Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç ne sıklıkta yıkanmalı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Kızlar günaydın,

Saçlarınızı ne sıklıkta yıkıyorsunuz? Sormamın nedeni,ben 2 günde 1 yıkamazsam felaket bir baş ağrısı oluşuyor belki psikolojik de olabilir bilmiyorum.Hatta saçımı bağladığım zaman bile rahat edemem, hemen başım ağrır illa salık gezeceğim. Sizce bu bir sorun mu yoksa normal mi? Her yerde sık sık yıkanmaması yazıyor ama ben 1 gün daha dişimi sıksam yataklara düşerim herhalde:KK48:

Konu ilgili alt başlığa taşınmıştır..

Bende hergün yıkayanlardanım valla :)
İstem dışı kendimi huzursuz hissediyorum napıyım :KK48:
Hergün dışardayım iş icabı ee kirli hava koşullarına maruz kalıyorum ister istemez.
Eve gidip bian önce duş alıp temizlenip paklanmak ihtiyacı hissediyorum haliyle :21:
Ev hanımı olan biri için durum nasıl olur bilemiyorum ama benim durumum böyle :)
Doğum yapıcam yakın bi zamanda şimdi bnde evde olucam kızımlada hergün bıcı bıcı yaparız yine gibime geliyor:oops:
Yanlız bikere en fazla 2 gün yıkayamadım benimde başım inanılmaz ağrıdı. Sanki ılık su saç derime iyi geliyor masaj gibi beni rahatlatıyor inan ki bende saçlarımı yıkamazsam başıma ağrılar giriyor kesinlikle :KK19:

Bende hergün yıkayanlardanım valla :)
İstem dışı kendimi huzursuz hissediyorum napıyım :KK48:
Hergün dışardayım iş icabı ee kirli hava koşullarına maruz kalıyorum ister istemez.
Eve gidip bian önce duş alıp temizlenip paklanmak ihtiyacı hissediyorum haliyle :21:
Ev hanımı olan biri için durum nasıl olur bilemiyorum ama benim durumum böyle :)
Doğum yapıcam yakın bi zamanda şimdi bnde evde olucam kızımlada hergün bıcı bıcı yaparız yine gibime geliyor:oops:
Yanlız bikere en fazla 2 gün yıkayamadım benimde başım inanılmaz ağrıdı. Sanki ılık su saç derime iyi geliyor masaj gibi beni rahatlatıyor inan ki bende saçlarımı yıkamazsam başıma ağrılar giriyor kesinlikle :KK19:
Aynen canım masaj,ılık su filan nimet gibi :KK68:Ben de işte oluyorum ama haftasonu ya da tatillerde evdeyken de bu his oluyor.Normaldir o zaman dimi :) Saça zarar verdiğiyle ilgili şeyler duydum,bir de baş ağrısı da olduğu için konu açmak istedim,sen yazınca rahatladım:KK19:

Aynen canım masaj,ılık su filan nimet gibi :KK68:Ben de işte oluyorum ama haftasonu ya da tatillerde evdeyken de bu his oluyor.Normaldir o zaman dimi :) Saça zarar verdiğiyle ilgili şeyler duydum,bir de baş ağrısı da olduğu için konu açmak istedim,sen yazınca rahatladım:KK19:
Valla bence normal :) saçlarımı yıkamazsam ben gerçekten rahatlayamıyorum haftasonu bende öyleyim bişey değişmiyor evde olsamda olmasamda 1 gün yıkamıyım başıma ağrı giriyor herkesin bünyesi farklıdır belki de. Biz alıştığımız için yıkamazsak huzursuz olduğumuz içinde olabilir piskolojik yani :) bende saçı hergün yıkamanın yıprattığını bikaç kişiden duydum ama pek mantıklı gelmedi çok sıcak yada çok soğuk suyla yıkamanın zararlı olduğunu duydum hergün ılık su ile yıkanırsa herhangi bi zararı olmadığını aksine saçı uzattığını duymuştum :) belkide bu sebeple hızlı uzuyor saçlarım bilemiyorum :) bence bu durum gayet normal :KK19:

3 gün iyiymiş bir yerde okumuştum:KK58:

3ncü gün sabahı benimkiler yağlanır ammaaaa saç sağlığı için çok sık yıkamamak gerekiyormuş.

Back
X