BusemHira Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2011 111 5 68 İstanbul 10 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi BusemHira #21 27melek .!.: canım öncelikle söylemeliyim ki saçının rengi çok güzel olmuşşş saçını hangi markanın 6.0 ile boyadın bir de açmadan mı boyadın cevap verirsen sevinirim Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederiim tatlım :* Açmadan boyadım, Palette 6.0 ^^
27melek .!.: canım öncelikle söylemeliyim ki saçının rengi çok güzel olmuşşş saçını hangi markanın 6.0 ile boyadın bir de açmadan mı boyadın cevap verirsen sevinirim Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederiim tatlım :* Açmadan boyadım, Palette 6.0 ^^
BusemHira Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2011 111 5 68 İstanbul 10 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi BusemHira #22 milenayamektuplar .!.: evet bu renk gerçekten de çok hoşmuş. ten rengin ne tatlım hangi tene yakışır bu renk çok merak ettim. Genişletmek için tıkla... Beyaz tenliyim canım :)
milenayamektuplar .!.: evet bu renk gerçekten de çok hoşmuş. ten rengin ne tatlım hangi tene yakışır bu renk çok merak ettim. Genişletmek için tıkla... Beyaz tenliyim canım :)
G Glceee Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2013 206 21 48 İzmir 11 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi BusemHira #23 BusemHira .!.: İlk boyadığımda: Eki Görüntüle 994172 Bu da 1 hafta sonra: Eki Görüntüle 994174 Aktıkça güzelleşiyo Genişletmek için tıkla... Canm bende çok beğendim. kızıllık yok gibi gözüküyor doğal olmuş. palettenin hangi serisi bu. palette naturels mi
BusemHira .!.: İlk boyadığımda: Eki Görüntüle 994172 Bu da 1 hafta sonra: Eki Görüntüle 994174 Aktıkça güzelleşiyo Genişletmek için tıkla... Canm bende çok beğendim. kızıllık yok gibi gözüküyor doğal olmuş. palettenin hangi serisi bu. palette naturels mi
BusemHira Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2011 111 5 68 İstanbul 11 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi BusemHira #24 Glceee .!.: Canm bende çok beğendim. kızıllık yok gibi gözüküyor doğal olmuş. palettenin hangi serisi bu. palette naturels mi Genişletmek için tıkla... Kızıllık yok tatlım evet.Palette natural :) Son düzenleme: 11 Mart 2014
Glceee .!.: Canm bende çok beğendim. kızıllık yok gibi gözüküyor doğal olmuş. palettenin hangi serisi bu. palette naturels mi Genişletmek için tıkla... Kızıllık yok tatlım evet.Palette natural :)
G Glceee Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2013 206 21 48 İzmir 12 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi BusemHira #25 BusemHira .!.: Kızıllık yok tatlım evet.Palette natural :) Genişletmek için tıkla... Palette deluxe değil yani canm eminsin dimi bende boyucamda riske atmayım :)
BusemHira .!.: Kızıllık yok tatlım evet.Palette natural :) Genişletmek için tıkla... Palette deluxe değil yani canm eminsin dimi bende boyucamda riske atmayım :)
BusemHira Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2011 111 5 68 İstanbul 12 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi BusemHira #26 Glceee .!.: Palette deluxe değil yani canm eminsin dimi bende boyucamda riske atmayım :) Genişletmek için tıkla... Hayır.Hatta deluxe aradım ama bulamadım :) Son düzenleme: 12 Mart 2014
Glceee .!.: Palette deluxe değil yani canm eminsin dimi bende boyucamda riske atmayım :) Genişletmek için tıkla... Hayır.Hatta deluxe aradım ama bulamadım :)
G Glceee Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2013 206 21 48 İzmir 14 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi BusemHira #27 BusemHira .!.: Hayır.Hatta deluxe aradım ama bulamadım :) Genişletmek için tıkla... Saçını açmadan boyadın dimi cnm
BusemHira .!.: Hayır.Hatta deluxe aradım ama bulamadım :) Genişletmek için tıkla... Saçını açmadan boyadın dimi cnm
BusemHira Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2011 111 5 68 İstanbul 14 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi BusemHira #28 Glceee .!.: Saçını açmadan boyadın dimi cnm Genişletmek için tıkla... Evet tatlımm :)