeniyorum saç konusunda

watsons ın saç maskeleri güzel kontesce ve birçok blogger de kullandı google amcadan bir bak derim saç tipine uygun olanından birini al :) bence ballısı güzel gürleşmesini istiyorsan şampuanına çam terebentin katabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…