kendi rengin,üst renk ve ombre ne renkti peki...Ombre saclarimin uzerine Küllü kumral boyamistim daha dogal ve guzeldi
evet en zorlandıklarıymış...kendi saçım koyu kumral ama cok cok koyu da değil :)Kuaförlerin en çok zorlandığı renk diyebilirim. Saçının alt tonu çok önemli. Kumral tonuna döndürene kadar üst üste ve aralıklarla boyanması gerekiyor.
evet en zorlandıklarıymış...kendi saçım koyu kumral ama cok cok koyu da değil :)
ya aslında bi sarı esintiside olsun istiyorum cunku tekrar sarıya dönüyorum bi şekilde sarı olmayınca...
o yeşil macerasını 1 kez yasadım riske atamam :)Uçlar sariydi dipte kumraldi...ilj boyadigimda kullü oldugu icin renk oturana kdr yesilimsi oldu. Zamanla sariya dondu
Saçının rengini eklersen yardımcı olabilirim anca görmeden konuşulmuyor.
Eki Görüntüle 1885236 Eki Görüntüle 1885237 Eki Görüntüle 1885238 Eki Görüntüle 1885239
üsttekiler şimdiki sarı,alttakiler cok eski kendi saç rengim....
ayyy çok mu karaladım ne :)
yani şuan açmammı gerekiyor kesin???Saçınız orta kumral kendi renginiz. İstediğiniz ton elde edilebilir. Dediğim gibi üst üste boyamada anca oturur renginiz. İyi bir kuaföre boyatın açmadan zaten turunculuktan da diplerdeki bant görüntüsünden de kurtulamazsınız.
Tek bir boyayla yapamazmuyiz yani canim.Saçınız orta kumral kendi renginiz. İstediğiniz ton elde edilebilir. Dediğim gibi üst üste boyamada anca oturur renginiz. İyi bir kuaföre boyatın açmadan zaten turunculuktan da diplerdeki bant görüntüsünden de kurtulamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?