evet canım biraz açman gerekir. ama ondan önce saçta renk dağılımı dengesiz demişsin.. resimden çok anlaşılmıyor ama öyle bir sorunun varsa bence önce onu çöz.. açma işlemi her yeri farklı açar çünkü..Kızlar merhaba.
Saçlarından çok çeken biriyim hani saçımda tonlarca renk olan biri yani
Yazın saçlarımı kızıl yapmıştım, üzerine mavi siyah, eylül gibi de küllü kumral yaptım.Ama sadece dipleri oldu tabii altları çok koyu kaldı
Saçlarım şuan şu halde:
Flaşlı: Eki Görüntüle 968570
Flaşsız: Eki Görüntüle 968571
Altın parıltılı çikolataya boyamaya düşünüyorum şimdi bu rengi yapmam için altları açmam lazım mı??
evet canım biraz açman gerekir. ama ondan önce saçta renk dağılımı dengesiz demişsin.. resimden çok anlaşılmıyor ama öyle bir sorunun varsa bence önce onu çöz.. açma işlemi her yeri farklı açar çünkü..
Evet hayatım yagüneşte kızıllar ve hafif turuncular ortaya çıkıyor normalde de boyle
Simdi acmaya kalksam altlar baska ustler baska olcak o yuzden yapmıyorum aslında.Altın parıltılı çikolata açmadan tutmaz mi yani tatlım?boyle yine yarım yamalak olcaksa tümünü koyu kahve yapıp kurtuluym su iskenceden :'(
canım saç renginden daha açık bir renk ise istediğin renk, tutmaz. yada bölge bölge tutar.. o da kötü durabilir.. bencede risk almamak için koyultup tek renge dönüp sonra yavaş yavaş istedğin renge dönebilirsin..
canım market boyalarında özelliklede kolestonda ton çok koyu çıkıyor.. o yüzden beğendiğin rengin 1 ton açığını al derim. 3 ve 4 ile başlayanlar çok koyu çıkıyor genelde. yıkadıkça akar.. önerim 5 tonları.. kahvesi belirgindir.. ama tam renk tutsun istersen kuaförlerin boyadığı tüp boyaları tercih et derim. ben öyle yapıyorum. igora majirel ve silky coloration kullandığım ve memnun kaldığım tüp boyalar. özellikle silky birebir renk veriyor. aklında olsun =)En iyisi koyu yapmak sanırımTesekkur ederim tatlim yorumların icin.Peki onerebilecegin bi ton var mi? Cok simsiyah olmayan normal bi koyu ton olan çok beyaz tenli oldugum icin simsiyah sırıtıyo ve biliyosun cok zor açılıyor
canım market boyalarında özelliklede kolestonda ton çok koyu çıkıyor.. o yüzden beğendiğin rengin 1 ton açığını al derim. 3 ve 4 ile başlayanlar çok koyu çıkıyor genelde. yıkadıkça akar.. önerim 5 tonları.. kahvesi belirgindir.. ama tam renk tutsun istersen kuaförlerin boyadığı tüp boyaları tercih et derim. ben öyle yapıyorum. igora majirel ve silky coloration kullandığım ve memnun kaldığım tüp boyalar. özellikle silky birebir renk veriyor. aklında olsun =)
canım market boyalarında özelliklede kolestonda ton çok koyu çıkıyor.. o yüzden beğendiğin rengin 1 ton açığını al derim. 3 ve 4 ile başlayanlar çok koyu çıkıyor genelde. yıkadıkça akar.. önerim 5 tonları.. kahvesi belirgindir.. ama tam renk tutsun istersen kuaförlerin boyadığı tüp boyaları tercih et derim. ben öyle yapıyorum. igora majirel ve silky coloration kullandığım ve memnun kaldığım tüp boyalar. özellikle silky birebir renk veriyor. aklında olsun =)
semptember a katılıorum market boyası alma alacaksan da koleston falan hep kopkoyu oluo ben açık kahve aldım siyah oldu. 6 noya kadar hepsi çok koyu..silky çok iyi
Silky coloration hic denemedim hayatım.Palette 6.0 almayi düşünüyorum o da mı koyu olur :/
boya bütün parlaklığını canlılığnı almış saçının
palette 6.0 denemedim canım hiç valla ne yalan söyliim.. ama koyu olmaz herhalde. çok uzun tutmazsan saçında bir sorun olmaz. boya uzun süre tuttukça koyulur çünkü..
Evetserum kullanıcam bakalim ise yarıcak mı.
Kizlarr saçlarımı 6.0 a boyadım 1 hafta oluyo cok da guzel bi renk cikti ortaya yardımlarınız icin cook tesekkur ederiim :* :*
canım foto çekersen paylaşırmısın ,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?